Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Turksportal SK İle Başlayan Büyük Yolculuk...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Turksportal SK İle Başlayan Büyük Yolculuk...

Evet, konumuzun başlığında belirttiğimiz gibi yeni çıkan bu yama ile bir maceraya başlıyoruz. Amacımız gidebildiğimiz yere kadar bu takımla gidebilmek.

Bakalım yıldızlar kim olacak? Yönetim bize ne kadar yardım sağlayacak? Taraftar destek olacak mı? Takım içinde neler oluyor hepsi burada olacak.

Kullanılan Data: Turksportal SK
    Açılan Ligler: Türkiye (Tüm ligler), İspanya, İngiltere, İtalya (Sadece 1. Ligleri)

Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Başarılar diliyorum. Zevkli bir kariyer olacağı kesin

Bekloyordum kim acacak diye Basarilar umarim keyifli bir kariyer olur

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Başarılar , diliyorum

Eger oynatılırsam pişman olmazsınız
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Takımın yıldızıı olarak TSL'ye çıkarmanı istiyoruz bu takımı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Oynatırsan gol kralı olurum

bende bekliyordum kim acicak diye basarilar ..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Oğuz, Roman Zozulya'yı almanı öneririm.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hazırlık Kampımız fena geçmedi.

Seçmelerden birçok genci takımımıza kazandırdık. Ayrıca Juanjo ve Vasquez adlı iki genç yetenek ile de sözleşme imzaladık. Böylece kanatta bir sıkıntı çekersek bize büyük yardımları dokunacak.

Ligdeki ilk maçımızı Gaziantep Büyükşehirbelediyespor ile oynayacaktık. Gerçekten zor bir maç olacak düşüncesindeydik çünkü medya tahminleri bizi sezon sonunda 17. sırada olarak gösteriyordu ve şampiyonluğumuza 1'e 21 veriliyordu.

Bank Asya 1. Lig 1. Hafta Maç Sonucu

Maçın Özeti

Böyle bir ortamda başladığımız mücadelede 31.dk'da Baran'ın golü ile öne geçtik. 33.dk'da Oğuz Kağan'ın golü farkı ikiye çıkardık. İlk yarı bu şekilde bitti.

İkinci yarıya Vasquez ve Mustafa Akman değişikleri ile başladık. Dakikalar 64'ü gösterdiğinde Eren şık bir vole ile skoru 3-0'a getirdi. Bu dakikadan sonra ne rakibimize fazla pozisyon verdik ne de biz pozisyona girdik. Bu şekilde ligdeki ilk maçımızdan net bir sonuçla ayrılmış olduk.

Maçın Adamı: Eren

Bank Asya 1. Lig 2. Hafta Maç Sonucu

Maçın Özeti

Sıradaki maçımız Çaykur Rizespor'laydı, rakibimiz bizden daha güçlü gibi görünebilirdi ama futbol sahada kazanılan bir oyundu.

Çaykur Rizespor, 12.dk'da Emrah Kol ile 1-0 öne geçmişti. Ama ilk yarı bitmeden uzatmalarda 45+1.dk'da Rossoneri'nin golü ile beraberliği yakaladık. Maç dönecek miydi? Hepimizi bunu merak ediyorduk.

İkinci yarıya Evren ve Vasquez değişikliklerini yaparak girdik. Artık sadece gol atmak için uğraşıyorduk.

Dakikalar 83'ü gösterdiğinde bir korner organizasyonunda rakibimiz Elionar'ın attığı golle 2-1 öne geçmeyi başarıyordu. Ve ne yazıkki maç bu skorla bitiyordu. Böylece ilk mağlubiyetimizi de almış olduk.

Maçın Adamı: Rossoneri

Önümüzde Fortis Türkiye Kupası 1. Tur maçımız vardı. Oyuncularımızla oturduk konuştuk, öncelikle hedefimizin Turkcell Süper Lig'e çıkmak olduğunda karar kıldık. Ama bu demek değildi ki Fortis Türkiye Kupası'na da asılmayacağız.

Fortis Türkiye Kupası 1. Tur Maç Sonucu

Maçın Özeti

Rakibimizi iyi analiz ettiğimizi düşünerek maça başladık. İlk 45 dakika 0-0 bitti.

Devreye Evren değişikliği ile başladık. Evren bizi yanıltmadı ve 80.dk'da skoru 1-0 yaptı. 84.dk'da Evren tekrar sahneye çıktı ve kendisinin ve bizim ikinci golümüzü attı. Ve bu şekilde maçı 2-0 kazandık ve bir üst tura çıktık. Üst turdaki rakibimiz ise Hacettepe oldu.

