1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Gökhan:"Buraya At"

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Default Gökhan:"Buraya At"

Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ni yendiği maçta Necati'nin iki penaltı öncesinde de kaleci ile girdiği diyalogları unutamıyor! Kaleci Gökhan'ın iki penaltı öncesinde de sol tarafını gösterip 'buraya at' demesi ve Necati'nin de topu o köşeye yollaması ile ilgili spekülasyonlar sürüyor. Bilindiği gibi iki penaltı öncesinde de Gökhan sol köşeyi gösterip vuruş anında sağ köşeye doğru atlamıştı. Sarı Lacivertli taraftarların ayaklanmasına neden olan, penaltı öncesi rakip kaleci Gökhan ile Necati Ateş arasındaki diyalog, daha çok tartışılacak...

Olayın kahramanlarından Necati, Gençlerbirliği maçında penaltı öncesi rakip kaleci Gökhan ile aralarında geçen diyalogun sorulması üzerine ise, esprili bir şekilde, "Bana penaltı öncesi şutu soluna atmamı söyledi, ben de öyle yaptım. Yanıltma amaçlıydı. Herhalde yanlış algılandı. Hiçbir kaleci bilerek köşesini söylemez" dedi.

"Aramızdaki bir espiri"

Kaleci Gökhan da bu konuda "Necati benim Ümit Milli Takım'dan beri iyi arkadaşım. Bu tür şakaları hep yaparım. Ona daha önce de yapmıştım. Zaten maçtan sonra da gelip bana 'Gördün mü unutmamışız. Yine aynı numarayı tekrarladık' dedi. Olayın yanlış yönlere çekilmesi çok yanlış ve ayıp" yorumunu yaptı.

Kaynak:Milliyet

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

...sadece boş bir haber...
    böyle bişey olabilir mi ya...ne demek istedi peki kaleci...
    ben buraya mı atlayacağım yoksa
    sen bu tarafa at mı...

Diyelim ki GS Gökhanla anlaştı, sizce Necati ve Gökhan 20 kameranın çektiği bir maçta hem de penaltı atışı esnasında bu şekilde bir şike yapacak kadar gerizekalı mı?
    Şampiyonluk, kümede kalma ve UEFA yarışının bu kadar kızıştığı şu günlerde komplo teorileri havalarda uçuşuyor. Komplo teorisi yapılacaksa bile en azından biraz daha mantıklı yapılsın.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

abi adamlar sakalaşmışlar işte ne var yani

Nesil
    2003

Gençlerbirliği'nin kalecisi Gökhan, Galatasaray maçında Necati'nin kullandığı penaltı öncesinde rakibine yaptığı el hareketlerine açıklık getirerek, “Necati'ye yaptığım hareket sadece şaşırtmaya yönelikti” dedi.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki basın toplantısına katılan Gökhan, konuyla ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı.

Pozisyonda art niyet arandığını ifade eden Gökhan, “4-5 kişinin oturduğu bir yerde 1 kişi böyle düşünüyorsa, art niyetlidir. Kanı bozuktur. Kusura bakmasın benim kanım bozuk değil. Haram yememişimdir. Şike yaptı diyorlarsa, Galatasaray'ın zaten parası yok. Olsa kendi futbolcularının paralarını verirler. Açıklanacaksa, durum budur” diye konuştu.

“İnsanlar dışarıdan nasıl görüyorlarsa öyle de yargılayabilirler” diyen Gökhan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Önemli değil. Benim alnım ak, başım dik. Ahmet Çakar hocamız da dün gece 'Dananın altında timsah arıyorlar' dedi. Bence eşek arıyorlar. Hatta eşek ölüsü arıyorlar. Bu derece söylenilmeyecek sözler söylüyorlar. Türkiye'nin bunca derdi, sıkıntısı varken, futbolun geriye doğru gidişi varken, bu tip şeylerden medet umanlar utansın diyorum ki bizim UEFA şansımız var. UEFA'yı hedefleyen takımın kalecisi, 'şike yapmıştır, maçı satmıştır' düşünmek değil, aklıma bile getirmek istemiyorum. Kalbim ferah, rahatım.”

Necati'ye yaptığı hareketin tamamen şaşırtmaya yönelik bir durum olduğunu vurgulayan Gökhan, “Necati'ye solu gösterince, sağa atar diye düşündüm. Ben de sağıma atlayacaktım. Sağ göstermiş olsam, soluma atlayacaktım. Keşke penaltıları kurtarsaydım. O zaman da Necati'ye mi yükleneceklerdi? Bıraksınlar bu işi. Adamlar şampiyonluğa gidiyor. Adamlar alınlarının aklarıyla gidiyorlar” şeklinde konuştu.

Gökhan, kendisinin Galatasaraylı futbolcuları desteklediğini belirterek, şöyle devam etti: “Bu kadar parasızlık, maddi sıkıntı içerisinde insanlar var gücüyle çalışıyorlar. İnsanların yenilmeye tahammülleri yok. Hırsları belli. 2-0, 3-0 olmuş, hırsları belli. En azından Galatasaray'ı rahat bıraksınlar. Sebep, neden aramasınlar. Köstek olmasınlar. Adamlar orada çıkıp da Galatasaraylı futbolcuları alınlarından öpeceklerine, şampiyonluğa giden yolda onlara bari zulmetmesinler.”

Kaleci Gökhan, 3-0 kaybettikleri Galatasaray maçını da değerlendirerek, futbolun içinde bazı olaylar olduğunu vurgulayarak, ”Maça iyi konsantre olmuştuk. Futbolun içinde bazı olaylar var. Bunları önlemek çok zor. Risp'in yaptığı hareket penaltı değildi. 15. dakikada maç 2-0 oldu. Bundan sonra da bizim gardımız düştü. İkinci yarıda daha iyi bir oyun sergiledik, ancak pozisyonları değerlendiremedik” diye konuştu.

-Alinti Hurriyet-

Bunu eklememin nedeni Milliyet'deki haberden biraz daha detayli olmasi.

Bir Galatasaraylı olarak spekülasyon derim..

Fenerli olsaydım "al sana şike" derdim..

Objektif bakarsam bir örnek vermek istiyorum..

Ben de bir futbolcuyum ve çoğu penaltımda rakip kaleci;atanın aklını karıştırmak için buraya buraya at der veya rakip oyuncu kaleciye (benim duycağım şekilde) sol,sağ veya orta der ki benim aklım karışsın diye. umarım anlamışsınızdır
    -

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

yaa abi adamlar hem salak mıda okadar kameranın içinde şike yapcaklar

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

abi gazete de gördüm okumadım bile yapmayın allah aşkına ya...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

çok ilginç bir olay.nereye çekersen oraya gider.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ben de bir futbolcuyum ve çoğu penaltımda rakip kaleci;atanın aklını karıştırmak için buraya buraya at der veya rakip oyuncu kaleciye (benim duycağım şekilde) sol,sağ veya orta der ki benim aklım karışsın diye. umarım anlamışsınızdır
    Ben böyle birşey bilmiyorum Profesyonellikte yok?

Abi size burda yemin edebilirim eğer bu hareket fenere yapılsaydı burda "şaka" değil "şike" diye söylerdi herkes çünkü gs li arkadaşlar nerdeyse artık herşeyde öküz altında timsah,sincap,kartal,şahin artık ne varsa arıyorlar
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by active_1907

Abi size burda yemin edebilirim eğer bu hareket fenere yapılsaydı burda "şaka" değil "şike" diye söylerdi herkes çünkü gs li arkadaşlar nerdeyse artık herşeyde öküz altında timsah,sincap,kartal,şahin artık ne varsa arıyorlar
    böyle birşey denilebileceğinin sebebi ne peki sence...
    ve bu dediğin şeyi emin ol sadece Galatasaraylı değil diğer tüm takım taraftarları aynı şeyi söyleyebilirdi...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

arkadaşlar yapmayın ya neresi şike bunun?fenere olsa ben yine savunurdum.şaşırtmaya çalışmış işte.kaç tane kamera var orda.gökhana para verilmiş olsa maçtan önce penaltıyı anlaşırlardı o kadar kameranın önünde bariz şekilde yapmazlardı...ayıptır ya

Nesil
    2005
    Yer
    34

bjk li olarak fenere yapılsa şike derdim cunku para var ama gs ye oldugu icin en kotu ihtimalle suna baglayabilirim, gokhan feneri sevmiyo gs ye yardım etti ama bence de bi aralarında şakadır bu. eskiden bizde sokakta top oynarrken abilerimiz bizi boyle kandırırdı ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bunun şike olarak algılayan yoktur heralde

fenerinde adı çıkmış 9 a imez 8.9 a
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by active_1907

