1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Brezilya Serie C / Central SC

Default Brezilya Serie C / Central SC

Kuralları okudum ve kabul ediyorum.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954

Dikkat: Bu kariyerde tüm ligler açık (117) ve FM'in tüm database'i (292bin oyuncu) yüklü olduğu için günlerin geçmesi saatler almaktadır. O yüzden kariyer yavaş ilerlemektedir. Umarım sizler için sıkıcı olmaz.
    - Kariyer Modifiyesiz 9.3.0 database'i ile oynanmaktadır

FM 2009 döneminin şu ana kadarki kısmı boyunca FM'i tezim dolayısıyla gizli gizli oynamak zorunda kaldım. Tezimin sonunda teslim edilmesi sayesinde (eğer düzeltmeler yapmam gerekmezse) FM'yi rahatça oynayabileceğim. (Bir de KPSS’ye çalışıyorum gerçi ama onu PC’de günler geçerken yapıyorum )

CM3'ten beri bu oyunu oynayan bir FM’ sever olarak bu oyunu tüm ligler açık olarak oynamayı tercih etmekteyim. Bilgisayarım bazen bu konuya bozulsa da ben bu konuda her zaman kararlıyım.

FM'de favori ligim Brezilya Serie C'dir. Neden bu lig diye sorarsanız; Türkiye Süper Ligine yakın kalitede oyuncuları bulabileceğiniz bir alt lig olduğu ve dünyanın en zorlu statüsüne sahip ligi olduğu içindir.

Kariyerimi okurken statüye takılmamanızı rica etmekteyim. Ama şunu söyleyeyim 16 grupta 128 takımla başlayan Yükselme yolculuğu son 8 takımdan 4’ünün Serie B Biletini alması ve kalanlarının ligde oynamaya devam etmesi ile sona ermektedir.
    Ayrıca tüm Brezilya takımları sezonun kış aylarında bir de bölgesel ligde oynarlar ve bu ligde o bölgenin üst lig yani Serie B ve Serie A takımları da mücadele eder. Bölgesel lig Brezilya Kupasına katılabilmek için zorunludur.
    CENTRAL SC (PE)

Bu kariyerde aldığım takım 1919’da kurulmuş bir klüp olup 80’li yıllarda kısa bir süre Brasileirao’da oynamıştır. 25bin kişilik bir stadyumları olmasına rağmen bu sene yerel lig Pernanbucano’yu orta sıralarda Serie C’yi ise ilk tur gruplarında 7. Sırada bitirmeleri ve bu sonuçla Serie C’den düşmeleri beklenmektedir.

Klüp 0 Para ve 0 Transfer bütçesine sahiptir. Maaş Bütçesi çoktan aşılmıştır. Ancak Brezilya'da bütçe dolayısıyla puan silme olmadığından bu beni etkilemeyecektir
    Klübümüzün çok oyuncu ihtiyacında olması beni Brezilyada boşta olan veteran oyunculara yöneltti 37-35-32 demedim teklif yaptığım yaklaşık 200 oyuncudan 6 tanesini aldım. 4 oyuncuyu ise Palmeiras, Corinthians, Atletico Mineiro ve Santos takımlarından kiraladım.

Ayrıca Palmeiras’ın pilot klübü oldum. Palmeiras bu anlaşma karşılığında yıllık 7.92K para vermeyi kabul etti.
    Sezona hazırlık kampıyla merhaba dedik
    FM 2009 oyunu Brezilya Alt Ligleri için 20 Aralık 2007 Tarihinde başlamaktadır.
    Takımın yeni transferlere alışabilmesi ve moral kazanabilmesi amacıyla yapılan hazırlık maçlarında daha çok taktik oturtmaya yönelik bir oyun sergilendi. O yüzden de altyapı ve Brezilya 3. Lig takımlarına yöneldik.

