Galatasaray
Ankaragücü
Berabere
Hiç bi önemi yok ama Ardanında gelmesiyle kazanırız diyorum..
Galatasaray'in UEFA'ya katilmasi icin onemli mac cunku Bursa ve biz kazanirsak GS 6. olur ve Uefa tehlikeye girebilir ama Arda'nin gelmesi ile GS kazanir ..
Tekrar tekrar söyLemekten bıkmam ama ruhumuzLa oynarsak yenemeyeceğimiz takım yok. GaLatasaray önemseyecek bence yine maçı, Ankaragücü net 1-2 goLLe geçer bizi. GönLüm GaLatasaray'dan yana fakat herşey oLabiLir. O kadar da güvenemiyorum artık.
Kazanmalıyız , Kazanmalısınız , Kazanmalılar !
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Acikcasi bu saatten sonra oynanancak son 4 maci umusamiyorum.
Futbolun inkar edilemez gercekleinden birisi Tecrube'dir. Galatasaray yonetimi, Galatasaray tarihinin en onemli kadrosunu kuracak ve sonra bana gore basarili olan Skibbe'yi gonderip tecrubesiz Bulent Korkmaz'i getirecek. Olacak is degil.
Sen tarihinin en kaliteli kadrolarindan biriyle kupa alamiyorsan, varsin gelecek sezonda gazoz kupasina oyna...
İnşl. kazanırız ne diyelim![]()
Hikmet Karaman sevdiğim bir teknik adamdır. Ankaragücü'nün havasını değiştirdi, Ankaragücü köklü bir kulüp ve bu tarzda futbol oynaması gerekiyor. Ankaragücü, Galatasaray'ı yenmek için sahaya çıkacaktır. Ankaragücü'nü galibiyete yakın ekip görüyorum.
Ankaragücü'nün kazanacağını düşünüyorum..
Ateş hattıdalar ve kurtulmak istiyorlar..
Galatasaray'Da ise eski tas .. Eski hamam..
26.De Sanctis 23.Serkan Kurtuluş 2.Emre Güngör 21.Emre Aşık 22.Hakan Balta 8.Barış 14.Mehmet Topal 18.Ayhan 66.Arda 10.Lincoln 15.Baros
Zaten uefa'dan başka ümidimiz yok sen son 3maçta çok güzel performans sergileyen Semih'i kesiyorsun , bu cocugun maçlarıydı tam kendini bulması için.
Kewell'da yedekler arasında :S
Golü attık , 1-0 öndeyiz...
Gol krali Baros atti, 1-0 oldu.
Arda resitali var macta. Arda ile yanyana oynayan Lincoln de cok iyi bugün.
Arda geldiğini belli ediyor
Kirmizi kart Bouzid
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Kart kırmızı doğru. İnşallah bir gol daha atarda garantiler..
Sentugo.
Kewell gibi bir futbolcuyu 90+2'de oyuna almak bana göre ayıptır , başka biri mi yoktu.
Galatasaray hissettirdi biraz kendini, geç olsada. Yalnız şu Lincoln işinde iyiden iyiye sinirleniyorum. Şimdi bu adam bi maç oynadı, 10 maç oynamama hakkı var. Biz Lincoln'e paraları saçalım, Galatasaray Cafe Crown para alamasın sonra. Takımın önümüzdeki sene için ciddi bi revizyona ihtiyacı var.
Takım yeni uyandı, ama iş işten gecti. 2,3 hatta 4 bile olacak mactı. Cok gol kacırdık ve 1-0 galip geldik.
Arda'nın resitalini izlemek güzeldi, özellikle ilk yarı.
Tebrikler Aslanlar
Tebrikler Galatasaraya
ilk yari iyi oynadik, 2. yari kötü oynadik. Resmen takim lig bitse de gitsek havasinda. Bülent Korkmaz sacma sapan tercihler yapmaya devam ediyor. Kewell'i son dakika da oyuna almak nedir yahu ? Böyle aptalca bir sey olamaz.
Büyük hayal kirikligidir Bülent Korkmaz. Kendisini bitirdi bos yere, o yetmiyormus gibi de yabanci futbolculari da bitirmeye calisiyor. Bir daha bu kulübe teknik direktör olarak gelecegini hic sanmiyorum.
Bülent korkmaz kadar korkak bir teknik direktör yok bu ligde..Sözde 'güçlü' orta saha yaratacağım diye kewellı yedek bırakıyorsun takım zaten haftalardır pozisyona giremiyor gol atamıyor ligin en çok gol atan takımı gidiyor pozisyona daha giremeyen takımı geliyor.
Rakip 10 kişi kalıyor 2.golü atıp işi bitireceğine hala kewellı oyuna almıyor..Yani pes artık..
1-0 kazandık ama çok daha fazla olabilirdi fark.Çok gol kaçırdık.Ama sonunda kazanmasını bildik.Tebrikler takımımıza.
1-0 olsun bizim olsun.Penaltı pozisyonunda Ceyhun Eriş hakemi nerdeyse dövücekti.Korkak hakem ise sadece sarı kart verdi.Hadi benide atsan atsana gibisinden sözler söyledi Ceyhun ama hakem hiç.Korkak olmicaksın işte Ceyhun'u atmalıydı orada bence..
BöyLe penaLtı, böyLe kırmızı kartta inanıLmazdı yani gerçekten. HeLe penaLtı pozisyonunda hakem gözü önünde nasıL böyLe saçmaLadı akıL, sır ermiyor vaLLahi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Penaltı , penaltıydı , Kırmızı kartta Bouzid'in bir elle çekmesi varki Baros giderken niye geri dürtülüp düşsün , Hakemin penaltı vermedigi biz pozisyon daha var Baros yine düşürülüyordu , Emre Aşık'a da verilen komik bir sarı karttı , eger penaltıdan atmasaydık buludugmuz pozisyonlarda böyle cömert olamazdık yine alırdık macı.