Fenerbahçe
Denizlispor
Berabere
Kupa maçı olduğundan dolayı Alex ve Önder risk edilmeyecek. Bununla birlikte Emre büyük ihtimalle oynatılmayacak. Ortasahımızda bir düşüş olacak. Birde Beşiktaş maçında ki hırs olmayacak. Aslında üç yıl öncenin intikamı için güzel bir maçtı belki Allah yanımızda olur ve o gün bize darbe vuranlara biz bugün vururuz. Gönlüm Fenerbahçe diyor ama; mantığım Denizlispor.
Beşiktaş maçının moraliyle bu maçıda çıkar güzel bir oyunla alırız diye tahmin ediyorum.Guiza son attığı golle bayağı moral buldu bu maçtada ondan gol bekliyorum.
Bu moralle sahamizda maci kazaniriz Guiza ve Semihten goller bekliorum ..
Bu maçı zor olsa da kazanacağımızı düşünüyorum tabi ki aklımızda kupa var...
Denizli cok iyi kontra atak yapan bi ekip dikkatli olunması gerek...
Fenerbahce son 4 macta 12 puani alir ve Avrupa kupasina gider...
Bencede Fenerbahçe bu maçı zorlanmadan kazanacaktır.
Kupa öncesi kazanır moral depolarız![]()
Yine alt bölgeden bir takımla zor bir maç. Tahminim ligde Trabzonspor maçına kadar yine tatil modunda devam ederiz. Fakat bu maçın ayrı önemi var. Denizli'de kaybettiğimiz şampiyonlukta yapılanları unutmadık. Umarım bizim gibi futbolcular da unutmamıştır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçe hesap felan dinlemez, rahat kazanabilir. Belki de bilerek yapıyorlardır, yenmiyorlardır. Taraftarına bak biz derbilerde muhteşemiz mesajı veriyorlardır. Bu bakımdan Denizlispor maçında yenilip, Trabzonspor maçında çoşabilirler. Kaptanın dediği gibi tatil modunda devam edebilirler. Fenerbahçe, Denizlispor'dan bir gömlek üstün ve Fenerbahçe kazanacaktır diyorum.
Bu maçta mümkünse takımımdan Denizlispor'a atabilecekleri kadar gol atmaları en büyük dileğim.Artık kaç olursa olsun,fark olsun.Kazanmamızın yanında fark beklediğim bir maç.Mayıs 2006'da üzerimize oynanan oyunların,yapılanlarının yanı sıra bizim bu maçta yapmamız gereken budur diye düşünüyorum.
Dün yapılan antremande morallerin çok yüksek olduğu gözlenmiş. Sanki sezon başı gibi herşeyin yeniden başlamış olduğu gibi gözüküyorlar. Eğer bu hırs, istek devam ederse Denizlispor ve geri kalan maçlarımızı kazanabiliriz.
Deplasmanda olsa idi çok zordu ama içeride Denizli de rölantide oynar.
İzlenesi çok kötü bir maç olur.
Last edited by Cengo : 08.Mayıs.2009 at 01:43
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Aragones maça yedeklerle çıkar umarım . As kadroyu çıkarsa zaten maçı ciddiye almayacaklar kazansak kaybetsek bir şey ifade edmiyor Bu yüzden Asları dinlendirmesi gerekir şu final maçı öncesi sakatlık olmasın da ...
Eğer FB Angelov'u iyi savunamazsa kaybedebilir.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Denizlispor her zaman Fenerbahçe'yi zorlamıştır. Yine zorlayacaktır diye düşünüyorum . Fenerbahçe eksiklerinin cezasını görecek. Beraberlik diyorum
Kadromuz Bjk maçının kadrosu
Volkan D.
Ali Bilgin
R.Carlos
Yasin
Gökhan
Selçuk
Deivid
Uğur
Emre
Semih
Guiza
Denizlispor
Özden
Feridun
Burak
Wesley
Çağlar
Bangoura
Braga
Fatih
Caner
Roberts
Angelov
İşte bu maçta belli olacak, oyuncuların maç seçip seçmediği. Aynı kadro ile çıkıyoruz. Bakalım performansları bir haftada nasıl değişecek.
Artık biz de atsak golü fena olmaz yani![]()
Bir bu maçta gol olmadı. Hadi Fenerbahçe üst vermiştim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlk yarı bitmeden, Selçuk çıktı Deniz girdi.
Last edited by Universal : 09.Mayıs.2009 at 23:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Güiza yine attı..1-0
Gol oldu .
Güiza mükemmel bir gol attı. Ortasahadan aldığı topu ceza sahası çizgisine kadar sürdü ve oradan vurarak golünü attı.
gol oldu guiza
Sentugo.
Resmen Denizlispor'u eziyoruz. Farkı kaçırdık. %70ye yakın topla oynama ile oynuyoruz.
Denizli Umarım küme düşer..(:
Denizli bu gidişle kümeye düşecek inşAllahGuiza'nın gol atması sevindiriciydi.
Güiza geri gelmiştir.Alex de Souza şov yaptı. Kupa maçı öncesi çok güzel oldu bu.
Lugano'da savunmaya dönünce kupa için ümitlendim.
![]()
Guiza'nın attığı golde kaleci niye şaşırıyor, defansa falan mı çarpıyor top ? Ligtv'nin sitesindeki görüntüden pek anlaşılmıyor.
Denizlinin düşeceğini sanmıyorum, düşen 3. takım Konyaspor olacak bence.