Yerel ligde Serie A’dan 2 takımın yanı sıra Serie B’den yeni düşmüş ve bu sene süper bir kadro kurmuş bir Santa Cruz takımı mevcut olduğu için hedefimizi 4.lük olarak belirledik.
    12 takımlı yerel ligde 4’er takımlı 2 grup maçları serisi ve ilk 6 ya kalanlar için final grubu son 6 için ise düşme grubu maçları oynanmakta.
    İlk Turn maçlarına güçlü Nautico deplasmanında başladık 1-0’lık yenilgiye rağmen süper bir oyun sergiledik. Serrano ve Petrolina maçlarından beklediğimizi özellikle orta sahamız ile alırken pas yüzdelerimiz bekleneni veremedi.
    Nautico’yu kendi evimizde dağıtırken bu galibiyet takım üzerinde stres yarattı. Her şeye rağmen ilk Turnde grubumuzun en iyisi olduk.

İkinci Turn ise tam anlamıyla bizi korkutacak şekilde başladı sakatlıklar yüzünden takım kurmakta bile zorlandığımız dönemde üst üste puan kayıpları yaşadık. Bu tabloya rağmen genel klasmanda 12 takımda 4. Sıradan final grubuna kaldık.

Yerel ligde final grubuna 12 sakatla giriyoruz. Yerel lig benim ve başkan için önemli olmamasına rağmen kişisel hedeflerim için en azından bazı takımlarla başabaş oynamak istemekteyim.

Final grubu puan cetvelinde ve Genel puan cetvelinde 4.lük hedef ancak genel puan cetvelinde düşme grubundaki maçlarını kazanan takımlar beni geçebilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Default kariyer onaylanmıştır.

Gecikme için özür dileriz. Başarılar dilerim..
    Bir Dost

Hellbells

sakary Ali Misafir

Bütün ligler nasıl açık ya

Başarılar

Çok İlginç Bir Lig Açmışın Anlatımında Müthiş Hocam Ama 128 Takımdan Sadece 4 Takımın Terfi Etmesi Bu Ligin Kıran Kırana Geçeceğini Gösteriyor ŞL den Bile Daha Heyecanlı Bizim 3 Lige Terfi Maçları Gibi Çok Nefis Maçlar Oluyor Bizim Terfi Maçlarında da
    Bu Uzun Yolculukta Başarılar Kardeşim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çok uzun ve çok zorlu bir yola çıkmışsın umarım istediğin başarıyı yakalarsın bu zorluklara rağmen.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bende anlamadım tüm ligler nasıl açık?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar. Arkadaşın bilgisayarı çok sağlam ki açmış, bunda anlaşılmayacak bişey yok Bu arada oyunun kurulması kaç gün sürdü ?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İlginc bir secim.. Bütün ligler acık.. zor iş valla.. Allah kolaylık versin
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hadi brezilyayı anladımda serie c çok ilginç başarılar

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ben oyun açılırken bir lig sınırlaması var diye biliyordum, yanlışmış demek ki.

Manager Shortlist (Possible Targets) bölümü çok uzun sürdü oyun kurulurken. Yaklaşık 2.5 saatte kuruldu.
    Tüm ligleri seçmek ise teknik olarak o kadar zor gelmedi diyebilirim. Pentium 4 (2 işlemcili), 2 GB Ram (oyun 1 GB'ın biraz fazlasını harcamakta) 256MB Atı Radeon 9550 ekran kartı ile idare edebiliyorum.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Neyse takıma dönersek Santa Cruz, Nautico veya Sport Recifeden birini yenmeyi çok çok istiyordum fakat Heider'in bu üç takıma da attığı goller maçları kazanmamıza yetmedi. Özellikle Santa Cruz'u Serie C maçlarında yenmeyi bekliyorum.
    Beklediğimiz gibi 4. olduk. Üstelikte ezeli rakibimiz Porto (PE) düşme play-off grubunda maç kaybetmemesine rağmen güçlü takımlarla aldığımız beraberlikler sayesinde bizi geçmeyi başaramadı.
    37 yaşındaki Marcio Cruz'un ayağı kırıldı ve sezon sonunda futbolu bırakmaya karar verdi.
    Zaman zaman çok uzun süreler gol atamasalar da golleriyle Heider, Fabio Silva ve Brezilya 1. ligi kalitesinde ama bütçemizin son sınırlarını zorlayarak portekiz 2. ligine gitmesini engellediğimiz asist kralımız Helinho takımı sırtladı

serie C 21 Haziran da Start Alacak ancak henüz yerel ödüller açıklanmadı Brezilya genelinde Tüm yerel liglerin bitmesi bekleniyor.
    Gol krallığında liderlik 13 gol ile belirlenirken bizde Fabio Silva 7 gol, Heider 6 gol kaydetti

Bu arada günlerin geçmesini beklerken ilk gün başvurduğum milli takımlar arasından seçtiğim Dünya Kupası eleme gruplarında oynayacak olan Moritanya (Afrika) takımının eleme grubu maçları yer alıyor. Gruplarda illk maçımız Ruanda ile olacak.

