Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: Eski Şampiyon Geri Mi Geliyor? 2. Sezon

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Default Eski Şampiyon Geri Mi Geliyor? 2. Sezon

Öncelikle hepinize merhaba.
    Uzun zamandır kariyer yayınlamıyordum. Daha doğrusu FM 2009 u pek oynamıyordum.
    Daha önceden gerek FM 2008 gerekse FM 2007 de pek çok kariyer yayınladım. Aklıma bu gün FM 2009 da da kariyer yayınlamak gelince kendimi tutamadım. İnşallah uzun soluklu bir kariyer olur.

Kuralları okudum ve kabul ediyorum.

Takımım Atletico Madrid olacak.
    Data:9.3
    Açılan Ligler: Almanya İngiltere Fransa Türkiye İtalya

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Madrid De Sıcak Saatler!!!!
    Son Dakika!!!

Atletico Madrid teknik direktörü Abel Resino yönetime istifasını verdi.Aldığımız bilgilere göre dün gece klüp binasındaki toplantıda Abel Resino ile adı gizli tutulan yönetim üyelerinden biri sözlü ağız dalaşına girdiği 2 kişinin birbirlerine çok kötü ithamlar ettiği gelen bilgiler arasında. Yönetimin ise istifayı tereddütsüz kabul etti.

Şimdi takımın başına geçecek kişi merak konusu.bunun için en güçlü adaylar Lippi ve Scolari. Her hangi bir terslik çıkmaması durumunda bu adaylardan biri Atletico Madridin yeni hocası olacağı konşuluyor.

Madrid De Şok Gelişme!!!!

Atletico Madrid teknik direktörünün ayrılmasından sonra 24 saat içinde yeni hocalarını açıkladı.Klübün resmi sitesinden yapılan açıklamada daha önceden pek bir tecrübesi olmayan Sinan Eren i teknik direktörlüğe getirildiğini ve yarın saat 11.30 da imza töreni yapacaları belirtildi. Sinan Eren in takımın başına geçirlilmesinde en önemli faktör Cerezo Enrique nin Türk ortaklarından birinin Sinan Eren i önermesi ve Cerezo nun bu öneriyi kıramadığı bunun için Sinan Eren i takımın başına geçirdiği kulislerde konuşulan olaylar arasında.

Sinan Eren in takımın başına geçmesinin ardından klüpde çalışan koçların durumu merak konusu oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyeriniz onaylandı.

Başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Başarılar dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

İmza Töreni Ve Basın Toplantısı

Enrique Cerezo: Bu gün burada yeni teknik direktörümüz Sinan Eren in imza töreni için toplandık. Geldiğiniz için teşekkür ederiz. Klübümüzde kendisinin bize çok faydalı olacağmını düüşünüyoruz. Takımımızda daha önceden çalışan antranörlerimizin bazıları ile yollarımızı ayırdık onlara bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz. Tabi onların yerlerine sevgili hocamız Sinan Eren in çalışmak istediği yeni antranörlerle anlaştık. Onlarada yeni görevinde başarılar dilerim. Bana ve ya hocamıza sorularınız varsa buyrun.

Muhabir:Sayın Sinan Eren birden 24 saat içinde kendinizi birden böylesine büyük bir takımın başında bulundunuz. Sizce siz bu klübün hedeflerine ulaştırabilecek misiniz?
    Sinan Eren: Klübün hedeflerini biliyorum. Biz hedeflerimiz doğrultusunda elimizden geleni yaparız siz bunu dert etmeyin.
    Muhabir: Taraftarlardan deneyimsiz bir hocanın başa gelmesi konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünüyormusunuz?
    Sinan Eren: Bunca deneyimli hoca geldide ne oldu. Önemli olan takım ile iyi anlaşıp onları iyi oynatmak bu konuda skıntı yaşayacağımızı sanmıyorum.
    Muhabir:
    Hangi mevkilere transfer düşünüyorsunuz? Kimler ile ilgileniyorsunuz?
    Sinan Eren:
    Daha takımla 1-2 idman yapalım eksikleri görelim ona göre gerekirse kadromuza takviyelerimizi yaparız. Çalışma ekibimide tanıtayım ve toplantıyı bitirelim arkadaşlar.

