1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Savaşmak, İstemek, Mücadele Etmek ve 3 Yıl Üst Üste Şampiyon Olmak - Fenerbahçe SK

Default Savaşmak, İstemek, Mücadele Etmek ve 3 Yıl Üst Üste Şampiyon Olmak - Fenerbahçe SK

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
    kuralları okudum,kabul ediyorum

Flaş Flaş Flaş !!!!!!!
    Güle güle Aragones

Fenerbahçe'de Aragones ile yollar ayrıldı.Fenercell kullanıcılarına giden mesajda Aragones ile yolların ayrıldığı yeni teknik direktörün en kısa zamanda açıklanacağı belirtildi.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Daum
    Aragones ile yollarını ayıran Fenerbahçe Daum ile anlaştı Daum'un bugün kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

Daum geliyor
    Alman çalıştırıcı yeniden takımın başına geçecek hedef 3 yıl üst üste şampiyon olmak

Fenerbahçe'mizin yeni teknik direktörü Emre Şentürk'tür.İmza töreni yarın saat 11.00 de Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu 1907 Tribününde gerçekleştirilecektir.

Herkes şaşkın

Basın Toplantısı
    Aziz Yıldırım:Biliyorsunuz 3 yıl üst üste şampiyonluk hedefi koyduk.Bu hedef doğrultusunda ilk önce Daum ile anlaştık ancak son anda Daum'un Avrupa'daki başarısızlığını göz önüne alarak bu karardan vazgeçtik.Genç başarıya aç bir arkadaş ile anlaşmaya karar verdik ve Emre Şentürk ile anlaştık.

Emre Şentürk:İlk önce beni Fenerbahçe teknik direktörlüğü gibi bir makama layık gören sayın başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür ediyorum.Taraftarımız rahat olsun burada büyük işlere imza atacağız 3 yıl üst üste şampiyon olmak ve bu süre zarfı içinde şampiyonlar liginde en az 1 kez çeyrek final oynamak hedefimizdir.Avrupa'da asıl işimiz ise bu 3 yıldan sonra başlayacak 3 yıl sonra l Dünya Fenerbahçe'yi konuşmaya başlayacak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyeriniz onaylandı.

Başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Başarılar dilerim

Başaılar

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Siz 3 defa üst üste şampiyon olun, Galatasaray'ın 4 senelik rekoru devam etsin.

sakary Ali Misafir

Başarılar Dilerim..

Basarilar ..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Basarılar. Güzel transferler bekliyorum Fenerbahceme
    TariboWest

ilk önce hepinize başarı dilekleriniz için teşekkürler ss'ler akşama doğru gelecek

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Siz 3 defa üst üste şampiyon olun, Galatasaray'ın 4 senelik rekoru devam etsin.
    inşallah o rekoru da kıracağız.

arkadaşlar kariyer ss'lerini bugün atacağım diye söz vermiştim ama kusura bakmayın bu sözümü tutamadım bunu sebebi yeni transferlerle oynamak istememdir.Fenerbahçe yöneticileri şuanda İtalya'da burada çok önemli 1 veya 2 transfer gerçekleşecek bu transferler en geç 1 hafta içinde sonuçlanacak o yüzden kariyerime 1 hafta sonra başlayacağım.Hepinizden tekrar özür diliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Başarılar dilerim

Başarılar, Fenerbahçemizle yakalayacağın performansı görmeyi merakla bekliyoruz

Başarılar dilerim umarım hedeflerine ulaşırsın.

Evet arkadaşlar transferleri daha fazla bekleyemedim ve kariyerime başladım.Oyunu 9.0.1 versiyonundan oynayacağım bugüne kadar yapılan bazı önemli transferleri(Ronaldo,Kaka,Mehmet Topuz...) ve serbest kalan bazı oyuncuları(Lugano,Tevez,Owen...) oyuna aktardım.

Hazırlık Maçlarım

Transferlerim

Gelenler

Dortmund'un yıldızı Nuri Şahin Fenerbahçe'de
    Nuri Şahin doğuştan Fenerbahçe'li olduğunu burada uzun yıllar kalıp çok önemli işlere imza atmak istediğini söyledi.

Genç Brezilya'lı Rafel Carioca Fenerbahçe'de

Lugano ile anlaşıldı

Fenerbahçe sözleşmesi sona eren futbolcusu Lugano ile tekrar anlaştı.
    Teknik direktör Emre Şentürk Lugano bizim yüreğimiz onun takımdan ayrılması söz konusu bile olamazdı dedi.

Sinan Bolat 1 yıllığına kiralandı.

Teknik Emre Şentürk Sinan gelecek vaaden bir kaleci onu 1 yıllığına kiraladık kulübü ile olan sözleşmesi de sezon sonu bitiyor inşallah onu sezon sonu bonservisiyle beraber kadromuza katacağız dedi.

Ariza Makukula 1 yıllığına kiralandı

Onun iyi bir alternatif olabileceğine inanıyorum.

Jesus Datolo 1 yıllığına kiralandı

Boca'nın yetenekli sol kanat oyuncusu solda Uğur ile sıkı bir forma savaşı verecek.

Genç yıldız Daniel Aquino Fenerbahçe'de

Genç oyuncu 1 yıl Sivas'da kirada kalacak ve kendini geliştirecek.

Miranda Fenerbahçe'de

Fenerbahçe Sao Paulo'nun müthiş stoperi Miranda'yı renklerine kattı.

Ve asıl bomba patlıyor

Fenerbahçe Dünya'ca ünlü forvet Michael Owen ile anlaştı.

Gidenler

Fabio Bilica Vit.Guimares'e kiralandı

Alex Manchester City'de

Edu Newcastle'da

Güiza Manchester City'e 1 yıllığına kiralndı

Mesaj Yetkileri