Sivasspor Kazanır.
Berabere Biter.
Antalyaspor Kazanır.
Çok Önemli Bir Maç Kendi Evimizde Oynuyoruz Ve Kayıba Tahammül Yok Ben Kazanacağımızı Düşünüyorum Abdurrahman Ve Hayrettinin Dönüşüyle Kanatlarımız Daha İyi Çalışacaktır Bu Maç Mehmet Yıldızdan Goller Bekliyorum
haydi antalya haydi MEHMET hoca size güveniyoruz puanlar al maçtan
Antalyaspor geçen hafta Gençlerbirliği karşısında çok iyi bir maç çıkarttı.4-2 gibi bir skorla kazandılar ve bu hafta da önlerinde gerçekten zor bir rakip olacak.Düşme hattından uzaklaşmış Antalyaspor'un bu maçta kaybedeceği fazla birşey olmayabilir.Sivas erken bir gol bulursa maçı koparır yoksa beraberlik bekliyorum açıkcası ben bu maçtan.
Umarım sivasspor kazanır..
İnşallah Kazanacağız Beşiktaşın Kazandığı Haftada Puan Kaybetmek Çok Kötü Olur Maç Şöyle Bir 11 İle Çıkmalıyız
Petkovic
Abdurrahman
Bilica
Sedat
Hayrettin(Murat Sözgelmez)
Musa
Sylla
İbrahim Dağaşan
Murat Erdoğan
Kamanan(Tum)
Mehmet Yıldız
Bu Maçı Kaçırdığım İçin Çok Üzgünüm Güzel Bir Maç Olsun Hakemler Değil Futbol Konuşsun Konuşulsun
Last edited by bugra 1905 : 11.Nisan.2009 at 15:58
bu hafta beşiktaşta yendiğine göre sivas bunun bilincinde olup maçı alacaktır sivas alır diyorum
maçın skoru kaç kaç?
0-0 Devam Ediyor
İlk Yarı 0-0 Bitti Belki Çok Pozizyon Yok Ama İnanılmaz Mücadele Var
1-0 Golllllllllllll Sezer
Maç 1-0 Bitti Gerçekten 2.Yarı Müthiş Oynadık Ve Maçı Kazandık Tebrikler Çocuklar Artık Kaldı Son 7
Nereye kadar bakaLım Sivas. ELinde, sonunda vericeksin gerçek sahibine zirveyi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Zirvenin Gerçek Sahibini 34.Hafta Göreceğiz
Antalya kümeye demeler,hakeme küfür vs. bu Sivas şampiyon olmasın bu saatten sonra
Bjk 86.dk da atınca eze eze yendik hakettik oluyor,Sivas atınca bal deniyor.İlginç valla...
Kendi Uzanamadığı Ciğere Mundar Der Hesabı Abi Boşver Bu Takım İkinci Yarı Süper Oynadı Gol Atacağımız Kesindi Ortada Bal Mal Yok
Ayrıca Sadece Bizim Stadda Küfür Edilmiyor
Umarım Sivasspor Şampiyon olur...
BöyLe maç oLmaz oLsun . AntaLya Kümeye demesi bitirdi Sivas'ın sampiyon olmasını bu saaten sonra istesem.FbLi oLarak Bjknin olmasını istiyorum.
Antalyali futbolcularda seyirciyi cok tahrik ettiler ama bunlarin olmamasi gerekirdi zaten golu atmissin ne gerek var bu saatten sonra biz yenilirsek Sivas sampiyon olsun diyorum
Sakin EmreHayrettin abi orda "gerçek sahibi" derken, liderliği hakeden takımdan bahsetmiş , tabi kendine göre.Son 3-4 sezonun şampiyonlarının bu 2 takım olmasının ne alakası var bu durumşa , yani gerçek sahibi olmasıyla.Bu sezonluk bakmış Hayrettin abi , kendine göre de Sivas'ın haketmediğini düşünüyor anlaşılan
![]()
He balla,he ofsayt golüyle şöyle böyleyi geçmek lazım.Adamlar bu haftaya kadar zirvede geliyorlar nasıl haketmiyorlar ben anlamıyorum.Sonuçta takım kazanmış.Lider.Şampiyon olursada iyi olur.Hakediyor bence ztn.
"Sivas'ı şampiyon yapmayacaklar"
Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'dan olay açıklamalar! Otyakmazöyle bir açıklama yaptı ki ortalık karışacak!
Turkcell Süper Lig'de Antalyaspor'u sahasında yenerek liderliğini sürdüren Sivasspor'da kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, şampiyonluk yarışı ile ilgili olarak ilginç açıklamalarda bulundu.
Otyakmaz, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, maçın her iki takım açısından da önemine işaret etti. Rakip takım oyuncularının maç içinde zaman geçirmeye yönelik hareketlerini eleştiren Otyakmaz, şunları kaydetti:
''Bizim için çok önemli bir karşılaşmaydı, tabii Antalyaspor'un ligde bulunduğu durum itibariyle de çok önemli bir karşılaşmaydı. Ama bu çok fazla vakit çalma gerekliliğini göstermez. İlk karşılaşmada da yine böyle olmuştu. İkinci yarı 20 dakika oynanmıştı. 5 dakika sahada yatan futbolcu o maçta görmüştüm, bugün de ondan bazı parçalar gördük. Maalesef hakem de buna izin verdi. Yani sahaya ikinci topu atan oyuncuya dahi kart göstermedi. Bütün bunları ve dünkü karşılaşma, Beşiktaş'ın karşılaşmasını izledikten sonra Sivasspor'u şampiyon yapmayacaklar gibi bir kanaat doğdu içimde. İnşallah böyle değildir, yanılıyorumdur ama hislerimde de yanıldığımı düşünmüyorum ve Sivasspor'u şampiyon istemiyorlar ve neticede yapmayacaklar gibi geliyor. Fazla da bir şey söylemek istemiyorum ama bugün sadece bu karşılaşmaya baksak bunun ayrıntılarını yakalayabiliriz, temiz kalpli insanlarla.''
Bir soru üzerine Otyakmaz, rakip takımın oynayış tarzının hocasının takdiri olduğunu, buna bir şey diyemeyeceğini, ancak vakit geçirmeye yönelik hareketlere izin veren hakem için belki bir şeyler söylemek gerektiğini belirterek, ''Ama ben hakemler için konuşmuyorum. Bu geleneğimizi de bozmayalım ama neticede bizi şampiyon yapmayacaklar gibi bir his içimde akmaya başladı'' diye konuştu.
Otyakmaz, şampiyonlukla ilgili olarak, ''Biz sonuna kadar zorlayacağız ve Allah'ın izniyle de kazanacağız. Hak ettiğimiz şampiyonluğu alacağız'' dedi.
internethaber.com
İşte bu yüzden bir Sivaslı olarak Sivasspordan nefret ediyorum . Son derece şımarıkça ve amatörce açıklamalar yapıyorlar . 3 Senedir böyle ...
Mecnun Odyakmaz'a bakar msınız şampiyon yapmıyacaklar diyor hakemle kazandıgınız maçları say say bitmez bir insan bu kadar insafsız olabilir mi yahu ?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Alican Sanki Siz Hakemle Hiç Maç Kazanmadınız Her Takım Lehine Ve Aleyhine Hatalar Oluyor
Mecnun Başkan Doğru Diyor Şampiyonluk Zor Ama İmkansız Değil
Bülent Hocamızın Futbolcularımızın Ve Yönetimimizle İnşallah Şampiyon Olacağız
Bu Arada Şunu Eklemek İstiyorum Bugün Bir Anadolu Takımının Taraftar Sitesine Girdim Ve Şoke Oldum Sivasa Edilmeyen Laf Yok Yok Sivası Sivasda ...
Sivasın Şampiyon Olmasını Sivaslıdan Başka Kimse İstemiyor
yahu yeter artık sivas şampiyonluk lafını ciddi ciddi söylemeye başladığı zaman sizde başladınız hakem, hakem, hakem.. Sizin takımınız hiç mi hakemle maç kazanmadı? kazandığı halde hiç mi hakemlerden yakınmadı? hakeza Fenerbahçe de öyle beşiktaş da öyle..
Birazda Anadoluya çalışsın hakemler değil mi? Sayısız hakem entrikalarının döndüğü büyük takım maçlarında bir şey olmuyor ama Sivas kazanınca hakem oluyor.![]()
Her ne kadar Sivasspor'un şampiyon olacağını düşünsem ve istesemde son haftalardaki formu kafamda soru işaretleri oluşturdu. eski Sivas yok artık maçları ite kaka kazanıyorlar.
Sivasspor'un fikstür avantajı Beşiktaş'a oranla daha avantajlı. ama senin başkanın şu durumdayken çıkıp böyle açıklamalar yapıyorsa şampiyonluğu zaten büyük ihtimal ile kaybettin demektir. Sivasspor kendi göbeğini kendi kesecek, onun bunun maç kazanıp kaybetmesiyle değil. bıraksınlar artık bu işleri şampiyonluğa kilitlensinler, zaten inandığınız zaman gerisi gelir. inanmak başarmanın yarısıdır.
Antalya maçında inandılar ve kazandılar geriside gelecektir tebrikler, rast gele Sivas.![]()