Haberi Alanların İlk Tepkileri

• Olur olur bu adam bizi yukarılara taşır.
    • Bu adam kim ya kim olduğunu bilmediğimiz adamlar getiriyolar başa.
    • İyi transferler yapsada yönetim bu adama muhtaç kalmasak
    • Kovarlar bunu sene ortasında bi halt olmaz gene bu takımdan bu sene
    • Uefa ya bari katılsak.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Başarıalr dilerim

Başarılar ..

sakary Ali Misafir

Başarılar dilerim Sinan inşallah güzel bir kariyer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Transferde Gelişmeler
    Saat 00:30
    Mekan:Kulüp Binası Başkanın Özel Odası

Enrique Cerezsi: Buyrun Sinan bey takımla antrenmanlarada çıktınız. Trasnfer gerekli mi? Bence gerek yok. Takım iyi boşa vakit kaybı hemde para kaybı.
    Sinan Eren: Defansın soluna ön libero ve forvete 1 tane de forvete ihtiyacımız var.
    Enrique Cerezsi: Forvet mi hocam elimizde Aguero Forlan ve Pongolle varken mi?
    Sinan Eren:Olsun siz benim işime karışmayın.
    Enrique Cerezsi:Tamam hocam aklınızdaki isimleri söyleyin biz ilgilenelim.
    Sinan Eren: Aklımda bir kaç kişi var ama transferler ile ben ilgileneceğim. Aklımda forvet için Guilherme , Lavezzi, Carlos Vela var. Defans ve ön libero için ise Filipe, Axek Witsel, Lukovic , Manuel Vargas dan en az 1 ini kadromda görmek istiyorum.
    Enrique Cerezsi:Tamam çarewsine bakarız ancak çok para isterlerse alamayız.

Aynı gün saat 17:00
    Yer:Napolide Bir Otel

Sinan Eren:Lavezzi bak biz senin klübünle anlaştık. Zaten takımımızı biliyosun iyi bir kadromuz var çalışkan üretken senide aramızda gömek istiyoruz. Ne dersin.
    Lavezzi: Hocam ben gelmek isterim ama o takımda biliyorsunuz çok iyi forvetler var kadroya giremeyeceksem niye geleyim.
    Sinan Eren: Sen onları dert etme sen çalış çabala zaten kadroya girersin. Kontratta ise istediğin kolaylıklar sağlanacak.
    Lavezzi: Tamam o zaman bende Atletico forması giymeyi çok isterim.

Aynı gün saat 19:00
    Yer: Floransa da bir Dağ evi.

Sinan Eren: Vargas seni kadroda görmek istiyoruz demin buradan önce Lavezzi ile de anlaştık idalı bir kadro kuruyoruz seni hem ön liberoda hemde defansın solunda oynatmak istiyoruz.
    Vargas: Ben gelmek isterim ancak klübüm ve ailem in kararı çok önemli.
    Sinan Eren: Tamam sen aileni ikna et bende klübünle görüşeyim.

Sinan Eren:Merhaba ben Atletico Madrid teknik direktörü Sinan Eren
    Della Vella: Buyrun Sinan Bey
    Sinan Eren: Biz sizin oyuncunuz Vargas la ilgileniyoruz. Ne kadar bonservis bedeli istiyorsunuz.
    Della Vella: Satmayı düşünmüyoruz.
    Sinan Eren: Satın be
    Della Vella: Satmam
    Sinan Eren: Sat Sat
    Della Vella: Satmıyorum kardeşim.

Pattttt!!!!!!!!

Vargas: Efendim ben ailemi ikna edemedim.

Sinan Eren:Bende patronunu ikna edemedim ne kadar inatçı bi adam ya.

