bu aslında tamamen oyuncuya bağlı..
Şimdi oyuncu etkileşimine giriyorsun.. Orada bir sürü seçenek görüceksin..
Onlardan bu oyuncuyu iyi bir gözlemci olarak ileride göremek istediğini
iyi bir asistan menejer olarak görmek istediğini ve iyi bir koç oalrak görmek istediğini belirtebilirsin.. Artık hangini istersen..
Daha sonra oyuncudan gelecek cevap önemli.. Oyuncu derse şu anda futbol oynamaktan başka birşey düşünmek istemiyorum.. O zaman ileriki dönemlerde tekrarlarsın bu işlemi..
Daha sonra oyuncudan olumlu bir yanıt geldiğinde oyuncunun Personel kısmından ileride böyle böyle düşünüyor diye bir şey çıkar.. Futbolu bırakınca da menejer olur...
Ancak hem oyuncu hem mejer nasıl olur diye soruyorsan.. Mark Overmars oluyordu oyunumda.. Onun nasıl olduğunu bilmiyorum.. Sanırım yarım zamanlı sözleşme falan yeniliyordun..
Sentugo.
Kararsız kalmış abisiBunun daha kolay bir yöntemi var. Oyuncu Personal'a girdiğinde , oyuncunun gelecek ile ilgili düşünceleri var. Mesela 34 yaşında olan bir oyuncuda , "İleride Asistan Manager Pozisyonunu düşünebilir" gibi şeyler yazar. O oyuncu ile etkileşime girdiğinde de , ona ileride asistan manager olmak ister misin gibisinden şeyler soruyorsun , ve o büyük ihtimal kabul eder.
Mesela senin oyuncun , antrenör olabilirmiş. Sen ona sadece antrenörlük önereceksin. Asistan - Gözlemci gibi şeyler değil.
Ama işte oyuncu isterse... Mesela Hasan Şaş olmak istemiyordu..
Zaten bence bu gereksiz bir şey.. İleride bir sürü regen antrenör, gözlemci falan çıkıyor çoğu özellikleri 20 19 olan.. Onları kapmanı tavsiye ederim..
Sentugo.
Eski futbolcular benim daha çok hoşuma gidiyorMesela ben Kaladze , Montella , Okan Buruk , D'alessandro gibi eski oyuncuları antrenör olarak aldım. Çok hoşuma gidiyor onları öyle görmek nedense
![]()
bende öyle düşünüyorum takıma futboluyla hizmet ettikten sonra antrenör olsun birazda takımı çalıştırsın bi nevi maskot gibi