Ankaraspor
Beşiktaş
Berabere
heleki Fenerbahçe maçını kendi sahamızda kaybettiğimiz için kesinlikle galip geleceğimizi ve şampiyonluk şansımızın hala da %51 olduğunu düşünüyorum...Şampiyooonnn Olacağız Beşiktaş'ım Bu Seneee ! (İnşAllah)
Beşiktaş geçen hafta büyük şans tepti. Fenerbahçe'ye kaybettikten sonra kolay kolay toparlanamazlar bence. Ankaraspor kazanır diye düşünüyorum.
Ankaraspor puan alacaktir sahasinda ama Besiktasin da isi belli olmaz
Ankaraspor Puan Alacaktır İnşallah Ankaraspor Kazanır Beşiktaş Çok Zorlanacak
Beşiktaş'ın Fenerbahçe yenilgisiyle yenilgi serisi bu maçta da devam eder diye düşünüyorum. Ankaraspor alır . Ama zor maç olur
Batuhan, o iş belli olmaz. Eğer Mustafa hoca bu seçimiyle takımı oynatmayı sürdürürse; "Beşiktaş, Ankaraspor'a yenilecek" düşüncene katılıyorum.
Kalan 4 maç içinde en kolay maçımız, rahat kazanırız...Ama oyuncular Fb yenilgisini telafi etmek istiyorlarsa kalan 5 maçı da kazanıp , 2 kupayı getirmeleri şart...
Her macı rahat kazanıyorsunuz zaten degil mi ?
Bu tür yorumlar karsı takımı hiçe saymak demektir.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kesinlikle rahat maç yok artık her maç zorlu her takım için.
Aygün onla bunu bir mi tutuyorsun ya ne adamsın=) İşi ciddiye aldıgımızda neler olacagını ılk macta gorduk(kupadakı) lakin son zamanlarda Mustafa Hoca'nın macera arayısları benı ıyıce umutsuzluga surukledı hele FB yenılgısınden sonra.. Umarım oyuncularımız BEŞİKTAŞ formasını terlettıklerını kavrarlar gerisi gelir zaten ..
Rüştü , Ekrem , Deli , Sivok , Toraman , Cisse , Ernst , Yusuf , Tello , Holosko , Bobo 11 ile çıkması bekleniyor Beşiktaşın
Bjk pas yapan takımlara karşı çok zorlanıyor.Bu maç da çok zor olucaktır.M.Denizli Ernst'in yanında Sivok ile başlarsa ortasahayı kaybeder.Bobo ile ilerde tek forvet başlarsa pozisyon üretmekte de çok zorlanır.Ben maçı Beşiktaş'a yakın görüyorum ama puan kaybı hiç mi hiç süpriz olmaz.
Fortis'de zaten rahat kazanmıştıkDeplasmanda haksız bir penaltı ile 1-0 geriye düşmemize rağmen , 3-1 kazanmasını bilmiştik.İçerdeki maçı saymıyorum , çünkü oyuncular turu kafalarında Ankara'da geçmişlerdi.
Her maçı rahat kazanıyorsunuz derken? Ben hangi maça öyle yorum yapmışım ki, bul getir de görelim...Aksine hep temkinli konuşmayı tercih ederim.Ama burda Ankaraspor kazanır diyen futbol üstadlarının yorumlarını görünce , benim de içimden Beşiktaş'ım rahat kazanır demek geldi.Bir dahakine rahatsız olursan mesajımdan şikayet edersin , senle veya takımınla ilgisi olmayan bu konuda senle boşu boşuna tartışamam.
Şampiyonluk yolundaki Beşiktaş'ın hem derbi mağlubiyetini affettirmek , hem de şampiyonluk için mutlaka kazanması gerekiyor , iddaası olmayan Ankarasporu yenemezsek zaten şampiyonluktan söz etmeyelim.Kalan 4 maçımız arasında en kolay maçtır bu maç ve lafımın arkasındayım.
Son haftaya kadar susma hakkımı kullanıyorum...
Beşiktaş kazanacaktır , inşallah...
İki yıldır Beşiktaş, Fenerbahçe maçlarından sonra düşüş yaşıyor. Bu maçta puan kaybı yaşayacaklarını düşünüyorum. Ankaraspor'un bir iddiası yok ama; genede büyük takım yenmek isteyeceklerdir. Sanıldığı kadar kolay bir maç olmayacak.
İçinizde rahat görenler var. Rahat takımlara oynamak zordur, ne yapacakları belli olmaz(geçen haftaki Fenerbahçe gibi). Ankaraspor eğer maçta öne geçerse önde olan bir takım maç vermek istemez ve çok rahat bir şekilde oyun oynarlar strese girmeden(ya kaybedersek stresi). Bu nedenle Beşiktaş maçda geriye düşmesse kazanır ama; düşerse işi zor. Keşke Nobre oynasaydı.
He pardon ben sandım bana söylediniz.
ben bir Beşiktaş lıyım ama bu sene bi maça banko diyemedik ve ankaraspor Bjk a ters geliyor Bjk yine bi hezimet alır diye düşünüyorum![]()
İyi başladık inşallah kazanacağız. Ankara'nın ileri çıkmaya niyeti yok gibi.
Ankara iyi başladı ...
beşiktaş Beşiktaş ..........
BJK öne geçti.Holosko attı.
Holosko attı ..
gggggggooooooooooooollllllllllll Holosko 1-0 Haydi Kartal
Ankarasporlular gole ititraz ediyorlar ofsayt diye
Helal olsun şampiyon olacağız inşallah.
direkten döndü top Yusuf'un vurusunda ..
Sivok çok sert bir hareket yaptı sarı kart gördü , haftaya cezalı.
Yusuf alda at dedi Bobo'ya , ama Bobo kaçırdı.İnşAllah dönüm noktası olur![]()