Galatasaray
Gençlerbirliği
Berabere
Ankaragücü karsısındaki başarılı ve tempolu futbolu sahaya yansıtırsak rahat kazanırız artık 1 fark yetmez 2-3-4 olsun , Arda'nında dönüşü muhtesem oldu , sagda Serkan ile başlanılabilir tandem bölgesininde Emre Güngör ve Semih Kaya'dan olması taraftarayıım.
İnşAllah kazanacagız.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Zor Maç Ancak UEFA İçin Mutlaka Kazanmamız Gerek..Artık Hata Yapma Kredimiz Yok.
Gençlerbirliği umarım en azından 1 puan alır.Küme düşmeme mücadelesi için çok iyi olur..
Bülent hoca yavaş yavaş oynatmaya başlıyor..Ankaragücü maçındaki gibi rahat futbol oynayıp,skora gidersek kazanabiliriz.Hep hatırlamışımdır,Gençlerbirliği ile berabere kalmışızdır..![]()
Galatasaray sahasinda GB'yi rahat yener ve UEFA icin avantaj saglar ..
Gençlerbirliğinin mutlak kazanması gereken bir maç.Keza G.Saray'da UEFA için kazanmak isteyecektir.
Bu hafta her maça skor tahmini yapıyorum burayı da boş geçmeyeyim.
GS 1-2 GB ( Hatta KAHE'nin golü var)
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Mehmet Topal ilk 11'de yokmus galiba...
Mehmet Topal'ı Valencia ve Liverpool'lu menejerlerin yanı sıra 1er tane daha İngiliz ve İspanyol klüplerinin menejerleri izliyormuş.
Bu arada stad bomboş.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Mustafa Sarp'ı da aldıgmıza göre o zaman Mehmet Topal gidecek galiba![]()
Eger Arda,Lincoln,Emre Aşık ve Nonda bunlardan biri kart görürse derbide olmayacaklar.
Lincoln'den bu maçta sarı kart bekliyorum.
Arda-Lincoln gibi oyuncularin sari krt sinirinda oldugu macta Kewell'ì oynatmayan Bülent Korkmaz'a selamlar ...
Hem kendisini hem de takimi bitirdi. Bir daha bu kulübe adimini atamaz.
Bülent Korkmaz Kariyerinde Yönetebileceği En Büyük Takımı Yönetti.Artık Hiçbir Büyük Takımın Menejeri Olamaz Malasef...Kendini Göstermesi Gerekirken Egolarını Tatmin Etmek Adına Bitirdi Kendini...Ayrıca Arda Derbide Oynaması İçin Sarı Kart Görmemeye Dikkat Edecektir..Ancak Lincoln Bile Bile Sarı Kart Yer ve Haftaya Derbide Oynamaz...Oynamaması Belki Daha İyidir.
İlk 11'imiz şöyle;
26.De Sanctis 23.Serkan Kurtuluş 21.Emre Aşık 2.Emre Güngör 22.Hakan Balta 8.Barış 18.Ayhan 14.Mehmet Topal 66.Arda 10.Lincoln 15.Baros
Mehmet Topal yedek degilmiş ama bir başka yıldızımız Kewell yedek herhalde Bülent Korkmaz takımımızın büyük yıldızlarını küstürmeye calısıyor Kewell'dan sonraki kurbanı merak ediyorum.
Arda,Lincoln ve Emre Aşık'ın sarı kart görmesi dileğiyle![]()
Haftaya Beşiktaş maçı var![]()
Sarı kart gördükleri taktirde Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek olmaları![]()
Biliyorum da Beşiktaşlımısın ?
LaigLeNoiR ( Fransızca Kara Kartal demek )...
Tamam O Zaman DeğişirAma Arda'nın Göreceğini Sanmıyorum...Lincoln Büyük İhtimal Görür Zaten
Umarım GS kazanır..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Lincoln ve Baros B.Korkmaz'ı sanırım kesmedi. Şimdi sıra Kewell'da.
Yazık su cocuga ya Emre Güngör yine zorunlu olarak oyun kenarına alınıyor yerine Kewell oyunda sakatlandı Emre...
Attı Kewell 1-0 ..
Baris atti 2 oldu. Cok iyi oynuyor bugün, attigi gol de güzeldi.
Kewell 1 gol 1 asistle Bülent'e iyi bir mesaj yolladi ...
Valla Kewell coştu bugün Bülent hocaya mesaj oldu gerçekten ..
İnanamıyorum 2 farkla öndeyiz![]()
Kewell-Barış 2-0 öndeyiz
Nonda oyunda
2 farkla kazanmak haram son dakikada 2-1 oldu...