Saat: 00:11
    Yer:La Coruna

Sinan Eren: Daha önceden konuşmuştuk seninle kararsızım diyordun biz yinede klübünle anlaştık. Eğer sende olur gelirim dersen yarın akşam seni bizimle birlikte Madride götüreceğiz.
    Filipe: Kadroda yer bulabilecek miyim?
    Sinan Eren: Orasını sen merak etme. Sol kanatta sıkıtı yaşıyoruz zaten. Kontratı en yakın zamanda sözleşmeyi imzalarız.
    Filipe:Tamam hocam. Yarın Akşam görüşürüz.

Atletico Madrid de 2 Transfer Birden

Atletico Madrid resmi web sitesinden açıkladığı habere göre Deportivoda oynayan Filipe ve Napolide oynayan Ezequel Lavezzi ile her konuda anlaşıldığı ve sözleşmenin imzalandığı duyuruldu.

Alınan bilgilere göre Atletico Filipe için 3.6 M Sterlin Lavezzi için ise 4.1 M sterlin verdi.

ATHA

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

anlatım çok güzel başarılar.ilk 2 transfer güzel

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Başarılar....inşallah takımı benden ileri götürürsün
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Takımımıza Gelen ve Takımımızdan Giden Oyuncular.

Takımımızın Son Durumu

Maçlara Çıkacağımız Taktiğimiz

Hazırlık Kampını Belirledik
    4 adet hazırlık maçı yapacağız zaten sonra Şampiyonlar Ligi elemesi var.
    Palencia
    Brescia
    Rayo
    Mons

Bu maçları en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz.

Not: Takip eden ve yorum yazan herkeze çok teşekkürler.

sakary Ali Misafir

Lavezzi'yi çok iyi bir fiyata almışsın.Transferler güzel bakalım takım nasıl oynacak

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Güzel transferler uzun bir kariyer olmasını dilerim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hocam dikkatimi çekti listede agüeroyu yollicak mısın?

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Antrenman Ve Hazırlık Kampı

Hazırlık sürecini çok iyi geçirdik. Gol yemdik bu süreç içerisinde.

Bu hazırlık sürecinde antrenmanları aksatmadık. Oyuncularımız var gücüyle çalıştı.

Bu süreçte göze giren ben bu takımın en önemli parçalrındanım diyen ve beni oynatman lazım hocam diyen oyuncular oldu.
    İşte o oyuncular
    1-Agüero
    Hazırlık kampının ve takımın yıldızı
    2-Forlan
    Hocam forvette yerimi kaptırmam her maç oynarım dedi adeta
    3-Simao
    Takımda as çıkmam gerekiyor mesajını verdi
    4-Fillipe
    Ben bu takım için iyi transferim
    5-Maxi Rodriguez
    Bende varım

Ve Şampiyonlar Ligi Ön Elemedeki Rakibimiz Belli Oldu!!!

Rakibin Belli Olmasından Hemen Sonra Atletico Madrid Televizyonuna Yapılan Açıklama

Sinan Eren: Fenerbahçe yi çok iyi tanıyrum. İyi forvetleri var. Üstelik defanslarında 2 tane iy oyuncuları var.Ve Alex gibi teknik bir oyuncuları var.
    İlk maçımız deplasmanda olması gayet iyi oldu bizim açımızdan.Oradan alacağımız avantajlı bir skor bizleri kesinlikle gruplara taşır. En azından deplasmandan beraberlik ile dönmek istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 1. Maç

Maçın Adamı: Maxi Rodriguez

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 1. Maç

Maçın Adamı: Filipe

2. Maç Sonrası Yorumlar

Gruplara kaldığımız için çok mutluyuz. İlk maç kötü oynamamıza rağmen pozisyonları iyi değerlendirdik . 2. maça gelince çok iyi oynadık ve kazandık. Tüm taımdaki oyuncularımız kutluyorum. Grupdanda çıkarız inşallah.

Şampiyonlar Ligi Grubumuza Düşen Takımlar

Zor bir gruba düştük en azından UEFA ya gitmek istiyoruz.

hadi bakalım sinan başarılar..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ŞL grubun bayagı zorlu. Kestirmeden UEFA ya gitmeni öneriyorum
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Ligde 1.Hafta

Lige kötü başadık garanti dediğimiz 3 puanı kaybettik.
    Maçın Adamı: Arango

Ligde 2.Hafta

Güzel bir beraberlik aldık. Ligde şampiyonluğa oynayan bir takıma karşı gerçekten güzel bir sonuç. Ama lige kötü başladık.
    Maçın Adamı: Agüero

Ligde 3.Hafta

Ligde ilk galibiyetimizi alırken puanımıza 4 e yükselttik. İnşallah çıkışımızı devam ettiririz.
    Maçın Adamı: Ujfalusi

Ligde 4.Hafta

Ardarda 2. galibiyetimizi aldık mutluyuz.
    Maçın Adamı: Simao

Ligde 5.Hafta

Zor bir rakiple karşı karşıya geldik.62 de rakibin 10 kişi kalmasıyla işimiz kolaylaştı.

Ligde 6.Hafta

Forlaaaaaan Forlaaaaaaaan

Maçın Adamı: Forlan

Ligde 7.Hafta

Ligde 4 maç ardarda kazanmışken o kadar pozisyonu değerlendiremeyince1 puanla ayrıldık.

1.Grup Maçı

2.Grup Maçı

3.Grup Maçı

Puan Durumu

Şampiyonlar liginde 3 maç sonunda istediğimiz yerdeyiz. Uefayı garantiledik gibi.

İSPANYA KUPASINDA RAKİBİMİZ
    PONTEVEDRA
    OLDU

Ligin 10. Haftasında İlk 10 Haftanın Değerlendirilmesini ayrıntılı şekilde yazacağım.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Çok güzel anlatım ve resimlerle destek takip edeceğim bu kariyeri. Başarılar dilerim.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Ligde 8.Hafta

Rahat bir galibiyet aldık. Bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.

Maçın Adamı: Ujfalusi

Ligde 9.Hafta

Çok çok iyi oynadık. Rakibin erken şekilde 10 kişi kalması işimizi kolaylaştırdı. Kalecimiz ayağındaki taopu kaptırdı ve golü yedik. Maçı daha farklı kazanabilirdik.

Ligde 10.Hafta

İyi oynadığımız maçı kaybettik. 2. mağlubiyetimizi aldık.

Puan Durumu

4. Grup Maçı

İspanya Kupası

Zayıf rakibimizi rahat geçtik.

Sonraki Turda Rakibimiz
    Sevilla
    Oldu!!!

Zor bir maç olacak.

Az sonra ve ya yarın İlk 10 haftanın
    değerlendirmesini Yazacağım.

sakary Ali Misafir

Sevilla zorlu bir eşleşme olmuş ama eleyebilirsin..

Güzel başlamışsın gibi kendi sahanda çok etkilisin

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Sevilla zor olabilir ama ilk golü bulunca sevilla takımı dağılıyor o konuda şanslısın ayrıca eğer 1-0 2-0 öne geçerlerse yine takımları dağılyor anlamadım gitti sevillayı çok düzensiz takım
    Football is simple,but Football Manager is not

Anlatım şahane. Resimler güzel

Başarılı olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

İlk10 Haftanın Değerlendirmesi

Önce katıldığımız turnuvaları değerlendireceksek olursak;
    İlk 10 haftada ligde 5.yiz ve 1. R.Madrid ile aramızda 7 puan fark var ki bu yeterince fazla.

Şampiyonlar liginde ilk 2 yi garantilemiş durumdayız.Ve Celtic ile evimizde oynayacağız Şampiyonlar Liginde 2. olarak gruptan çıkmamız bu maça bağlı.

Peki klüp yönetimi bizden ne istemişti bizden bu konuda ne kadar memnunlar işte cevabı;

Görüldüğünüz gibi her biri idare eder diyor. Elimizden geleni yapıp oraları yükselteceğiz.

Transferlere Gelince

Yaptığımız 2 tranfer ki toplamda 7.75 M Sterlin harcadık.
    Filipe 14 maçda attığı 6 gol ve 1 asistle çok iyi oynadı.7.38 lik süper bir ortalama yakaladı.
    Lavezzi ye gelince 13 maçta oynadı 1 gol 1 asist yaptı. Üstelik forvet oyuncusu.6.82 lik bir ortalama yakaladı. Bu kadar parayı boşa verdik gibi oldu ama biz ona inanıyoruz. Geri kalan maçlarda atacağı gollerle takımımıza katkı sağlayacak bundan şüphemiz yok.

Klübümüz ise bu görüşte.

Takımımızdaki Oyuncuları Değerlendirecek Olursak

Takımımızın enfırmda oyuncusu şimdilik Simao.
    Kendisi çok iyi bir performans ortaya koyuyor. 14 maçda 3 gol attı bunun yanında 9 asist yaptı.

Simao nun yanında takımın göze en çok çarpan oyuncuları ise
    Filipe
    Maxi Rodiguez
    Ujfalusi

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Ligde 11.Hafta

Gayet etkili bir oyun ortaya koyduk hakkımız olan 3 puanı 3 averaj ile aldık.

Maçın Adamı: Forlan

Ligde 12.Hafta

Derbi maçını ezik oynayarak kaybettik. En azından beraberlik içi,n gelmiştik.

Maçın Adamı: Agüero

Ligde 13.Hafta

İspanya kupasından önce ligde karşılaştık Sevilla ile. Rahat bir oyun ortaya koyduk. Kupadada böyle oynarsak üst tur garanti.

Ligde 14.Hafta

Pek güzel oynamadık. Duran toptan golü bulduk. Oyuncular biraz yorgundu maç başlamadan önce. 3 puan aldık mutluyuz.

5. Grup Maçı

6. Grup Maçı

Eşleşmeler

Gruptan 2 puan farkla 2. olarak çıktık. Celtic i rahat geçtik. Arsenal maçı zorlu geçti. Rakibimiz güçlü Juventus oldu.İtalyada şuanda lider.

Not: Başkan bize Milan la birlikte müthiş bir kazık attı. Bizde bunun acısını Juventusdan çıkardık.Bu kazık ne olabilir tahmin var mı?

Cevabı bu öğlen güzel resimli bir şekilde koymaya çalışacağım.

Juventus.. Çok zor rakip .. Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Ligde 15.Hafta

Maçı Simaonun attığı golle kazanıyorduk fakat Simao ve Maxi gibi 2 önemli oyuncumuzu sakatlığa kurban verdik.

Ligde 16.Hafta

Simao ve Maxi nin yokluğunda Villarreal deplasmanında büyük bir hezimete uğradık.

Maçın Adamı: Senna

Ligde 17.Hafta

Villarreal maçından sonra Recreativo ya dda yenildik. Girdiğiniz ppıozisyonları değerlendiremez iseniz böyle oluyo.

Maçın Adamı: Sisi

Ligde 18.Hafta

Zevkli ve çekişmeli bir mücadele oldu. Maxi bu maçla takıma döndü. Yedekten girdi golünü attı.

Maçın Adamı:Forlan
    İspanya Kupası Maçları
    1.Maç

2.Maç

Çeyrek Final Eşleşmesi

İspanya Kupasında ise Sevilla yı evimizde güzel oyunla mağlup ettik ancak 1-0 lık skor ne kadar yeter bilemiyorduk. 2. maç bize ecel terleri döktürebilirdi.

2.Maç da ise beklenen oldu karşımızda mükemmel bir Sevilla bulduk. 50. dakikada rakibimizin 10 kişi kalmasıyla 1-1 beraberlikle ayrıldık.

Çeyrek finalde ise rakibimiz lig 1.si Real Madrid oldu. Ezeli rakibimizi şunadaki form durularıyla elememiz zor görünüyor fakat zaten klübümüz bizden çeyrek final istiyordu.
    Arkadaşlar girip okuyanlar olumlu yada olumsuzbir yorum yaparsa bizde ona göre kariyerimizde takımımızda nasıl değişikliklik yapmamız lazım bakalım.

