Giresun Kale'sinin en uç köşesinde bulunan ve 3 tarafı uçurum olan kayalıklarda bir deli arkadaşımız kolbastı oynuyor.Düşmemek için kendisini zor kurtarıyor.İzleyin...
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=x6ZLRvb94WQ[/YOUTUBE]
Giresun Kale'sinin en uç köşesinde bulunan ve 3 tarafı uçurum olan kayalıklarda bir deli arkadaşımız kolbastı oynuyor.Düşmemek için kendisini zor kurtarıyor.İzleyin...
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=x6ZLRvb94WQ[/YOUTUBE]
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu da saf manyaklık yalnız.
Arkadaş düşmeyi haketmiş aslında yaptığı hareket nedeniyle.![]()
![]()
I'm back...
kolbastı'nın da suyunu çıkardılar. artık görmekten tiksinir hale geldim vallahi.
Kolbastıdan nefret ediyorum artık.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Allahım yaratıyorsun birde takip et...
Cılkını çıkardılar ya.
Arıza herife bak ya.
Suyunu cıkardılar bunun sebebi Tranbzonlu futbolculardır her maçtan sonra kolbastı felan artık her sabah programlarında kolbastı oluyormus genelikle öyle diyorlar
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Flash TV sayesinde olan oldu cılkı çıktı.
Delirmiş bunlar ya vallahi delirmiş![]()
bunalım geliyor artık bunları görünce..
hayattan soğuyorum bir beklentim kalmıyor nefesim kesiliyor daralıyom..
Bu arada kolbastı trabzonun değil giresunun![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ortalığı karıştırma sende![]()
Faroz'u gelip görmeyen o sokaktan geçmeyen birinin kolbastı şuranın buranın demesi normal..kim sahipleniyorsa sahiplensin biz bildiğimizi oynarız..oymuş buymuş açıkcası kimsenin umrunda değil..50 yıldır her düğünde,sünnette ,eglencede oynanan oyun basının bir anda ilgi duymasıyla çok tanındı..Ama bu video için değil genel olarak söylüyorum yeter artık..sabah programları başta olmak üzere işin b..ku çıktı..Nefret edilmesinde Trabzonsporumunda payı var tabi..Her deplasman öncesi 'kolbastı oynatmicaz lan' gibisinden bir düşünceye sahip oldu takımlar artık![]()
Eski adiyla Faroz kesmesi, Faroz nerde Trabzonda. Oyun nerenin TRABZONUN![]()