bildiginiz gibi tuncayın popularitesi cok yuksek bi oyuncu.ilk senede hemen buyuk takımlar almak istiyo.ben en fazla 45 mil dolara sattım.ya siz kaca satınız?
bildiginiz gibi tuncayın popularitesi cok yuksek bi oyuncu.ilk senede hemen buyuk takımlar almak istiyo.ben en fazla 45 mil dolara sattım.ya siz kaca satınız?
bendede tuncay kalmak istemio
valencia 40 veriyor vercem herhalde![]()
10 milyon dolar![]()
Originally Posted by alexfb
çok çok kötü yapmışınkardeş
ilerki yıllarda tuncay çok iyi oynıyor ve müthiç para edior çok ucuza satmışın
kardes kusura bakma ama kazık yemissin ya.zaten tuncayın degeri 10 mil doları geckin.nası olduda o fiyata verdin....Originally Posted by alexfb
Ben fm 2005'te sözleşmesi biterken aldım beşiktaştaydı -valla-29 yaşında bir yıl oynattım kötü de oynamadı 25 gol attı 15 asist yaptı 12 milyon pounda Monaco'ya sattım bir sezon oynattıktan sonra.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
40M € ya Manchester'a sattım ilk sezonun sonunda
ben 18 pounda satıım
70 Mn ytl'ye Barca'ya sattım...
Bazı kişilere pağa biçilemez ama ben sözleşme yenilemesi için düşük bir serbest kalma maddesi istedi yani 15.000.000 euro'yu veren bir klup oyuncuyu alabilir.
rekor bende galiba
55 m $ sattım inanmassasınız ss i var
yaw adam 12m $'a serbest kalıyo sözlesmede imzalamıyo nasıl oluyo
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
30 milyon euro ya liverpoola sattim
75.000.000 Dolara Chelsea 'ye
ss ler yok sözüme inanacaksanız hiç abartmıyorum tam 100M$ madrid e sattım
ss ler forumda vardi galibaOriginally Posted by NiC 3 9
![]()
22.5 milyon € mancester united'e sattim
Bu Tuncayı ilk sezon beni daha öncede formda bir konuda söylemiştim çok şaşırtan takım diyee...O trabzon işte tuttu 10 milyon küsürlerde aldı yaa..Nasıl alıyor trabzon anlamadım gitti yani hee.....Bu Trabzondan çektiğim nedir yaa? Tabi takımın başında ben değildim....
casillas+raul+beckham+30 milyon dolara reale sattım
50 mil euro ya liverpool a
ZATEN OYUNDA ANCAK BU PARAYI VERIRLER ona![]()
Valla ben satmadım ama oyunumda 3.sezonda Fener, Real'e 28 milyon sterline vermişti.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
82mn ytl'ye real madrid'e....
HaklısınOriginally Posted by Kralatti
![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
barcelona leo messi + 74 milyondolar werdi wermedim o ay 4 teklif geldim real madrid tten 56 arsenalden 45 ama hepsini red ettim :d
barcelonanın teklifini kabul etseydin keske adamlar cok iyi teklif yapmıs...ben olsam kacırmazdım...Originally Posted by engin_can
ben 7 milyona almıştım beşiktaşa 3 sezon oynattım sonra da 45 milyona sattım
Originally Posted by tekin08
iyi almışsın![]()