Arkadaşlar lütfen yorumsuz bırakmayalım.

Az sonra klüpde olan şok bir olayı elimden geldiğince iyi bir şekilde burada anlatmaya çalışacağım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Deplasmanda sorunların var sanırım ama şampiyonlar liginde epey güzel ilerlemişsin ama Juventus eleyebilir seni.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Yer: Enrique Cerezo nun Odası
    Saat: 14:00

Cerezzo: Kızım bana Sinan Eren i çağır.
    Sekreter: Tamam hemen çağırıyorum.

Saat:15:00

Sinan Eren: Buyrun başkanım beni çağırmışsınız.
    Cerezo:Sinan ben sana hiç sormadan bişi yaptım. Sinirlenmeye gerek yok. Daha iyisini alırız.
    Sinan Eren: Neyin daha iyisini alıyoruz anlayamadım.
    Cerezzo: Sinan ben Filipe yi Milan a sattım.
    Sinan Eren: Başkanım bunu nasıl yaparsınız. O adam bizim defansımız için bu sene aldık. Defansın bel kemiğiydi. Bir çok gol attı. kritik zamanlarda takımı kurtardı.
    Cerezo: Sinan iyi bir teklif geldi sattım işte özelemenin anlamı yok.7.25 M sterlinlik teklif gelince sattım hemen.
    Sinan Eren: Bundan benim en son haberim oluyor öylemi.
    Cerezo: Tam olarak en son diyemeyiz. Bundan 4. haberi olan kişisin.Filipe toparlandı ve Milanın sosyal tesislerine gitti bile.
    Sinan Eren: Bu transferden dönüş yolu yok mu? Taraftarlar bu adamın gittiği için çok üzülecek.
    Cerezzo: Sence var mı bak televizyona hatta açalım bak son dakika haberi olarak geçiyor.

Son Dakika!!!

Milan , Atletico Madrid takımın da oynayan Filipeyi renklerine bağladı. Bu transfer için ne kadar para harcandığı daha açıklanmadı. Filipe şuanda klüp binasında ve yarın öğlen resmi imzayı atacak. Filipe Atletico Madride bu sene transfer olmuş ve oynadığı 14 maçda 8 gol atıp 5 asist yapmıştı.

Cerezo : İşte Sinan bu işin artık dönüşü yok.
    Sinan Eren: O zaman şunu bilin. Şampiyonlar Liginde oynata bileceğimiz kaliteli bir sol kanat oyuncusu yok. Şampiyonlar Liginden elenirsek bu sizin suçunuz.
    Cerezo: Tamam Sinan sinirlenme hemen sorumluluk bana ait. Şimdi sen bana şunu söyle aynı mevkiye oyuncu istiyor musun? Kimi istiyorsun?
    Sinan Eren: İstiyorum. Madem bizim defansımızın sol kanadı yok bende sizdden Juventus takımının defansındaki De Ceglie yi istiyorum.
    Cerezo: Merak etme Sinan bu işi akşama kadar halletmeye çalışacağım.

Saat: 23:00
    Yer: Başkanın Odası

Cerezo: Sinan istediğin oldu hem oyuncu ile hem takımı ile anlaşma sağladık. Üstelik Filipe yi sattığımız paranın altında bir parayla. 5.5 M sterline hemde.
    Sinan Eren: Bu güzel haber işte. Ne zaman basına yansır bu ?
    Cerezo: İstersen hemen canlı yayına bağlanabiliriz.

Sunucu: Şuanda hattımızda Atletico Madrid teknik direktörü Sinan Eren var.Sinan Bey Filipeyi sattınız yerine takviye yapacakmısınız?
    Sinan Eren: Filipe gitmiş olabilir. Ama biz onun yerine daha iyi bir oyuncu aldık. Juventusda oynayan De Ceglie ile anlaşttık taraftarımız üzülmesin. Filipeye gelecek futbol yaşamında başaılar dileriz.

Son Dakika!!!

Atletico Madrid takımı Juventuslu De ceglie yi kadrosuna kattı.

Yeni Transferimizin Profili

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri