Stad: Ali Sami Yen
Tarih: 01.04.2009
Saat: 21.00 [TSİ]
Yayın: ATV
Türkiye
İspanya
Berabere
Stad: Ali Sami Yen
Tarih: 01.04.2009
Saat: 21.00 [TSİ]
Yayın: ATV
Last edited by El Barto : 31.Mart.2009 at 20:06
şansımızı devam ettirmemiz için mutlak kazanmamız gerekli, ancak kazanmamızında bir o kadar zor olduğu bir karşılaşma olacak bana kalırsa. Gol atabileceğimizi pek sanmıyorum, duran toptanda bi gol yemezsek ( ya da geçen maçta yaptığımız geri paslardan birini değerlendiremezseler) 0-0 biter derim.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Adamlar mükemmel şekilde acayip bir sabırla pas yapıyorlar ilk maçda sadece 5 faul yapmışlar biz ise 13 zaten gholüde faulden gelen vuruşla yedik.Kısacası onların oyun sistemi şablonları herşeyi belli sağ bekleri çok kuvvetli biz soldan yani bizim sağımızdan hucum etmeliyiz capdavillayı zorlarsak pozisyon ve pozisyonlar buluruz.Ramos'u zorlucak bi adam olarakda Tuncayı solda düşünmeliyiz sğrekli koşularla onun ileri çıkmasını bir nebzede olsa engellebilecektir.
Volkan
Gökhan - Emre - Kaş(Eren) - Hakan
Tuncay - Aurelio - Emre B - Arda
Nihat - Semih
Böyle bir 11 ile çıkmamız iyi olur diye düşünüyorum. Bu sefer Hakanı stoper oynatmaktansa Kaş yada Ereni oraya koyup, Hakanı sola cekmek daha iyi olur diye düşünüyorum. İspanya yenilmeyecek bir takım değil. Seyircimiz önünde kazanacagız inşallah.
Volkan
Gökhan - Emre - Kaş(Eren) - Hakan
Arda- Aurelio - Emre B -Tuncay
Nihat - Semih
Bnece Tuncay solda olursa daha iyi olabılır.En azından Tuncay koşan birisi olarak ramosu zorlar o kanatta arda koşmuyokı arkasında ıyı onu tamamlıcak bırı olmayınca +olarakta Emre de hıc ıstedıgım bır ısım degıl ordan oynucak ısım yok olsa onu yazrdım
İlk 11den Semih - Mevlüt Emre - Ayhan Değişikligi bence daha iyi olur Semih'in Sonradan Oyuna girmesini istiyorum Daha iyi Sonuçlar elde ediyoruz. Tuncay - Arda Degişikligi Bide.
Beraberlik iki takımıda üzmez.Berabere biteceğini düşünüyorum.
Mevlütünde Aynı görevi yapabilecegine düşünüyorum.
sol tarafta ibrahim üzülmez oynamamalı kesinlikle arda zaten yardım etmiyor ve o adam türk milli takıının sol tarafını kaldırabilecek kapasitede biri degil hakan kadir balta oynarsa orda daha fazla etkili olur diye düşünüyorum hem ardaylada devamlı o mevkide oynuyorlar ve alıskınlar birbirlerine göbekte ibrahim veya eren den birini kullanmak zorunda
Tuncay gecen macta ne yaptı anlamadım sac bas yoldurdu resmen.Bu macta sağda Arda,solda İ.Üzülmezin oynaması cok daha iyi olur.Gökhan Ünal-Nihatla baslarsak Semih sonradan oyuna girebilir.Hata yapmaya meyilli bi tandemleri var baskı altına alabiliriz ikinci yarı belki.Allah yardımcımız olsun...
Seyirci desteği ve ruhla..
Alacağız..
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Sol kanada bi önlem alması lazım Fatih Terim'in Tuncay'ı sola çekmesi iyi olur bence hızını kesebilir Ramos'un.
Maç içinde kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum.
İnşallah Bu Maçı Alırız Milli Takımımıza Başarılar
Müthiş bir şekilde kazanma inancı var içimde...
Hadi şunlara 1 Nisan şakası yapalımda görsünler günlerini !![]()
Hakan Şükür'ün alternatifi yoktu, şu anda Semih'in de alternatifi yok takımda.. Bakalım ne olacak.. Ama semih'i çıkarmaz inşallah oyun içinde Fatih hoca..
Merak etmeyin kazanacağız. Bu sezon stadda izlediğim bütün maçları aldık
Şaka bir yana işimiz zor. Ama imkansız değil. İlk maçın başındaki 2 pozisyondan birisi gol olsaydı şimdi çok rahattık. olmayınca şimdi Bosna tehlikesiyle karşı karşıyayız.
İlk maça göre işimiz çok daha zor.Üzerimizde büyük baskı olacak.Öyle yada böyle bu maçı almalıyız.
Allah utandırmasın İnşAllah kazanırız.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kazanmamız gerekiyor.Zor olacak ama biz zoru severiz.İlk maçtaki ofansif oyunumuzun üzerine katarak bir oyun sergilemeliyiz.İleride iyi top tutacak oyunculara ihtiyacımız olacak.
Kazanmamız zor gözüksede kazanacağız yeter ki ilerde ki adamlarımız iyi oynasın.Semih'den gol bekliyorum.
_________
(A) Milli Futbol Takımı'nda, sakatlığı bulunan Emre Aşık'ın İspanya maçında oynayıp oynamayacağına, Çarşamba günü yapılacak kontrolün ardından karar verilecek.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, İspanya ile yapılan ilk maçta sol uyluk ön grup adalesinde hafif zorlanma oluşan ve milli takımın sonraki antrenmanlarına katılamayan Emre'nin sorunlarının sürmesi üzerine Salı günü yapılan antrenmanda koşuyla yetindiği bildirildi.
Açıklamada, milli takım sağlık ekibinin, Emre'nin İspanya maçında forma giyip giyemeyeceği konusunda, maç günü yapılacak son kontrollerden sonra teknik direktör Fatih Terim'e bilgi vereceği kaydedildi.
AA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bir tane gerçek stoperimiz var İnşAllah oda oynar , umarım sakatlıgı ciddi degildir.
Kazanmamız lazım baska caremiz yok...
volkan
gökhan emre hakan ibo
tuncay aurelio emre arda
nihat semih
aynı ilk 11 ile devam. Allah yardımcımız olsun.
Fatih Terim takimdan memnun yani ...
Hadi hayirlisi ...
Tuncay İle Ardanın Kanat Değiştirmesi Lazım Rıdvan Dilmenin Dediği Gibi
Maçım yorumcusu kim olacak , Selcuk Yula olmasında...
yine mi aynı ilk 11 ibrahim üzülmezi beğenemedim bir türlü balta yı sola çekip eren güngör ü koysa ya ortaya balta bizde zorunluluktan ortada oynuyor geliyor milli takımda stoper çıkıyor bir hata yapsa suçlu balta olucak onu oraya koyan sorgulanmıcak
Yedekler kim acaba ?