Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne oLur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • GaLatasaray Kazanır

15 57.69%
  • Berabere Biter

3 11.54%
  • Eskişehirspor Kazanır

8 30.77%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 126 sonuç

Konu: GaLatasaray - Eskişehirspor [ TSL 25. Hafta ]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Default GaLatasaray - Eskişehirspor [ TSL 25. Hafta ]

ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu maç çok büyük farkla biter . Buraya yazıyorum maç sonu alıntı yaparım.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

gs bu maçı kaybederse şampiyonluktan büyük ihtimalle çıkar diye düşünüyorum ama avrupadan elenince taraftarlar için bu maçı alırlar !!

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Beraberlik bekliyorum.Youla'nın hızı ve tekniği,Batuhan'ın hava hakimiyeti G.Saray savunmasını çok zorlar.Skor tahminim 1-1 veya 2-1 Es-Es kazanır yönünde.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bu maç çok büyük farkla biter . Buraya yazıyorum maç sonu alıntı yaparım.
    Yaz bakalım. Görüşürüz maç sonu.

Bizde 1 haftadır sıkı yönetim var. Futbolcular sert bir şekilde uyarıldı. Tek parola galibiyet. İlk yarıda yapıtğımızı 2.yarıda yapmak istiyoruz. Takıma güveniyoruz. Tek üzüntüm bazı aksaklıklardan dolayı Ali Sami Yen'e gidememek oluyor...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Galatasaray bu maçı alıcaktır , kaybetme gibi bir lüksumüz yok fark beklemiyorum 1-0 olsun bizim olsun
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

inşallah kazanırız çünkü Hamburg yenilgisi herkezi üzdü !!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    LİNCOLN oynamassa iyi olur . hiç olmassa dersini alır belki !!! çok olmaya başladı !!!
    Last edited by serefcan1996 : 20.Mart.2009 at 22:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Lincoln ve Nonda mümkünse görünmesinler bile statta..

Maça gelince, her şekilde bitebilir. Net bir fikrim yok ama alırız inşallah..
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Lincoln'e neşter

Hamburg maçında hayal kırıklığı yaratan Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Lincoln, Eskişehirspor maçında kulübeye çekilecek.

Hamburg maçında hayal kırıklığı yaratan Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Lincoln, Eskişehirspor maçında kulübeye çekilecek.

DHA muhabiri Kadir Çetinçalı'nın derlediği habere göre, Galatasaray'ın en çok para kazanan oyuncusu olan Lincoln'ün, Hamburg maçındaki etkisiz futbolunun yanı sıra sahadaki isteksiz görüntüsü Brezilyalı yıldıza olan tepkileri doruğa çıkardı. Hamburg ile oynanan ilk maçta teknik direktör Bülent Korkmaz'a tepki gösteren Lincoln, geçen hafta Trabzonspor maçınını 90 dakika kulübede bekleyerek geçirmişti. Bu maç sonrasında Lincoln'ün Hamburg maçında patlama yapmasını bekleyen sarı kırmızılıların, bu beklentileri boş çıktı. Lincoln, sahanın en etkisiz ve isteksiz ismi olarak sarı kırmızılı taraftarları adeta kahretti. Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, skor 2-2'ye gelince ilk değişiklliğini Lincoln'ü dışarı alarak yaptı. Lincoln'ün Hamburg maçındaki kötü futboluyla, adeta kendisini Trabzon'da yedek bırakan Bülent Korkmaz ile zıtlaştığı izlenimi doğdu.

Galatasaray'da çok sayıda oyuncunun sakat olmasına rağmen teknik direktör Bülent Korkmaz'ın Lincoln'ü Eskişehirspor maçında yedek kulübesinde oturtacağı ve bu isteksiz halini sürdürmesi halinde de bundan böyle forma vermeyeceği öğrenildi.
    Kaynak: DHA

------------------------------------------------------

"Yürekten inanıyoruz"

Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz, "Müzemize 18.şampiyonluğu getirmek istiyoruz ve bunu başaracağız" dedi.

Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz GS TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Bülent Korkmaz yaptığı açıklamada Hamburg maçındaki destekleri için taraftara teşekkür ederken, Eskişehirspor maçında da aynı desteği beklediklerini ifade etti.

Hamburg mağlubiyetinin kendisini, futbolcularını, camiayı ve taraftarı çok üzdüğünü ifade eden Bülent Korkmaz, “Şunu vurgulamak istiyorum; taraftarımız müthiş bir destek verdi. Özellikle maçtan sonra futbolcularımıza verdikleri destek ve moral beni çok memnun etti. Zaten Galatasaray taraftarına da yakışan budur. Onlara verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman unutmasınlar ki Galatasaray taraftarının başı her zaman dik olmalıdır; bizim müzemizde UEFA ve Süper Kupa var. Bu sene olmadı ama ileriki yıllarda daha iyi şeyler olacaktır” dedi.

Şampiyonluğu çok istediklerini belirten Bülent Korkmaz, “Önümüzde 10 maç var. Ben buna çok fazla inanıyorum; özellikle bu maçtan sonra daha fazla inanıyorum. Çünkü biz gerçekten çok iyi bir takım olduk. Bu takım 10 maçın üstesinden gelip 18.şampiyonluğu yaşayacaktır. Benim taraftarımızdan isteğim Eskişehirspor maçı ve diğer maçlarda da bizi yalnız bırakmasınlar. Aynı Hamburg ve Bordeaux maçlarında olduğu gibi desteklerini esirgemesinler; maçlar taraftarlarla kazanılır. Onların heyecanı bize güç veriyor. Biz 18.şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz ve bunun için taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Taraftarımızın da desteğiyle Eskişehirspor maçının üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

Bülent Korkmaz sözlerini şu şekilde sürdürdü “Önemli olan mağlubiyetlerin ardından ayağa kalkarak bu durumun üstesinden gelmektir; biz de bunu başaracak seviyedeyiz ancak tekrar belirtiyorum bu da taraftarımızla birlikte olacak. Önümüzde 10 maçımız var. Biz her maçımızı teker teker düşünüyoruz. Her maçı kazanmak için oynuyoruz. Müzemize 18.şampiyonluğu getirmek istiyoruz. Buna yürekten inanıyoruz ve taraftarımızla birlikte bunu başaracağız.”

Bülent Korkmaz, “Galatasaray Kulübü’nün müzesine Şampiyonlar Ligi Kupası veya UEFA Kupası’ndan birisi gelecek ama yeter ki sabredelim. Belki bu yıl olmadı ama 1-2 sene içerisinde bu olacak” diyerek sözlerini tamamladı.
    Kaynak: Galatasaray.org

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben bu maçta iki tarafında birer puanla sahadan ayrılacağını düşünüyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

UEFA kaybedildi artık. Kesinlikle kazanmalıyız.

edit:4-2'nin rovan$ını alacagımızı dü$ünüyorum
    Last edited by metaLwrath : 21.Mart.2009 at 17:13

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yenelim veya yenilelim, fakat şu Lincoln'ü taraftar bir yuhalasın, ıslıklasın. Başka birşey istemem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok zor bir maç olacak bizim için ama kazanacağımızı umuyorum

Yapmayın arkadaşlar bundan 1 ay önce herkes Lincolne taparken şimdi ıslıklasın falan bu bize yakışmaz.

Gol atınca kral Lin'gol'n kaçırınca oynamayınca ıslık falan yakışmaz bence.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Önceki linconl tapılacak lincoln dü. Şimdiki Lincoln yuhlanacak linconl. Fark bu.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Önceki linconl tapılacak lincoln dü. Şimdiki Lincoln yuhlanacak linconl. Fark bu.

Cihan düşünceLerde bu kadar çabuk değişmemeLi

o zaman tuttuğumuz takım tökezLeyince iyi giden takıma geçiş yapaLım sonra tekrar döneriz

LincoLn bu akşam oynasa 3,5 goL atsa veya Fener maçında şov yapsa tekrar iLah mı oLacak sizin için o zaman ?
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Konu aslında Lincoln'ün bilerek takımı baltalamasıdır. Yoksa oyuncu çıkar maçıda kaybettirir, şov yapar maçta kazandırır. Bu adamında kötü oynamaya hakkı vardır ama bilerek yaparsa bu iş olmaz.

Bülent Korkmaz taki düzene girene kadar takımdan kesecekti. Düzelirse tekrar alacaktı kadroya, düzelmezse takımdan gönderilirdi.

Almanya'da oyundan alınması bana göre hataydı. Kimisine göre doğruydu. Ancak oyuncu bu hareketi yaptıktan sonra göstermelik ceza verir hemen akabindeki maçta oynatırsan sonuç böyle olur. Lincoln'ü bu haftada kesse adam bilmiyormu ki haftaya mecburen oynatacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ancak oyuncu bu hareketi yaptıktan sonra göstermelik ceza verir hemen akabindeki maçta oynatırsan sonuç böyle olur. Lincoln'ü bu haftada kesse adam bilmiyormu ki haftaya mecburen oynatacak.

oLay burda kopuyor zaten Burak. LincoLn daha fazLasınıda yapar. Sen adamı kendini göstermesi gereken en önemLi maçta oyundan aLıyosun hareketine tepki veriyosun.. Bu tıpkı üniversite sınavında başarılı olan çocuğa sakız aLmaya benzer

Ama Galatasaray taraftarıda bundan 2 ay önce LincoLn LincoLn derken taparken adına besteLer yaparken Alex iLe kıyasLarken ne oLduda bu kadar ısLıncak duruma geLdi bu seferde benim bir üstte yazdığım mesaja geLiyor iş o zaman takım değişeLim sürekLi kim iyiyse onun formasını aLaLım :=)

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Aslında tam da doğru noktaya parmak basmış DisCo, Lincoln bu oynamama işini bilerek yapıyor. O zaman sormak lazım Arda'ya, Hakan Balta'ya ve Kewell'e yazık değil mi o kadar koşup mücadele ediyorlar. Adam teknik direktörü sevince oyunuyor, sevmeyince oynamıyor. Senin işin teknik direktörü sevmek değil ki takımına maç kazandırmak ki geçen sezon gördük nasıl bir oyuncu olduğunu aslında. Bu oynamama ve takımı baltalama işini keyfine göre bilerek yapıyorsa evet yuhalanır da takımdan kovulur da ve her ikisi de sonuna kadar haklı davranışlar olur kendisi bu şekilde bir yol izlediği için. He, aslanlar gibi oynayıp, terini son damlasına kadar akıttığı halde oyundan alınsaydı taraftar olarak hala arkasında olur ve Bülent hocayı eleştirirdik ama Lincoln'ün savunulabilecek hiçbir tarafı yok. Gerçi bu konu burada tarşılmaması gereken bir konu ama ben Bülent hoca yerine olsam 18 kişilik kadroya bile almam, Lincoln'un oynadığı pozisyonda da Kewell'i oynatırım ki aslanlar gibi de oynar orada Kewell.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Cihan düşünceLerde bu kadar çabuk değişmemeLi

o zaman tuttuğumuz takım tökezLeyince iyi giden takıma geçiş yapaLım sonra tekrar döneriz

LincoLn bu akşam oynasa 3,5 goL atsa veya Fener maçında şov yapsa tekrar iLah mı oLacak sizin için o zaman ?
    İyide Linconl istese çok güzel oynar. Durduk yere takıma küsüyor. Küsüncede oynamıyor. Çok nazlı çook.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

İyide Linconl istese çok güzel oynar. Durduk yere takıma küsüyor. Küsüncede oynamıyor. Çok nazlı çook.

Bak bunu söyLemen güzeL ama diğer türLü farkLı anLardım tamm o zaman Cihan şimdi anLadım ne kasteddiğini..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

DUrduk yere diyorsan ohoo?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    DUrduk yere diyorsan ohoo?
    Taylan başlama gene. Git Bülent Korkmazın konusunda tartış. Her konuda Bülent hoca hiç birşey bilmiyor diyorsun yada demeye getiriyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tabiri caizse Lincolnspor'da Galatasaray oynamıyor. Lincoln Galatasaray'da yer alan bir oyuncudur. Bu camianın işi onun gönlünü hoş etmek değildir. O bizlerin gönlünü hoş edecektir.

Teknik direktör yanlış bir değişiklik yapmış olabilir. Lincoln'de küsebilir. Ancak bu oyuncumuz Galatasaray'a küsüyor. Ben olsam böyle bir işi niye yaparım. Bakın Bülent Korkmaz yüzünden ben oynamıyorum, intikamımı alın. Oysa kendine karşı soğuttuğunun farkında değil.

Galatasaray elendi ve kaç milyon insanın ömründen ömür gitti biliyor mu? Elenebilirsin ama halı sahada yenmeyecek golleri yiyorsun ve bir oyuncunda trip atıyor.

Sonrada bu oyuncu için Eskişehir maçında oynasın mı oynamasın mı tartışmasına giriyoruz. Bu maçı kazanmak istiyorsak oynatmamalıyız. Çünkü risk alacak durumda değiliz. Yarın çıkar 2 asist yapar maçı alırız ama bilerek yapmayabilirde.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu saatten sonra artık yarın kazanamazsak oturur ağlarım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Maçın önemi kat kat arttı.Kazanırsak şampiyonluk için büyük bir avantaj sağlarız.Kazanmamız şart gerçekten.

Ilk 4 siradaki takimlarin hepsi puan kaybetti bu hafta.
    Bu maci almak sart oldu. Ne yapip, ne edip bu maci kazanmaliyiz. Eger bu maci alirsak, 3.siraya yükselecegiz.
    Bu macta puan kaybedersek, durum kötü olur. Düsünmek bile istemiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

13 puanlık bir maç bu İnşAllah kazanırız.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Yenelim veya yenilelim, fakat şu Lincoln'ü taraftar bir yuhalasın, ıslıklasın. Başka birşey istemem.
    Eee ne olcak sonra egon tatmin mi olucak..Zarar gören Galatasaray olucak..
    Lincolnü kazanmamız lazım..Bana göre istekli bir Lincoln türkiye liginin en iyi 10 numarasıdır..Bunu ilk yarıdada gösterdi zaten..

Galatasaray taraftarı öyle bir noktaya geldi ki artk bırakın geçen seneleri hatırlamayı ilk dönemi bile hatırlamıyor..Lincoln değilmiydi ilk yarı galatasarayın hattaligin en fomda oyuncusu..?

Hamburg maçında olan tartışma tamamen hırsından kaynaklanıyor Hagi bile zamanında yaşadı böyle olayları..

Her ne şartta olursa olsun Lincolnün arkasındayım..Onu kıskananların ekmeğine yağ sürmeyin..

Maça gelirsek avrupadan zaferle dönsek bu maç berabere biterdi ama moral bulmamız lazım Eskişehirsporun şansı yok bence..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Lincoln'ü çok seviyordum. Ama Hamburg maçında o sakat Arda'nın canını dişine takıp oynaması karşısında Lincoln'ün ruhsuzluğu bende bir tiksinti yarattı.

Bu maçta kendisini affettiren bir performans göstereceğini zannetmiyorum. Gösterse de oynadığımız takım Eskişehirspor. Hoş Fener olsa ne olur Beşiktaş olsa ne olur. Giden gitti artık.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri