Hacettepe
Sivasspor
Berabere
Geçen Haftadan Moraller Bozuk Olsada Kazanır Yolumuza Devam Ederiz Diye Düşünüyorum
Galatasaray'ı falan yenmiş olsalarda şuan ligin en güçsüz takımı Hacettepespor ve diğer 17 takımında maç yapmak isteyeceği tek takım..Sivasspor'un moralinin düzelmesi için karşısına Hacettepe'den daha iyi bir takım çıkamazdı.Bu maçı kazanıp son 2 haftaya umutlarını taşıyacaklardır.
Sivasspor bu maci kazanip yoluna devam eder.Ve Bjk'nin puan kaybini beklerler ..
Sivas rahat kazanacaktır.
Sivas kazanacaktır aksi bi durum olursada Hacettepe'nin maçı ne pahasına olursa olsun bırakması lazım![]()
55>44 5am5un5por 44<55
Sivas kazanacaktır Beşiktaş'ın Ankaragücüne puan kaybetmesi muhtemel olduğundan liderlik koltuğuna tekrar oturabilirler...
Hacettepe'nin maçı bırakması gibi bir durum olmaz da Sivas'ın rahat geçeceğini düşünüyorum ben.
Bu hafta 2.Lig maçlarında neler olduğunu gördük) düşen maç verdi iddasız olan maç bıraktı ..
bunu ben demiyorum üstümüzdekiler diyor .. Madem öyle anadoludaki herkes şampiyon anadoludan çıksın demeyecek birazda katkıda bulunacak ..
Ben buna karşıyım ama başkanlarımız değil ..
55>44 5am5un5por 44<55
Cumartesinin Tek maçı Bütün gözler Bu maçta Olacak Hacettepeli Oyuncularda Kendilerini göstermek isticekler düşüncesindeyim. Sivasspor için kolay bir maç olarak düşünülüyor ama aksine Zorlana bilirler Bu maçta. Hacettepeden Bir sürpriz çıkabilir.
2 Pozizyondan Yararlanamadık Ama İnşallah Alacağız Bu Maçı
Tum vursa kafayı gol ama vuramadı .. Sivas çok baskılı başladı .
Gollllllllllll
1-0 Murat Erdoğan Dk 60
Şampiyon AnadoLudan çıksın diyen tek biz değiLiz ya!
Sonunda attı Sivas ..
Golllllllllllllllllll
2-0 Herve Tum Dk 71
Ve 2 oldu bu maç Sivas'ın ..
Yarın İnşallah Ankaragücü BJKdan Puan Yada Puanlar Alır
Hacettepe 2-1 yaptı 89. dakika .. ve Sivas 10 kişi
Evet 2-1 Oldu Kötü Oldu Bu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oh Be Maç Bitti 2-1 Kazandık İyi Bir Oyunla Maçı Kazandık Tebrikler SİVASIM
İnşallah Yarın Ankaragücü Puan Yada Puanlar Alır
Last edited by bugra 1905 : 17.Mayıs.2009 at 01:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
En azından averajı fazLa arttıramadı.Sivasın averaj maçıydı bence...
Ben de o gözle bakıyordum ama öyle olmadı .. Kaldı ki Hacettepe bır turlu hızlı cıkamadı nıyeyse, GS macında falan kontrataklar cok guzeldı.. Yarın umarım lıderlık sahıbıne doner
Sıkıcı bir maçtı.Tebrik ediyorum Sivasspor'u hakettiler ve kazandılar.
Sivasspor, şampiyon olsun.Lig'e artık renk gelmeli. Sivasspor geri kalan iki maçınıda kazanırsa bu hedefe ulaşacağına inanıyorum.
![]()
Bence Bjk ankaragucunu yener
LiderLigi yeniden aLir