1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Pardon Arda!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Pardon Arda!

Tabancalı tişört giymesi eleştirildi ama işin aslı çok daha farklı çıktı.

G.Saray’lı Arda Turan’la Arsenal’in İspanyol yıldızı Fabregas’ın giydiği silah figürlü tişörtün Dolce Gabbana tarafından bireysel silahlanmaya karşı ironik bir tepki olarak üretildiği ortaya çıktı.

İlk bakışta tepkilere sebep olmuştu. Hatta bu yüzden bazı vakıflar Arda Turan’a tepki de göstermişlerdi. Galatasaraylı futbolcunun üzerinde taşıdığı silahlı tişört geçtiğimiz günlerde olay olmuş ve bireysel silahlanmaya karşı olan çevreler tarafından ağır eleştiri almıştı. Ancak Arsenal’ın İspanyol yıldızı Fabregas’ın da aynı tişörtle görüntülenmesi bu konuyu tekrar gündeme getirdi. Üstelik tişörtün ekonomik değeri de öyle ucuz değil. Şu anki fiyatının 105 dolar (150 TL) olduğu vurgulandı. Tişört olayının farklı bir yönü bulunuyor. Dolce Gabbana adlı giyim şirketi 2008-09 yaz sezonu için Scarface filmine yönelik özel bir koleksiyon hazırladı. Bu koleksiyonun en çok tutulan parçası ise üzerinde Al Pacino’nun kullandığı silahın bulunduğu söz konusu tişört. Dolce Gabbana’nın bu tişörtü piyasaya sürerken hızla yaygınlaşan bireysel silahlanmaya bir dikkat çekmek istediği ve bunu da tişörtün üzerine Al Pacino’nun filmde kullandığı silahı koyarak ironik bir yaklaşımda bulunduğu ortaya çıktı.

Arda'ya saldırmak için öküz altında buzagı arayan taraflı medya, O'nu yıpratmak için sacma sapan haberler yaparak sanıyorlarki O'nu yıpratıyorlar; ama Arda ne diyor;
    Beni kaybetmeye yönelik çaba gösterenlere aslında benim her geçen gün olgunlaşmama bulundukları katkıdan dolayı teşekkür ederim.
    Arda Turan'a kurban olun...

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Bugünkü fanatikte de Messiyle karşılaştırmışlar.Arda'nın tişörtlerinde silah Messininkilerde hastalığa karşı yardımın işaretleri var deniyor Arda'ya laf çakmaya çalışıyolar hesapta densizler ...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

dün otobüste giderken önümde fotomaç okuyan bir tip vardı bende arkasında okudum adamlar MEssi ile Arda'yı kıyaslamışlar.. Birisi silaha dikkat diğeri hastalıklı çocuklara dikkat çekiyor. İnsan bir araştırır yahu
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Evet aynısı bugün fanatikte var

Arda'nın söylediği laf çok müthiş olmuş

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Türk Medyası gibi reziL bir Medya daha Dünya üzerinde yok sanırım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Ezmek,saldırmak,yıpratmak medyamız için çok kolay malesef.Ardayı kaybetmemiz lazım böyle basit şeylerle.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bizim medyamız gibi aptal bir medya yok malaasef.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Silahın olduğu herşeye muhalefet olunmalı.Buna Dolce&Gabanna da dahil.

Arda'nın eleştirilmesi yanlış değil, taziyede çocukların eline oyuncak silah veren polisleri eleştiremiyoruz, Arda'yı eleştirmek de suç nedense.

Bu işten sıyrılmak bu kadar kolay değil.Herşeyi hazmetmekten sıkıldım.
    Ülke olarak koyun gibi güdülmeye meyilli olmayın bu kadar.

Arda'yı da eleştirin, Dolce&Gabanna'yı da, Fabregas'ı da, polisleri de.
    Tabi herkes kendi politikasını savunduğu için, ülkenin karışması kimsenn umrunda değil.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Silahın olduğu herşeye muhalefet olunmalı.Buna Dolce&Gabanna da dahil.

Arda'nın eleştirilmesi yanlış değil, taziyede çocukların eline oyuncak silah veren polisleri eleştiremiyoruz, Arda'yı eleştirmek de suç nedense.

Bu işten sıyrılmak bu kadar kolay değil.Herşeyi hazmetmekten sıkıldım.
    Ülke olarak koyun gibi güdülmeye meyilli olmayın bu kadar.

Arda'yı da eleştirin, Dolce&Gabanna'yı da, Fabregas'ı da, polisleri de.
    Tabi herkes kendi politikasını savunduğu için, ülkenin karışması kimsenn umrunda değil.
    hı hı oldu. üstünde 6 patlar olan bir tişört giydi diye bi insanı eleştirmek koyunluktur benim lugatımda. Orada ironik anlamın oldugunu okumamışsın yada okumus da anlamak istememişsin bana kalırsa

Mesaj Yetkileri