1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Pierre van Hooijdonk İstanbulda

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Default Pierre van Hooijdonk İstanbulda

"Fenerbahçe bu oyunla şampiyon olur"
    Sivasspor maçını izleyen Hooijdonk, "Fenerbahçe bu mücadeleyi ve oyunu lig sonuna kadar sürdürürse şampiyon olur" dedi

2003-2005 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen ve taraftarların büyük sevgisini kazanan Pierre Van Hooijdonk, Fenerbahçe - Sivasspor maçını izlemek için Şükrü Saracoğlu tribünündeydi. Hollandalı yıldız Fenerbahçe'nin Sivasspor karşısındaki performansı sürdürmesi durumunda şampiyonluğa ulaşacağını ifade etti. Hollandalı golcü futbolcu "Dün Fenerbahçe'yi gerçekten çok beğendim. Karşılaşmada golü erken bulmaları önemliydi. Beni en çok etkileyen rakibe en ufak bir şans bile vermemeleri oldu. Dünkü maç gösterdi ki Fenerbahçe 2 hafta sonraki büyük maça hazır. Umarım Fenerbahçe bu sezonu şampiyon olarak tamamlar. Bu mücadeleyi ve oyunu lig sonuna kadar sürdürürlerse şampiyon olurlar" dedi.

Hooijdonk ayrıca kendi dönemindeki Fenerbahçe ile bugünkü Fenerbahçe'yi de kıyasladı. Hollandalı yıldız "Appiah dışındaki tüm oyuncular eski oyuncular. Her geçen yıl takım tecrübe kazanıyor ve git gide oyun sistemi oturuyor. Geçen seneye oranla bu sezon daha iyiler. Özellikle beni Appiah ve Aurelio'nun orta sahadaki uyumu çok etkiledi. Önümüzdeki yıl Fenerbahçe'nin 100. yılı. Tüm futbolcular bunun bilincinde ve ayrı bir motivasyon ile hazırlanıyorlar. Avrupa'da başarı isteniyor. Bunun için kadroyu güçlü tutmak lazım. Beklenti büyük. Neredeyse tüm maçları kazanmak zorundalar" diye konuştu.

"Fenerbahçe taraftarı her zamanki gibi muhteşemdi"

Pierre Van Hooijdonk kendisine gösterilen ilgiden de oldukça memnun olduğunu dile getirdi. Hooijdonk "Türkiye'ye daha önce gelmem gerekiyordu. Ancak bir türlü fırsat bulamadım. Lig maçının cuma günü olması nedeniyle bunu fırsat bildim ve soluğu Türkiye'de aldım. Fenerbahçe'yi ve Türkiye'yi sevdiğimi her fırsatta söylüyorum. Burada gerçekten çok güzel anılarım var. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda tekrar bulunmak gerçekten çok güzel bir duygu. Fenerbahçe taraftarı her zamanki gibi dün yine muhteşemdi. Ayrıca bana gösterilen ilgi de beni çok mutlu etti. Maç sonu soyunma odasına indim ve tüm arkadaşlarımı tebrik ettim. Onlarla da çok iyi diyaloglarım oldu" şeklinde konuştu.

Pierre Van Hooijdonk ayrıca Nicolas Anelka'ya yapılan eleştirilerin çok normal olduğunu söyledi. Golcü futbolcu "Eleştiriler futbolun parçası. Bu işi yapıyorsanız eleştirilere hazır olmalısınız. Anelka geçekten kaliteli bir futbolcu. Attığı golleri internet'ten takip ettim. Ama eleştiri futbolun bir parçası" dedi.

"İnşallah Fenerbahçe'ye teknik adam olarak dönerim"

Halen Hollanda Ligi takımlarından Feyenoord forması giyen Hooijdonk kariyerine teknik adam olarak devam etmek olduğunu söylerken, "Kulübüm ile 1 yıllık sözleşmem daha var. Kontratım bittikten sonra kariyerime nokta koyacağım. Hedefim futbola teknik adam olarak devam etmek. İnşallah bir gün Fenerbahçe'nin başında teknik adam olarak çalışırım" dedi.

kaynak: DHA

Nasıl Hagi cimbomda t.drektör olduysa Hooijdonk da günün birinde Fenerbahçe de bu görevi üstlenir çok sevdiğim bir oyuncuydu heralde diğer takım taraftarlarıda onu severlerdi

Nesil
    2006

üstleneceğinden eminim ve dünkü maça gelerk Fenerbahce sevigisini kanıtlamış oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

iddialarına katılmıyorum çünkü fb ilerlemek yerine gerilio gsyle arasındaki büyük farklar kapandı.şimdi gs ilerliyor ve gs şampiyon olur!

Hooijdonk'u çok severdim ya..

Bence çok da doğru sölemiş..

Ama fikstüre de baktığımızda iki takım için 2 derbinin kaldığını ve ortak maç olarak V.Manisa olduğunu görüyoruz..

