Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur?

Voters
4. You may not vote on this poll
  • Hacettepespor Kazanır.

0 0%
  • Berabere Biter.

2 50.00%
  • Trabzonspor Kazanır.

2 50.00%
1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Hacettepespor - Trabzonspor [TSL 27. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Hacettepespor - Trabzonspor [TSL 27. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu maçdada puan kaybedersek artık bıraksın gitsin futbolcularda hocada.Gol sorunu yaşamyız çünkü deplasmanda oynuyoruz iç sahada atamıyorlar oyuncular.Ersun Yanal artık 4-5-1e dönmeli ya Alanzinho ve Yattara 11de başlamalı bu maça.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Hacettepe Bu Maçtan Puan Alamaz Trabzonsporda Umut Gökhan Kaçırmaya Devam Ederse Berabere Biter Yoksa TS Alır

E.Yanal kadroda revizyona gideceğini söyledi. Trabzonun bu seneki bence son şansı Hacettepe'ye de gol atamaz veya 3 puan çıkartamazlasa lig kendileri için biter. . .

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Lig bitmez.Avrupa kupası iddası sürüyor yani Uefa'da önemli gidemessek kepaze oluruz bu harcamdan sora.

Önümzdeki yıl çok büyük bir süpriz olmassa Bank Asya 1.Lig'de mücadele edecek Hacettepe'nin bu maçta iyi mücadele edeceğini düşünüyorum.Girecekleri gol pozisyonlarından faydalanırlarsa puan koparabilirler,yoksa Trabzonspor için galibiyet çok zor olmayacaktır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bursa dibimize geldi Sivas ve Beşiktaş kazandı.Artık 3 puandan başka hiçbir seçeneğimiz yok.

Egemen'in kafasinda Orhan Sam'a carpan top aglarla bulustu. Trabzon 1-0 öne gecti.
    Trabzonspor macin basindan beri baskili oynayan taraf durumunda. Golü de buldular, maci rahat kazanirlar ...

Cale ve Giray'in attigi gollerle Trabzon 3-0 öne gecti.
    Hacettepe'de Selcuk kirmizi kart gördü..

3 - 1 oldu. Gol Serkan Atak . . .

3-1 oldu ..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Maç 4-1 TSnin Üstünlüğüyle Bitti GS-FB Derbisinin Olduğu Hafta Önemli Bir Üç Puan Aldılar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ersun Yanalin aciklamalarini dinledim Tessekur ediyorum ona ama bizim taraftarin anlicani sanmiyorum ( onlardada cok gunah yok geciken bi sampionluk var ) ama destek lazim.

Kotu denilen Selcuk bugun 2 asist yapti, duran toplardan organizasyon yapamayan Trabzon bu sene cok gol buluyor boyle. Cok acimasiz olmasinlar Selcuk'a.

4-5-1 sonunda geldi, bana gore cokta iyi isledi ilk mac icin. Alanzinho-Yattara-Colman 3 lusunun rakibe kosu yapmalari rakibi cok geriye itiyo, boyle cok daha kolay gol bulcaz

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Alanzinho geldiğinden beri 4-5-1 diye konuşuyoruz burda sonunda yaptı.Puan verdiğimiz maçlarda bu dizilişle sahaya çıksaydık bu kaddar geri düşmezdik.Derbi maçlarında 1 kere yenildik Gs3-0 diğer maçlarda yenilmedik ligde Anadolu takımlarına karşı kazanmış olsak şampiyon olabilirdik.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Cale ve Giray'in attigi gollerle Trabzon 3-0 öne gecti.
    Hacettepe'de Selcuk kirmizi kart gördü..
    Bir takım 3-0 öne geçer mi? Keşke 3-0 önde deseydin.
    Karşılaşmayı izleyemedim ama özetlere bakacağım. Trabzonspor umarım bu oyununu sürdürür. Ligin kalitesi için ilk 5 takımın son haftalarda kazanması güzel.

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Bir takım 3-0 öne geçer mi? Keşke 3-0 önde deseydin.
    Karşılaşmayı izleyemedim ama özetlere bakacağım. Trabzonspor umarım bu oyununu sürdürür. Ligin kalitesi için ilk 5 takımın son haftalarda kazanması güzel.

Dogru, haklisin. Artik nasil bir kafa yapisiyla onu yazmisim, ben de anlamadim.

Mesaj Yetkileri