[25 Haziran 2008] Alp Yıldız 3. defa FENERBAHÇE'de..!
Alp Yıldız, 3. kez Fenerbahçe'nin başına geçtiğini açıkladı. Başkan Aziz Yıldırım ise bu durumu daha yalanlamadı!! Fenerbahçe'liller son durumu merak ediyor.
[26 Haziran 2008] Aziz Yıldırım Doğruladı..!
Fenerbahçe'nin başkanı Aziz Yıldırım, Alp Yıldız'ın tekrar Fenerbahçe'nin başına geçtiği doğruladı. Göz ağrıları nedeniyle dinlenmeye çekilen Alp Yıldız, göz tedavisinden sonra iyi hissettğini açıklamıştı. Alp Yıldız ise Aziz Yıldırım'ın söylentileri doğrulamasından sonra, "Benden yalan çıkmaz." dedi. Ayrıca şunları da ekleyen teknik patron, "Galatasaray'ın 4 sene üst üste şampiyon olma rekorunu kıracağız. En geç 3 seneye UEFA Kupası'da müzemizde yer bulacak."
[28 Haziran 2008] Alp yıldız İlk Basın Toplantısına Çıktı!
Alp Yıldız ilk basın toplantısında, "Atağa yönelik oyun oynayacağız. Taktiğimiz tutmazsa taktiği tutturana kadar taktikle oynayacağım. Yardımcı antrenörüm Mendinondo'nun fikirlerine de saygı duyacağım. Şu anda takım raporunu bana gönderdi. Bu arada benden transfer bekleyenlere bir söz. Şu anda transfer yapmayı düşünmüyoruz. Ligin devre arasında belki..." dedi. Sonra Fenerium mağazasında taraftarlara imza dağıttı, sorularını yanıtladı.
İşte kariyerimiz başlıyor.. Oyun hakkında bilgiler:
Versiyon: 9.0.3
Databese: Normal
Seçilen Ligler: İngiltere (En düşük lig Coca Cola Championship), Almanya (Bundesliga), Türkiye (Turkcell Super Lig, Bank Asya 1.Lig), İspanya (Spanish Segunda, Liga BBVA)
Takım Raporu:
Şampiyonlar Ligi İkinci Tur Eşleşmeleri:
Okudum ve Kabul Ediyorum