Bakalım neler olacak..
    -

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

kadıkoyde berabere de kalınsa fener sampıyon..kımse cevap yazmasın ben sadece fıkrımı soyledım..fb ısı cıddıye alınca nasıl top oynuo ve kazanıo goruyoruz..ayrıca pierre gıderken yaptıklarıyla taraftarın sevgısını kaybetıı

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by nic-39
    kadıkoyde berabere de kalınsa fener sampıyon..kımse cevap yazmasın ben sadece fıkrımı soyledım..fb ısı cıddıye alınca nasıl top oynuo ve kazanıo goruyoruz..ayrıca pierre gıderken yaptıklarıyla taraftarın sevgısını kaybetıı
    işte siz fb taraftarları bölesiniz... pierre daum la anlaşamadı... pierrede dünya kupasında oynamak için ilk 11 de oynayabileceği bir takımla anlaştı ve gitti... en iyisinide yaptıı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

Quote Originally Posted by ekoklu3
    işte siz fb taraftarları bölesiniz... pierre daum la anlaşamadı... pierrede dünya kupasında oynamak için ilk 11 de oynayabileceği bir takımla anlaştı ve gitti... en iyisinide yaptıı
    fb taraftarı nasılmıs sole de bılelım..gıtcek tabi 36 yasındakı adamı napcaz..

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    İlk defa bir Fenerbahçelinin Pierri'i sevmediğini gördüm
    stadta mac ızlersen ozellıklede maraton trıbunde pıerre ın gıderken yaptıgı hareketle sevgısını kaybettıgını gorursun..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

fb taraftarı nasılmıs sole de bılelım..gıtcek tabi 36 yasındakı adamı napcaz..
    nankörrr.... geldiğinde sanki çok gençti de... hey allahım yarabbim yaa

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

daum hakknda soledılerı..bı oyuncu ıstedıgı kadar super oyuncu olsun gıderken eskı takıımının hocası hakkında o tarz konusamaz..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

Quote Originally Posted by ekoklu3
    nankörrr.... geldiğinde sanki çok gençti de... hey allahım yarabbim yaa
    pierre geldıgınde bu takıma abılık lıderlık yapsın dıe alındı..7-8 tane umıt mıllı oyuncu takım olana kadar zorluk cekmesın dıe ve ozellıkle duran toplardakı defansıf ofansıf ozellıgı ıcın alındı ve ılk sene bu gorevı yaptı basarıyyla..gecen sene ıse hucmdakı gorevını alex aldı ve artık pıerre e ıhtıyac kalmadı..ıstıosan daha ayrıntılı acıklama yapım..fb taraftareını nankorlukle suclayamazsın ayrıca,,doru konussan ıyı olur bence..

jesus fb..dedıgım olayı hatırlamıssındır umarım..yaptıgı hareket bı stara ve ozellıkle taraftarın sevdıgı bı oyuncuya yakısmadı..resmen daum u taraftarın onune attı..bu yanlıs..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

yaw bi türlü hayırlayamadım maç esnasında mı bir harkette bulundu hangi maçtaydı bu
    ama bir görüntüsü var bende Hooijdonk'un son maçında yedek bekliyor maç bitimine 2 dk kala taraftar oyuna girmesi için tezahürat yapıyor daum da inatla sokmuyor o sıra hooijdonk!a yakın çekim yapıyor kamera ve Pierre'in gözleri doluyor benim çok sevdiğim bir oyuncuydu işallah t.Drekötürlükde yapar fenerbahçemizde

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

macta degıl hollandaya gıderken verdıgı ropartajj..o dedınn de 1-0 lık gs macıydı sanırsam

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

macta degıl hollandaya gıderken verdıgı ropartajj..o dedınn de 1-0 lık gs macıydı sanırsam
    O konu daumla arasındaydı Fenerbahçe klubü veya Fenerbahçe taraftarına karşı yanlış bir şey yapmadı bende Daum'u seviyorum medya önünde söledikleri doğru değildi o konuda haklısın ama gerçketen Fenerbahçeyi çok seven bir adamdı maçlara giden birisin sende hatırlarsın her maçtan sonra tek tek tribünleri gezip alkışlardı bizi

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

ewet orası ole bence bu hem sevgı hemde saygı taraftara karsı..en sevdıgım golu trabzona avnı akerde attıgı frıkık goludu valla

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bir GALATASARAY taraftarı olarak bana sorsalar....
    Pierre van Hooijdonkmu Alex mi...
    cevabım fblilerin deyimiyle
    PierPare olurdu...

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    Konuşmalarına dikkat et ortamı germeye çalışma!!!
    ben ortamı germeye çalışmıyorum sadece arkadaşın yazdıklarına cvp verdimm...
    hemen kızmayın öle.. eğer ortamı germek amacında olsaydım daha değişik ve daha ateşli şeyler yazardımm...
    ama yinede jesus fb senden özürdiliyorumm.

Enesao sen gslisin galibaneyse arkadaşlar ben bi arkadaşla fikir çatışmazlığı yaşadım.Daum PierPare'yi kavgalı olduğu için mi oynatmadı yoksa formsuz olduğu için mi biliyosunuz forma savaşı verdiği isimler Nobre,Anelkaydı.

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

34 yaşında bence alex ten daha büyük oyuncuydu..evet alex daha çok gol attı, daha çok asist yaptı ama hooijdonk un influenceının yarısı yok; hooijdonk çizgiden top bile çıkarıyordu..

dauma dedikleri abartı haksızda değildi aslında, ben olsam pvh yi kesmezdim..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Mesaj Yetkileri