Arkadaşlar plaj futbolunu takip eden var mı?Elemeler NTV'den canlı olarak yayınlanıyor.Portekiz'in 10 numarası gerçekten etkileyici bir oyuncu adını unuttum şimdi...
Arkadaşlar plaj futbolunu takip eden var mı?Elemeler NTV'den canlı olarak yayınlanıyor.Portekiz'in 10 numarası gerçekten etkileyici bir oyuncu adını unuttum şimdi...
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Belchior'u soyluyorsun sanirimGercekten cok etkileyici bir oyuncu.Benim begendigim diger oyuncular Portekiz'den Madjer ve Ispanya'dan Amarelle
Cok yetenekli bu oyuncular..
Belchior çok iyi oynadı , attığı her golden sonra kameraya gidip yüzüğünü öpmeside güzeldi. Fakat Almanya - Portekiz maçının en güzel golü Almanya'nın 11 numarasını vole golüydü , golden hemen sonra attığı.
Bende bakıyorum arada.Okadar bilmesemde izliyorum.Eric Contana'da Fransa'yı çalıştırıyormuş ilginç.Tam bilmesemde Man UTD'de oynamış iyi bir futbolcuydu eskiden Eric.Şimdi ise Plaj Futbol takımı çalıştırıyor
.Keşke normal futbolda bi takım çalıştırsa.Bu günki Fransa-Yunanistan maçı ne oldu ?
![]()
Fransa 1-0 yeniyodu bu skor bizim gruptan çıkmamız için yeterliydi.Sonra ne oldu bilmiyorum.Bu arada her tarafımız deniz kumsal bu spora ağırlık vermeliyiz.
PLaj futboLu gerçekten çok keyifLi bir spor,
Avursturya da yine bir Türk vardı, TürkLer her yerde![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yarın da maç var mı plaj futbolunda?
11 Haziran'da devam etcekmiş galiba.
Son 16'ya kaldık.Benim için sevindirici başka bir olay ise Türkiye şampiyonasında 1.olan Boluspor Yarenler takımınıdan 3 tane abimiz var,biri as kaleci diğer ikiside oynuyor.
Yunanistan maçında birkaç kare;
![]()
Maçlar gerçekten çok keyifli geçiyor,bol gol var özellikle.Son 16'ya kalmış olmamız sevindirici![]()
Çok güzel maçlar oluyor.Fransa süper..Cantona'yı görünce acayip şaşırdım![]()
Plaj Futbolu 2.turda yarın saat 13:45'te İsviçre ile oynayacakmış milli takımımız![]()
Bir kumda yenmemiştik İsviçrelileri![]()
Cantona uzun zamandır Fransa takımının başında.Ayrıca Portekiz'de ki Madjer daha önceki turnuvalarda izlediğim kadarıyla Plaj Futbolunun en iyi ismiydi.Ama bu turnuvada etkisiz gibi geldi biraz
Yaşlandımı ne
![]()
Yarın izleyelim o zaman maç Ntv Spor'da değil mi ?
Evet Mert.NTVSpor'da maç
Ntvspor'daki plaj futbolu maç programı:
NTV Spor'da BUGÜN •
• 13:45 İSVİÇRE - TÜRKİYE (Canlı)
• 15:00 İTALYA - BELÇİKA (Canlı)
• 19:00 FRANSA - UKRAYNA (Canlı)
• 20:30 İSPANYA - İSRAİL (Canlı)
• 01:00 İSVİÇRE - TÜRKİYE (T)
• 02:00 FRANSA - UKRAYNA (T)
• 03:00 İTALYA - BELÇİKA (T)
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Aha isviçre türkiye. Kavga çıkar maç iptal olsun
Maçlar çok zevkli ve teknik geçiyor. Ama Plaj Futbolu hala olması gereken ün de değil.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Last edited by Nedvedmania : 11.Haziran.2009 at 17:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
1-0 öne geçtik ama 1-1 oldu![]()
adam çok iyi attı yalnız![]()
adamlar bizden daha iyi oynuyor doğruyu sölemek lazım![]()
isviçre penaltı kaçırdı tekrar ettirdi hakemler yok artık yav bizim antrenörde hakemlere switzerland win win win die bağrıo![]()
3-2 öndeler.İnşl. kazanırız.
Ne biçim maç oluyor ya. Adam frikik kullanıyor kaleci baraj istemiyor dümdüz gelen topu beşliğinden yiyor. 5-2 skor 3. devre
süper attı adam. 6![]()
Uuuu Röveşata dan süper gol yedik 6-2![]()
çok kötü oldu ya 5-2 durum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
derken 6 oldu![]()
Last edited by tarikko : 11.Haziran.2009 at 18:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)