Asıl profesyonlellikte vardır

Rakibi yanıltmak
    -

medya nın işi yok işte ne yapsı her bulduğunu haber yapıyo spekülasyon yaratıyo bizim halkımızda onları dinliyor... :S

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Maçın arasında starda izledim gökhanın açıklamasını adam gs de paramı varki şike yaptırsın gibi konuştu

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Herkes bir yere çekmiş bende kimsenin çekemeyeceği bir yere çekeyim bari: Belki kaleci şafidir, şafiler dua ederken işaret parmaklarını Allah Birdir anlamında havaya kaldırırlar

Eheheh neyse, kaleciler butür ayak oyunlarını genelde hep yaparlar çoğumuz muhakkak görümüştür bazı penaltılarda penaltıyı atan oyuncunun atacağı yeri gösterdiğini veya kalecenin atlayacağı yönü gösterip hedef şaşırtmaya çalıştığını....

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by jacke
    kedi uzanamadığı ete mındar dermiş.bjk nin ts nin gs nin kide aynı hesap çünkü fenerbahçe parmak isirtior adama hanginiz imrenmiorsunuz keşke bizim stadımızda böle olsa keşke bizdede böle yıldız futbolcular olsa die hepiniz inkar ediceksiniz ama vicdanınızı elinize koyun bi düşünün.Gs bu kadar yoksulluktan bağırırken biz localar yapioruz 5 yıldızlı yani nasil çok fakir ortamda zengin göze batar yada zengin ortamda fakir göze batar süper ligdede o hesap.Bu işler aziz yıldırıma küfür etmekle değil çalışmakla olur,Biz şampionlar liginde 0 çekerken dikkat ederseniz stad yoktu atmosfer dağınıktı he tabi bunuda bi mazaret olarak sölemiorum ama bununda etkileri var.Ama şimdi görüosunuz 2 senedir tahttan inmioruz bu senede inmicez inşallah.Bekleyin türkiyenin Lyonu geliooor
    Şimdi bunun konu ile ne alakası var, bu tür mesajları yazmaya devam ederseniz ceza alırsınız, lütfen konuyu konusu içinde cevaplayın...

Lütfen kimse de bu mesaja yanıt yazmasın arkadaşın mesajını sildim uzatmayalım

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    Herkes bir yere çekmiş bende kimsenin çekemeyeceği bir yere çekeyim bari: Belki kaleci şafidir, şafiler dua ederken işaret parmaklarını Allah Birdir anlamında havaya kaldırırlar
    hehe süper yaa bu

Quote Originally Posted by senderson
    Maçın arasında starda izledim gökhanın açıklamasını adam gs de paramı varki şike yaptırsın gibi konuştu
    adam doğru sölemiş

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

gokhan zaten kose gostermese bile necati turk milli takiminin en kritik isvicre macinda penaltisini kullanmis yani necati o penaltiyi zaten gol yapardi sakalasmislar bence dedikleri gibi

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

eh, bu hareketin bazı kalecilerin atlıyacağı köşeye atlamadan önce diğer tarafa atlıyormuş gibi yaptıklarından pek bir farkı yok...

Bu tür birşey olduğunu sanmıyorum...

Boş bir haber.

napsın Gs arada sırada yaptıracak ki liderlik yarısını bırakmasın zuhazhuhzahuuza

26. Default

Quote Originally Posted by AlicanKidd_05
    napsın 6s arada sırada yaptıracak ki liderlik yarısını bırakmasın zuhazhuhzahuuza
    ben bu fenerbahçe'lileri anlamıyorum ya ne b u 6S filan hem mazide kalan şeyleri söylemeyin bize derler sonrada gelirler 6-0 lık tarih olmus bi olayı gunumuzde onumuze sermeye calısırlar..///konumuza dönelim: galatasaray'ın böyle şeylere ihtiyacı yokki..Neden Necati %90 gol atabileceği bir vuruş için 20 kameranın çektiği yerde şike yapma gereği duysunki..Çok mantıksız konusuyosunuz arkadaşlar..

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by AlicanKidd_05
    napsın Gs arada sırada yaptıracak ki liderlik yarısını bırakmasın zuhazhuhzahuuza
    Varsa bir düşüncen bunu daha düzgün yollarla yazmanı tavsiye ediyorum, öyle dalga geçer gibi değil

Mesaj Yetkileri