Maçın Adamı: Evren

Bank Asya 1. Lig 3. Hafta Maç Sonucu

Maçın Özeti

Ligdeki üçüncü maçımızda rakibimiz Karşıyaka idi. 14.dk'da Karşıyaka serbest vuruştan bir gol bularak 1-0 öne geçti. Bizde Eren ile 23.dk'da karşılık verdik ve maçı 1-1'e getirdik. Ama o da ne 31.dk'da Eren sakatlanıyordu. Hemen bir taktiksel değişikliğe giderek Mehmet Ali'yi Eren'in yerine, Vasquez'i de Mehmet Ali'nin yerine oyuna aldık. Umuyorduk ki bu değişiklik bize galibiyeti getirecekti. Ve 34.dk'da Baran'ın attığı golle 2-1 öne geçtik. İlk yarı bu şekilde geçildi.

İkinci yarıya değişikliksiz başladık. Baran 64.dk'da durumu 3-1'e getirdi. Artık biraz daha rahatlamıştık ve bu sonuçla doksan dakikanın sonuna geldik.

Maçın Adamı: Baran

Sırada Türkiye Kupası 2. Tur maçımız vardı. Rakip Turkcell Süper Lig'den Hacettepe idi. Zor maç olacaktı ama kendi sahamızda oynamanın avantajını kullanarak kazanacağımızı düşünüyorduk.

Fortis Türkiye Kupası 2. Tur Maç Sonucu

Maçın Özeti

Maça bu umutla başladık ve 10.dk'da Oğuz Kağan ile 1-0 öne geçtik. Ardından 13.dk'da Mustafa Bilek ile 2-0 öne geçtik. İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarı başladı. Ve 81.dk'da Mehmet Ali ile 3-0 öne geçtik. 89.dk'da Baran'ın golü 4-0 öne geçtik ve bu skorla tur atladık.

Maçın Adamı: Mehmet Ali

Bu inanılmaz galibiyetten sonra fazla sevince kapılmadan lige odaklanmalıydık ve öyle olmasını umarak bir toplantı yaptık takımımız ile, oyuncularımızı teker teker kutladıktan sonra önüzmüzde Giresunspor maçı olduğunu hatırlattık. Bu arada oyuncularımızdan Mustafa Bilek yaşadığı sakatlık nedeniyle 2 hafta aramızdan uzak kalacaktı.

Bank Asya 1. Lig 4. Hafta Maç Sonucu

Maçın Özeti

Ve maç başladı. 6.dk'da Rossoneri ile 1-0 öne geçtik. 10.dk'da Aydın Çetin durumu 1-1'e getirdi. İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarı başladı. Evren ve Vasquez'i oyuna soktuk. 71.dk'da Hasan Aydınlı durumu 1-2'ye getirdi. Ama 83.dk'da Vasquez durumu 2-2 yaptı. 89.dk'da golcümüz Baran sakatlandı. Yerini Turğay'a bıraktı. Ve maç 2-2 bitti.

Bu arada Eylül Ayı'nın Oyuncusu Rossoneri seçildi. Kendisini kutluyoruz.

Şimdi de önümüzde Kayseri Erciyesspor maçı vardı.

Bank Asya 1. Lig 5. Hafta Maç Sonucu

Maçın Özeti

Ve maç başladı. 26.dk'da Rossoneri'nin attığı golle 1-0 öne geçtik. Ve bu skorla ilk yarı bitti.

İkinci yarı başladı. Vasquez'i oyuna soktuk. Ve maç 1-0'lık üstünlüğümüzle sona eriyor.

Fortis Türkiye Kupası Grupları için çekilen kuralar sonucunda şaka gibi bir gruba düştük. Grubumuzun tamamı TSL ekiplerinden oluşuyor. Bunlar; Beşiktaş, Denizlispor, Gençlerbirliği ve Trabzonspor...

Evet önümüzde Manisaspor maçı var. Neler olacak çok merak ediyoruz. Bu maç oynanmadan önce biz 3. iken Manisaspor 7. sıradaydı.

Bank Asya 1. Lig 6. Hafta Maç Sonucu

Maçın Özeti

Maç başladı. 19.dk'da Baran'ın golü ile 1-0 öne geçtik. İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarı başladı. 48.dk'da Ahmet Okur ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı. 60.dk'da Mehmet Ali çıkıyor Vasquez oyuna giriyor. 65.dk'da Sezer Öztürk durumu 1-1'e getirdi. Ve maç bu skorla bitti.

Maçın Adamı: Baran

Önümüzde Kasımpaşa maçı var. Onlar 2. biz 3. sıradayız.

Bank Asya 1. Lig 7. Hafta Maç Sonucu

Maçın Özeti

Ve maç başladı. 3.dk'da Oğuz Kağan'ın golü ile 1-0 öne geçtik. 36.dk'da Evren'in golü ile skoru 2-0 yaptık. İllk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarı başladı. 54.dk'da Baran durumu 3-0'a getirdi. 67.dk'da Mustafa Bilek sakatlandı ve yerine Hasan Hüseyin Coşkun girdi. Ve maç bu skorla bitti.

Mustafa Bilek 2 ay sakatlandı. Bu durumun bize etkileri umarız ki çok kötü olmaz. Önümüzde gerçekten çok zor bir maç var. Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile oynayacağız. Bakalım Eren ve Mustafa yokken neler yapacağız.

Fortis Türkiye Kupası D Grubu 1. Hafta Maç Sonucu

Maçın Özeti

Ve maç başladı. 19.dk'da Delgado durumu 1-0 yaptı. İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarı başladı. 69.dk'da Zapotocny durumu 2-0 yaptı. Maç bu skorla bitti.

Maçın Adamı: Delgado

" Maalesef gruptaki ilk maçımızda mağlup olduk. Üzgünüz, rakibimiz bizden çok daha iyi oynadı. Yapabileceğimiz fazla bir şey yoktu. "

Maçtan sonra bunları söyledim. Üzgündük, tesislere dönerken kimseden bir ses çıkmıyordu. Önümüzde Sakaryaspor maçı vardı sadece bunu düşünüyorduk.

Bank Asya 1. Lig 8. Hafta Maç Sonucu

Maçın Özeti

Ve maç başladı. 28.dk'da Süleyman Varlık'ın golü ile Sakaryaspor 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarı başladı. 53.dk'da Evren durumu 1-1 yaptı.

Ve maç bu skorla bitti.

Ve işte maçlarımız böyle geçti. Çok yorucu oldu, akşam yine devam edeceğim. Artık biraz uyumak gerek.

Last edited by Bursaspor : 12.Mayıs.2009 at 23:17
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Benim tavsiyelerime uyarsanız başarı kaçınılmaz zaten

Başarılar dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Trabzondan beni almanı tavsiye ederim PA' ma bir bak istersen

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Basarilar. Umarim uzun soluklu olur. Bana iyi bak

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Başarılar Dilerim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

sol bekte sentugo diye bir adam var.. -9 pa verilmiş gerçi sende sol bek oynauyorsun değil mi

Başarılar..
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    sol bekte sentugo diye bir adam var.. -9 pa verilmiş gerçi sende sol bek oynauyorsun değil mi

Başarılar..
    Yok Oguz DRLC, defansin her bolgesine saglam bir tampon

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Başarılar Oğuz.Beni sakatlamışlar ya tüh kaç hafta yokuz ki takımı yarı yolda bırakmak istemeyiz

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Benim gibi bir adam oynatılmazmı gol makinesiyim gol

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Alican bende hazırlık maçlarında baya iyi performans gösterdi.

Başarılar Oğuz abi Süper Lig'e yükselmeni bekliyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam maçlar iyide galiba takım genç olduğundan biraz zorlanıyorsun atmosferi ağır maçlarda.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Nedense golleri hep 2. yarıda atmısım bana semih sentürk muamelesi yapmayın gol makinasıyız diorus

Oguz akilli adam ya. =) Beni as oynattigi icin baya iyi sonuclar elde etmis, ben de attigim 6 golle takima büyük katkida bulunmusum.

Başarılar..maçlar iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Oguz akilli adam ya. =) Beni as oynattigi icin baya iyi sonuclar elde etmis, ben de attigim 6 golle takima büyük katkida bulunmusum.
    Darısı benim başıma bendede her maç 6 pastan kaçıyo

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

başarılar dilerim.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Arada ağlarıda havalandırmışım
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

heyt be 36. dakikada gol atmısım

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Benim gibi bir adam oynatılmazmı gol makinesiyim gol
    kesinlikle katiliyorum tam anlamiyla makine gibi isliyo arkadas iyi bir golcu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim abi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri