Ben şu an arsenalı çalıştırıyorum 18 a takımı otomatik maç yapıyor ama yedeklerin maçlarınıda otomatik ayarlanması istiyorum ne yapmalıyım...
Ben şu an arsenalı çalıştırıyorum 18 a takımı otomatik maç yapıyor ama yedeklerin maçlarınıda otomatik ayarlanması istiyorum ne yapmalıyım...
Şu an oyunda değilim tam olarak hatırlayamasam da, menajeri tıkladığında açılan ekranda takım ayarları olması lazım. Bu menajerin adı, takım, ligin olduğu yer. Takım ayarlarına girip yedek takımı kontrol et kutucuğunu kapatırsan maçları asistanın oynatır.
"YÜCE ATATÜRK"
İlk resimden anlaşılacağı üzere yedek takımı antrenörünüz kontrol ediyor. Sorun nedir?
Sezon başlangıçlarında sana federasyondan davetiye gelir u18 ve reserve ligine katılacakmısın diye. Sen daha yeni açmışsın bu sezon sonunda sana davet gelir seneye reserve takımda maç oynar ancak bu sezon için manuel olarak hazırlık maçları ayarlayabilirisin.
Önüne gelir zaten haberlerde U18 veya Reserve League İnvitation diye Accept ve Decline vardır şık olarak, Accept i seçersen ligde yer alırsın.