1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Ligue 1 2008 - 2009

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Arrow Ligue 1 2008 - 2009

Fransa Ligue 1 Bu Hafta sonu oynanan maçlar ile start aldı.Ligin yeni ekiplerinden Grenoble Sochaux'u deplasmanda yenerek ilk sürprizi gerçekleştirdi.Son Şampiyon Lyon ise Toulouse ile evinde oynadıgı maçta zorlanmadı.Rennes ve Marseille arasında oynanan maç ise futbolseverler için tam bir şölen oldu.Marseille maçı deplasmanda 3-1 önde götürürken 88.Dakikada skoru 3-3 getirebilen Rennes 89'da Grandin'in golüne engel olamayınca maç 4-3 Marseille lehine döndü.90.Dakikada ise Cheyrou ile skoru 4-4 'e getiren Rennes müthiş maça son noktayı koydu.Diğer sonuçlar ise şöyle ;

Auxerre-Nantes 2-1
    Bordeaux-Caen 2-1
    Le Havre-Nice 1-0
    Le Mans-Lorient 0-1
    Monaco-PSG 1-0
    Nancy- Lille 0-0
    Rennes-Marseille 4-4
    Sochaux-Grenoble 1-2
    Valenciennes-St.Etienne 1-0
    Lyon-Toulouse 3-0

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Lyon yine ligi rahat alır gibi süper bir kadrosu var

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Marsilya maçında 88-89 ve 90.dakikalarda goller geldi, ilgibnç bir maç oldu..

Bordeaux'un iyi başlamasına sevindim..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ama lig çok kalitesiz gidiyo yahu yine.. Monaco - PSG maçını izledim, iki taraftada pas atamayan, top süremeyen adamlar var..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Marsilya-Rennes maçı çok ilginç olmuş.88'den sonra 4 gol

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Makelele ve Giuly çok etkisizdi Monaco maçında PSG'de...

Bordeaux bu sene sanki şampiyon olacakmış gibi geliyor bana..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Marsilya maçı acaip olmuş harbiden

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

artık ligi başka birinin kazanma vakti geldi . şu durumda da bunu yapabilecek tek takım da bordeaux gibi . umarım onlar kazanır da lig biraz daha renklenir .

"Şampiyon belli,2.ci kim?" dediğimiz tabire en iyi uyan liglerden biri olan Ligue 1'de başladı sonunda

Bana kalırsa şampiyon gene Lyon olacak,ama bu hegemonyayı yıkacak tek takım Bordeaux olur gibi geliyor.Bakalım nasıl bir Ligue 1 izleyeceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

anti lyoncu oldum artık yeter yahu biri kırsın şu zinciri artık

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Lyon geçen sene en azından zorlanmıştı.Ondan önceki sezonlarda bunu bile yapamıyorlardı. Bu sene Bordeux ve Marsilya zorlayacaktır onları..

Marsilya maçıda çok ilginç şekilde bitmiş gerçekten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

PSG, Bordo'yu 1-0 yendi..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Lyon Lorient ile berabere kaldı

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Grenoble'nin 6 puanı bana pek bişey ifade etmiyor, kümeye oynayacakalr bence..

Benim için önemli olan Marsilya, Bordeaux (buna PSG'yi de ekleyebiliriz) gibi dişli takımların olabildiğince az puan kaybı yaşaması..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Grenoble'nin 6 puanı bana pek bişey ifade etmiyor, kümeye oynayacakalr bence..

Benim için önemli olan Marsilya, Bordeaux (buna PSG'yi de ekleyebiliriz) gibi dişli takımların olabildiğince az puan kaybı yaşaması..
    valla Metz dışında çıkan takımlar ço sürpriz sonuçlara imza atabiliyor Fransa'da..Geçen sezon Caen,Lige ilk çıktıgı sezon Le Mans..Çok büyü başarılara imza atamaz belki Grenoble ama net bir şekilde kümeye oynar diyemiyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    .

Benzema tutulmuyor!

2007/08 Sezonu'nda ligde 20 kez ağları havalandırarak gol kralı olan ve Lyon'un peşpeşe 7. Ligue1 şampiyonluğunda başrolü üstlenen Karim Benzema kaldığı yerden devam ediyor. Genç golcü 2008/09 Sezonu'nda henüz boş geçmedi, takımının ligde gol attığı her maçta ağları havalandırmayı başardı.

Benzema varsa, sorun yok!..

2007/08 Liguei Sezonu'nun 20 gollü kralı Lyonlu Karim Benzema 2008/09 Sezonu'nda henüz boş geçmedi, takımının ligde gol attığı her maçta ağları havalandırmayı başardı.

1. hafta: Lyon 3-0 Toulouse 2 gol
    2. hafta: Lorient 0-0 Lyon
    3. hafta: Lyon 2-0 Grenoble 1 gol
    4. hafta: St. Etienne 0-1 Lyon 1 gol
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2007
    Yer
    .

Toplu Sonuçlar:
    Fransa liginin 6. haftasında, cumartesi 20:00'da başlayan maçlarda ilginç sonuçlar alındı. Lyon deplasmanda 3 puanı bir golle alırken, gollü geçen maç sonrasında Lille, evinde 3-2 lik skorla kazanan taraf oldu.

Le Havre - Lyon: 0-1
    Lider Lyon, Le Havre deplasmanında ilk yarının sonunda bulduğu tek golle üç puanı almayı bildi.
    Gol, 45. dakikada Honorato Campos Ederson’un ayağından geldi. 54. dakikada ilk sarı kartını gören Sidney Govou 66. dakikada gördüğü ikinci sarı kart sonucu oyundan atıldı.
    Le Havre takımından ise Jeremy Henin 43. dakikada sarı kart gördü.
    Lille – Auxerre: 3-2
    Ligin orta sıralarında bulunan iki ekibin mücadelesi bol gole sahne oldu. Tulio De Melo, 2. dakikada kaydettiği gol ile Lille’i 1-0 öne geçirdi.
    İlk yarısı bu sonuçla biten maçta ikinci yarının başında Auxerre Julien Quercia ile 49. dakikada attığı golle takımını beraberliğe taşıdı.
    56. dakikada ev sahibi ekipten Yohan Cabaye sarı kart gördü.
    80. dakikada tekrar Julien Qercia’nın golüyle 2-1 öne geçen Auxerre, galibiyeti maç sonuna taşıyamadı.
    Önce 88. dakikada Eden Hazard, sonra da 90. dakikada Tulio De Melo ile Lille galip gelen taraf oldu.
    20:00'da başlayan maçların sonuçları ise şöyle:
    Grenoble – Bordeaux: 0 – 1
    Le Havre – Lyon: 0 – 1
    Lille – Auxerre: 3 – 2
    Lorient – Caen: 1 – 1
    Nantes – Valenciennes: 2 – 0
    Toulouse – Sochaux: 2 - 1

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bordeaux Lyonu harika bir mac sonunda yenip efsaneyi sallandırdı...

Bu sene Marsilya sampiyon olacak. Lyon hegamonyasina son verecek takim olacaktir Marsilya. Gerets takimi nerden nereye getirdi yahu. Gecen sene takimin basina geldiginde ligde 17.siradaydi Marsilya, o sezon ligi 3. bitirdi.
    Simdi de lider ve sampiyonlugun en büyük adayi..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Lorient kalecisi hayatının maçını çıkardı..

PSG-Bordeaux maçının özetini izledikten sora gözle görülür bir düzelme var PSG'de..Avrupa kupalarını zorlarlar gibi..Kezman'ın performansını da oldukça merak ediyorum..

Ayrıca ligin zirvesinde 2 maçta 6 puan toplayan tek takım Grenoble bulunuyor..

Mesaj Yetkileri