Yer: Enrique Cerezo nun Odası
Saat: 14:00
Cerezzo: Kızım bana Sinan Eren i çağır.
Sekreter: Tamam hemen çağırıyorum.
Saat:15:00
Sinan Eren: Buyrun başkanım beni çağırmışsınız.
Cerezo:Sinan ben sana hiç sormadan bişi yaptım. Sinirlenmeye gerek yok. Daha iyisini alırız.
Sinan Eren: Neyin daha iyisini alıyoruz anlayamadım.
Cerezzo: Sinan ben Filipe yi Milan a sattım.
Sinan Eren: Başkanım bunu nasıl yaparsınız. O adam bizim defansımız için bu sene aldık. Defansın bel kemiğiydi. Bir çok gol attı. kritik zamanlarda takımı kurtardı.
Cerezo: Sinan iyi bir teklif geldi sattım işte özelemenin anlamı yok.7.25 M sterlinlik teklif gelince sattım hemen.
Sinan Eren: Bundan benim en son haberim oluyor öylemi.
Cerezo: Tam olarak en son diyemeyiz. Bundan 4. haberi olan kişisin.Filipe toparlandı ve Milanın sosyal tesislerine gitti bile.
Sinan Eren: Bu transferden dönüş yolu yok mu? Taraftarlar bu adamın gittiği için çok üzülecek.
Cerezzo: Sence var mı bak televizyona hatta açalım bak son dakika haberi olarak geçiyor.
Son Dakika!!!
Milan , Atletico Madrid takımın da oynayan Filipeyi renklerine bağladı. Bu transfer için ne kadar para harcandığı daha açıklanmadı. Filipe şuanda klüp binasında ve yarın öğlen resmi imzayı atacak. Filipe Atletico Madride bu sene transfer olmuş ve oynadığı 14 maçda 8 gol atıp 5 asist yapmıştı.
Cerezo : İşte Sinan bu işin artık dönüşü yok.
Sinan Eren: O zaman şunu bilin. Şampiyonlar Liginde oynata bileceğimiz kaliteli bir sol kanat oyuncusu yok. Şampiyonlar Liginden elenirsek bu sizin suçunuz.
Cerezo: Tamam Sinan sinirlenme hemen sorumluluk bana ait. Şimdi sen bana şunu söyle aynı mevkiye oyuncu istiyor musun? Kimi istiyorsun?
Sinan Eren: İstiyorum. Madem bizim defansımızın sol kanadı yok bende sizdden Juventus takımının defansındaki De Ceglie yi istiyorum.
Cerezo: Merak etme Sinan bu işi akşama kadar halletmeye çalışacağım.
Saat: 23:00
Yer: Başkanın Odası
Cerezo: Sinan istediğin oldu hem oyuncu ile hem takımı ile anlaşma sağladık. Üstelik Filipe yi sattığımız paranın altında bir parayla. 5.5 M sterline hemde.
Sinan Eren: Bu güzel haber işte. Ne zaman basına yansır bu ?
Cerezo: İstersen hemen canlı yayına bağlanabiliriz.
Sunucu: Şuanda hattımızda Atletico Madrid teknik direktörü Sinan Eren var.Sinan Bey Filipeyi sattınız yerine takviye yapacakmısınız?
Sinan Eren: Filipe gitmiş olabilir. Ama biz onun yerine daha iyi bir oyuncu aldık. Juventusda oynayan De Ceglie ile anlaşttık taraftarımız üzülmesin. Filipeye gelecek futbol yaşamında başaılar dileriz.
Son Dakika!!!
Atletico Madrid takımı Juventuslu De ceglie yi kadrosuna kattı.
Yeni Transferimizin Profili