Seri C öncesi klüp takımı oyuncularını zedelememek için ve de 0 bütçeyi daha da (-)'ye taşıdığımız için ara transferi düşünmüyoruz.

Ayrıca 4 Oyuncumuzla israilden iki klüp ilgileniyor ama bütçe geliştirmek için bile olsa şimdilik kadroda derinlik olmadığı için satmayı düşünmüyorum.

günlerin geçmesini beklerken 3 güncel ss ile kariyeri süslemek isterim.
    Öncelikle eyalet şampiyonasında en iyi genç oyuncu ödüllerinde bir 3.'lük aldı 21 yaşındaki golcümüz heider.

Ve moritanya milli takımının tarihindeki en önemli zaferlerden biri geldi. Bunda Fransadaki moritanyalıları tarayıp 1 tanesi hariç hepsini kadromuza kazandırmamızın da rolü büyük oldu.
    Dünya Sıralamasının 83. Sırasındaki Ruandayı deplasmanda 1-0 ile mağlub ettik.

Ardından Fas ile evimizde 1-1 berabere kalmayı başardık. Gerçi Fas çok iyi oynadı ama beraberlik beraberliktir.

Gruplardan sadece liderler dünya kupasına kalıyor şu anda averajla 2.yiz.

Bu arada Central SC genç takımdaki (U20) Yu Ozaki(16) Japonya 21 Yaş Altı milli takımının Macau milli takımıyla oynadığı maçta forma giydi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İlginç bir kariyer Mauritania ve aynı zamanda Brezilya alt liglerden bir takım, başarılar dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

2 ilginç takım ama Mauritania ile iyi gidiyorsun.

Başarılar dilerim,çok değişik olmuş takım seçimleri.İlgi ile takip edeceğim

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Güzel gidiyorsun. Fakat ssleri hepsini birden degil de parca parca koysan daha hos olur.
    TariboWest

Günler Geçmek Bilmiyor Sanırım Hocam Gerçek Kariyer Gibi Günlük İlginç Olaylar Falan Çıkıyor mu?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bir maç ortalama kaç dakika sürüyor merak ettim. Moritanya milli takımıda ilginç bir tercih olmuş.

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Günler Geçmek Bilmiyor Sanırım Hocam Gerçek Kariyer Gibi Günlük İlginç Olaylar Falan Çıkıyor mu?
    Daha Batı Avrupadaki ligler başlamadığı için pek bir sürpriz görmedim ama daha çok transfer oluyor diyebilirim. Oyuncu sayısının fazlalığından dolayı.
    Şu ana kadar benim takımımı da ilgilendiren en ilginç şeylerden biri regen U20 kalecimin japonya milli ümit takımında maç oynaması.

Bir de aynı gün içinde 4000'e yakın oyuncu emekli oldu galiba.

Brezilya C'deki oyuncuların çoğunu İsrail takımları takip ediyor benim maçlarıma sürekli geliyorlar. Serie C'den Arap liglerine, İsrail'e, Avusturalya'ya ve Hong Kong'a oyuncular gitti.

Quote Originally Posted by oghouse
    Bir maç ortalama kaç dakika sürüyor merak ettim. Moritanya milli takımıda ilginç bir tercih olmuş.
    maçların süresi aynı ama maç sonraları özellikle çok maç olduğu günler bekleme çok oluyor.

Savede bir hata nedeniyle yaklaşık 1 Ayı kaybettim. Kariyer kaldığı yerden devam edecek biraz yavaş olacak ama ....
    Last edited by ozzymanborn : 18.Haziran.2009 at 05:25

Mesaj Yetkileri