1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Array access out of bounds hatası (crash dumps değil)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Array access out of bounds hatası (crash dumps değil)

Sayın yönetici

Daha önce açmış olduğunuz konuyu kilitlemişsiniz.
    Benim açtığım konu crash dumps hatası değil.Array access out of bounds hatası ve sadece 1. sezon bitince oluyor (19 june tarihinde). ve kesinlikle oyun devam etmiyor . Crash dumps olayı ile alakası nedir anlamıyorum.
    Last edited by viper37 : 09.Mayıs.2009 at 19:22 Reason: Anlatım bozukluğu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Array access out of bounds'da crash dump hatası aldığınızda karşınıza çıkabilen bir hata o yüzden söyledim.O tarihi tatile alarak geçmeyi deneyin. Oyunda ilerlerken birden fazla kayıt alarak ilerleyin böylece hata aldığınızda diğer kayıttan devam edersiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İnanın hiçbir şey farketmiyor.Ne yazparsanız yapın oyun o tarihte bozuluyor. Format attım yeniden yükledim hiçbirşey değişmiyor.

arkadaşlar aynı hata bendede oluyor. ilk sezon bitiminde 19 haziran tarihinde çıkıyo bu hata. nasıl halledilebileceği hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Bu hatayı alan arkadaşlar Türkçe yama kullanıyormusunuz acaba? Birde Oyunu full screen mi oynuyorsunuz?

oyunu full screen oynuyorum Türkçe yama kurulu.aklıma tek bir ihtimal geliyor editörden kendime takım oluşturup onunla oynamaya başlamıştım ilk sezon sonunda böyle bir hata verdi 3 farklı save ile denedim her defasında 19 hazirana geldiğinde bu hatayı verdi

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Daha önceki sürümlerde yamalardan kaynaklı olarak bu sorun yaşanıyordu ben türkçe yama vs kullanmam ve sürekli window modda oynarım o şekilde bir hata ile karşılaşmadım. Sende yamayı kaldırıp denersen belki sorun hallolur birde datada oynama yaptığınızda köklü değişiklik var ise farkında olmadan bazı şeyleri değiştirebilirsiniz buda oyun ile alakalı sorun yaşamanıza neden olabilir
    Şu linkede bakabilirsin ;
    http://forum.turksportal.net/vb/show...ray+access+out
    .

Mesaj Yetkileri