1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: En iyi kalecileriniz?... (not:regenler hariç)

Default En iyi kalecileriniz?... (not:regenler hariç)

beyler Milanla kaleci sorunu yaşıyorum 2.sezonda ya dida ve kalac çok yaşlı abbiatide yetersiz 2.kaleci olarak ii olabilir ama as olarak yeterli olmayacağını düşünüorum ve milan gibi büyük bi takımın kalesinin ağırlığını kaldırabilecek gelecek vadeden ve yetenekli bir kaleci arıorum sizlerinde önerilerini almak istedim. (italyan olursa bu kaleciler daha ii olur...)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gianluigi Buffon paran varsa deneyebilirsin. Igor Akinfeev , Sergio Asenjo , 901 Oynuyorsan Vincenzo Fiorello. Açıkcası bu konuda gma'ya gidecek ve kaleciler platformunun linki olacak altında .

Quote Originally Posted by cris king View Post
    beyler Milanla kaleci sorunu yaşıyorum 2.sezonda ya dida ve kalac çok yaşlı abbiatide yetersiz 2.kaleci olarak ii olabilir ama as olarak yeterli olmayacağını düşünüorum ve milan gibi büyük bi takımın kalesinin ağırlığını kaldırabilecek gelecek vadeden ve yetenekli bir kaleci arıorum sizlerinde önerilerini almak istedim. (italyan olursa bu kaleciler daha ii olur...)
    rene adler'i almaya çalış.o olmazsa hugo lloris(çok pahalı olabilir),igor akinfeev,mandanda,ochoa bunlara bak.

Asenjo iyi kalecidir hoştur sizi yarı yolda bırakmaz ama en fazla o kadardır fazlasını yapmaz ama yinede abbiati den iyidir

akinfeev mandanda Lloris denedim ama çok pahalılar klüpleri bonservis bedeli fazla istiorr akinfeevle anlaşmıştımm tam gitti takımıyla sözleşme yeniledi bende emiliano vivano die bir eleman aldım şimdi fm 2008 de süperdi bakalım burda nası gözlemci raporlarında ii transfer olur raporu aldım ama yine as kalecim abbiati devre arası bi kaleci almam şartt o zaman fiorello,asenjo ve ochoa yı deniyeceğim

Şu anda Serdar Kulbilge. Yedeği de Kılıçarslan Kopuz..
    Kocaelispor.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Mesaj Yetkileri