1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Uzun ince bir Yoldayız .. [ St.Albans City ]

Default Uzun ince bir Yoldayız .. [ St.Albans City ]

Takımımız İngiltere'nin unutulmuş liglerinden Blue Square South liginin takımlarından olan Saint Albans City FC .. Amacımız bu tanınmamış takımı en kısa sürede altyapısını sağlam tutarak ve gençlerine sahip çıkarak İngiltere'nin en büyük ve Dünya'nın en fazla hasılat elde eden ligi olan İngiltere Barclays Premier Lig'e çıkmaktır.Kendi yıldızlarımızı kendimiz bulucaz , yetiştiricez , büyütücez ve adam ederek onları Albans'e kazandıracağız.Başkanımız ve yönetim kurulumuzun bile sonuncu olacağımıza kesin gözüyle baktığı bir takımı almış olmak bile yeterince açık bir cevap.Şimdi ise kadromuzu tanıyalım.

Kadromuz Dünya Karması olmasada bizi idare edecektir Birazda takımımız hakkında bilgi alalım ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Başarılar dilerim. Tam moda oldu ha. Sana da herkese yaptığım tavsiyeyi yapayım, ofans ofans ofans. 4-3-3 ile oynayabilirsin hatta 3 orta sahayı AML ve AMR de yapabilirsin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Yok benim taktik hazır ... 4 Sene üst üste kullandığım taktik vs. vardı onları kullanıcam ..

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

başarılar kardeş bende mi açsam bi tne

Kendini denemek için bence bir tane yarım sezonluk aç klübün normalde olması gereken konumu ve senin yaptığın konuma göre karar verebilirsin ... Ben 4 sene bu takımı denemiştim ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Sendemi brütüs .Başarılar dilerim

Saint Albans City Futbol Klübü Genel Bilgilendirme Toplantısı :

B.Akça:Hazırlık maçlarımız gayet iyi geçti.İlk 11'imi seçtim fakat şunu söylemek istiyorum.İlk 11 daima değişir.Bir maçla ilk 11'e girilmez fakat bir saniyede 11'den çıkılabilir.Maçlarımızın sonuçları önünüzdeki 5 inç ekranlarda gösterilmektedir.

Not:O 13 ve 18'lik maçlardaki rakiplere bakarsanız anlarsınız xD Rakiplerimizin en iyi adamının 6'dan fazla özelliği yok :d
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Maç Sonu Toplantısı:

Maç genel anlamda zevkli geçti.Rakibimiz kendi sahasının üstünlüğünü iyi kullandı fakat Cohen sayesinde bu maçtan 3 puan alarak ne kadar iddialı olduğumuzu herkese gösterdik.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Maç Sonu Toplantısı:

Bu maçın bizim hakkımız olduğunu rakip futbolcular bile anlamıştı.Hakemin oyunu vasattı.İki takımında puan kaybetmesini ne kadar çok istesede başaramadı.
    Last edited by CalibreTR : 04.Haziran.2009 at 23:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Güzel Başlamışsn Basarılar.
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Blue Square South'taki ilk dönem Sonuçlarım :

Konferans Kupasındaki Durumumuz :

FA Cup'taki Durum ..

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Transfer de gelen giden tablosunu koyarmısın kardesim transferlerini merak ettim :
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Transfer mi ??? Ben ana kadro ile devam ettim.Tüm boş oyunculara teklif götürsemde nafile

Düzeltme : Bi tane altyapımdan küçük sadece saçı olan regen vardı ona antreman yaptırıyorum as takımla o kadar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Hayatım boyunca en çok şaşırdığım maç oldu.Oyunda 15:30'da Chelsea hemen arkamdaki New Port'a 17 Gol atınca bir an nefesim kesildi .. Bende nasıl olsa yenilcem mantığı ile yardımcıya bıraktım.Sonuç bu
    Last edited by CalibreTR : 05.Haziran.2009 at 16:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

başarılar dilerim..

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Bence bırak hep yardımcın oynasın

Mesaj Yetkileri