Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Çok çok çok önemli bir maç.Kaybeden hem puan hemde moral olarak ligin dibene demir atar.Seyirci desteği ile Giresun kazanır düşüncesindeyim.
Giresuna Başarılar İnşallah Güzel Bir Galibiyet Alırlar
basarilar giresuna sakarya ile birlikte ins. Ligde kalirlar .
tarikko ;
Senin mesaj yazdığını görünce direkt olarak aklıma gelen şu oldu ;
" Sakaryaspor'umuz için Giresunspor'un yenilmesi dileğiyle."
ancak yanılmışımÖzür dilerim...
Mutlaka kazanmamız gereken bir maç.Beklenildiği kadar kolay olmayacaktır ancak ne pahasına olursa olsun kazanmalıyız.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Giresunun kazanması Sakaryaspor için iyi olmayabilir.
Haftanın kritik mücadelelerinden biri.
Erciyes , malatya bu hafta kazanamaslarsa bence bu maçı Giresun kazansın.Giresun kazanır ligte kalır.Ama Giresun kazanırsa diğer maçlarda da kazanma şansına sahipler ne yapacakları belli olmuyorlar Göngörene göre.Onun için Giresun kazansın Göngören kaybetsin bizde Rize'yi yenelim.O zaman süper olur işte.
Takılıyorum yahu tarikko
İnşallah Sakarya'da kalır ligde zaten.
Malatya,Güngören ve Erciyes'in düşmesini istiyorum ligden.
Büyük gün geldi çattı.
2 haftadır deplasmandaydık ve iyi oynamıştık.Bu hafta da hava çok güzel burada.Tribünlerde en az 12-13 bin taraftar bekliyorum.
Ben de birazdan evden çıkacağım.Güzel bir maç ve 3 puanla ayrılmamız dileğiyle.
6 puanlık maç Giresun'un
Bank Asya 1. Lig'de küme düşme hattını çok yakından ilgilendiren mücadelede Giresunspor, Güngören Belediye'yi konuk etti. İkinci yarının düşüşteki takımı Güngören'i İbrahim Parlayan'ın golüyle 1-0 mağlup eden Giresun, puanını 34'e çıkararak rahat bir nefes aldı.
GİRESUNSPOR-GÜNGÖREN BLD. 1-0
STAT: Atatürk
HAKEMLER: Gökhan Güneşer, Özgür Çetiner, M. Cem Hanoğlu
GİRESUNSPOR: Metin, Gürol (Dk. 71 Musa), Mehmet Yılmaz, Ersin, Fırat, Koray (Dk. 46 Sinan), Aykut, Yusuf, Kürşat (Dk. 46 Ibrahim Parlayan), Muzaffer, Aydın
GÜNGÖREN BLD.: Harun, Izzet, Can, Güray, Mustafa, Hakan, Yunus, Ersin (Dk. 65 Hamza), Turan, Turgut (Dk. 86 Özgür), Bülent (Dk. 77 M. Uğur)
GOL: Dk. 72 Ibrahim Parlayan (Giresunspor)
KIRMIZI KART: Dk. 83 Mustafa (Güngören Belediyespor)
SARI KARTLAR: Dk. 67 Metin, Dk. 79 Sinan, Dk. 89 Musa, Dk. 90 Ibrahim Parlayan (Giresunspor), Dk. 40 Mustafa (Güngören Belediyespor)
Çotanaklara Tebrikler