1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Save game failed hatası!

Nesil
    2006
    Yer
    çanakkale

Default Save game failed hatası!

arkadaşlar herkesin kayıtlı oyunu açılmıyor ama ben bu hatanın tam tersini yaşıyorum...oyunumu kaydedemiyorum.save game failed The game could not be saved diyo.daha yeni vista yükledim bilgisayarıma eskiden yani xp'de gayet güzel çalışıyodu hatta kariyerimde 2015 yılındaydım toplam 4.5 günlük oyunum gidecek valla bu problemi halledemezsem..lütfen bu hatanın çözümünü bilen varsa söylesin..şimdiden teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bilgisayarda yer yoktur kaydetme yerini degistir
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başka bir yere taşıyarak oradan oyunu açmayı deneyin.

Ama muhtemelen, Oyununuzu tam olarak keydetmeden çıkmış olabilirsiniz, bu durumda oyununuz tam kaydedememiş ve oyununuz hasar görmüş olabilir. Eğer kayıtlı oyunda sorun var ise malesef yapabileceğimiz bir şey yok. Yeni bir oyun açın...

Nesil
    2006
    Yer
    çanakkale

kayıtlı oyunda değil yeni oyun da açtım onda da aynı şeyi yapıyor vista yükleyince böyle oldu.oyunda save game dediğimde direk hata veriyo..ayrıca yeni format attığım için bilgisayarıma neredeyse c ile d nin hepsi boş.lütfen yardım!!!çıldırıcam işin işinden çıkamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    çanakkale

oyunu silip tekrar yükledim.belgelerimde sports interactive dosyası yok.oyunu buraya kaydediyo biliyorum.kendim o dosyayı oluşturunca da olmuyor.belgelerimde dosyanın olması için ne yapmalıyım??teşekkürler.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Oyuna girdinmi yükledikten sonra?
    Last edited by Deniz : 20.Ocak.2009 at 10:38

Nesil
    2006
    Yer
    çanakkale

oyuna girdim oyunda bi problem yok sadece kaydetmiyo belgelerimde sports interactive dosyası yok oyunu tekrar yüklüyorum yine gelmiyo o dosya lazım bana ama yok...

benim xp de oynadığım kayıtlı oyunu kardeşimin vista yüklü laptopunda oyunu kurduktan sonra sorunsuz bir şekilde açtım kaydetmeye geldiğinde aynen senin dediğin gibi bir hatayla karşılaştım. Sonra oyunu belgelerimdeki sport interactive klasöründeki fm2008 içindeki games klasörüne kaydettikten sonra sorunsuz bir şekilde kaydetti. Sende bir dene istersen....

Mesaj Yetkileri