arkadaşlar man city ile 2.sezondayım , robinho dahil 2-3 as oyuncum transfer olmak istiyor ama bende göndermek istemiyorum haliylebunları bir süre daha takımda tutarsam normale dönme şansları var mı yoksa göndermeli miyim ? teşekkürler.
arkadaşlar man city ile 2.sezondayım , robinho dahil 2-3 as oyuncum transfer olmak istiyor ama bende göndermek istemiyorum haliylebunları bir süre daha takımda tutarsam normale dönme şansları var mı yoksa göndermeli miyim ? teşekkürler.
Çoğunluk sana göndermeni tavsiye edecek. Ben bu tür gitmek isteyen ancak kesinlikle satmak istemediğim oyuncular için istediğim ücreti 50-63 milyon euro gibi bir rakam yapıyorum böylece onları isteyen takımlar birer birer arazi oluyoristeyen takım kalmayınca oyuncuda eskisi kadar gitmeyi istemiyor. Kontrat yenileyerekte oyuncunun moralini yüksek tutuyorum. Bu şekilde oyuncuyu uzun süre takımda tutabilirsin çok büyük sorun olmaz.
Ancak Squad harmony açısından göndermek en sağlamı o ayrı.
arkadaşlar galatasaray a oyunun en başında genç bi kaleci alıp onunla efsaneleşmeyi istiyordum. sampdoria dan fiorillo yu aldım. 6-7 sene içinde mükemmel bi kaleci oldu. italya milli takımının kalesini aldı. sonraları gelecek planlarında gelecekte yeni heyecanlar arayabilir yazmaya başladı. formu da çok iyi olduğu için avrupanın büyük takımları arsenal,barça,roma,juve,marseille fln izlemeye başladı. istediğim fiyatı vermekdikleri için hiçbirine vermedim. fakat fiorillo gitmeyi kafasına koymuş. transfer sezonu bitince bosman kuralı ile ayrılacak demeye başladı gelecek planlarında. sözleşme felan kabul etmiyodu. sonunda barça bedevaya kaptı. halbuki aynı barça 20MN £ verdiğinde reddetmiştim. ::/
Önce Goran Pandevi aldım 9 milyon Euro ya, ligin ortalaması en iyi futbolcusu ve gol kralı + 10 assist yaptığı için Arsenal, Inter, Juventus, Liverpool ve daha nicesi izlemeye başladı, futbolcunun değeri benim gözümde 25-27 milyon Euro'ydu ve gelen 15-17 milyyon Euro'luk teklifleri reddediyordum.. Daha sonra Pandev kendi gitmek istedi ve Arsenale 17.5 milyona sattım.
Yerine onun kadar iyi olmasa da , onun kadar iyi olma potansiyeli olan Di Maria yı aldım, 7.5 milyona, o da devre arası büyük kulüplerin kurbanı oldu ancak villareal'e sattım 14 milyona.
Leo'yu aldım , Marquinhos'u aldım bunlar da genç oyuncular ve çok formdalar, sezon sonu onlar da gidicek büyük ihtimal..
Elimde tutamıyorum hiçbir futbolcuyu sürekli genç yetenekler alıyorum yetiştiremeden satmak zorunda kalıyorum.. Sinir bozucu..