1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Kadro Uyumu Berbat

Nesil
    2005
    Yer
    konya

Default Kadro Uyumu Berbat

Arkadaşlar Kayserispor da 2. sezona bitirmek üzereyim.İlk sezonda 6. olabildim.Bu sezonda da süper giriş ama kötü gidişle ancak 3. sıradayım.24. hafta takıma forvet Nilmar,ortasaha pischullichi,defansa da Leo yu aldım.Leo'nun gelişi ile takım baya düzeldi.Hatta 1-2 hafta önce Galatasaray'dan teklif bile aldım.(Baya gelgit yaşadım itiraf ediyorum)Ama başkan Mamur'a ve Hurma'ya olan bağlılık teklifi geri çevirmeme sebep oldu.
    Sorun şu ki; takım da bi kadro uyumsuzluğu var ki sormayın.Güven kısmından baktığımda %2 civarında şimdi.Ve bu takımda bi çok futbolcunun mutsuz olmasına sebep oldu.Bunu üstüne bazılarının da 'menajere olna güveni kaybetti' sorunu eklenince sezon başında.(Bi ara bende de oluşmuştu açıkçası) Takımda baya durumlar kötü.Bi ara yönetim bile kovacak konuma geldi bunlar yüzünden.Bunları düzeltmezsem galiba galatasarayın teklifini geri çevirdiğime çok üzülücem.
    İşte sorunlar bunlar Sizde de oldu mu hiç Kovulmadan yardım edin bana

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oldu.. Hatta bende çok sevdiğim Bursaspor'dan kovuldum. Sonrada oyunu şöyle 1 hafta falan oynamadım. Sonra yeni kariyer açtım.. O kadar da iyi adamlar almıştım ki...

Valla kardeşim.. Ben bi çözüm bulamadım.. Takımdaki oyuncuları sürekli değiştir.. Kadrondaki oyuncuları kullan ve diyeyim.. Bilemiyorum ama kolay delsin
    Sentugo.

Nesil
    2005
    Yer
    konya

Şimdilik mutsuzlarla sözleşme yenilemeye girdim.Bu ekonomik krizde olur mu ? Yapacak bişey kalmadı.Sezon sonunda mutlu olmayanlara da kapı göstercem.Yoksa işim zor.Ama dediğin doğru rotasyon yapmazsam bu sürekli tekrar edecek anlaşılan.

Kardeşim 19 luk larda ilk 11 isterim diye ısrar ederse napim ben

* bazılarının maaşını ödemeyi göze alıp kiralık göndermeyi dene... en azından nefes alırsın...
    * işine yaramayacak olanları taksitle falan klüplere öner
    * disiplinsizliğe taviz verme,
    * maç konuşmalarında ve basın toplantılarında moral yükseltmeye dikkat et.
    * takımdaki tecrübeli oyuncularını genc oyuncularına mentor yap... ikili ilişkileri geliştirmek için süper bi yöntem...(oyuncu etkileşimi menüsünden)
    * taktik üzerinde fazla oynama, devamlı değiştirirsen oyuncuların kafası karışır, performans gösteremezler... taktik sayfasından oyuncu talimatlarında oyuncuyu pozisyonuna göre düzenle(set to veya düzenle yazar) seçeneğini kullan
    * gol ve maç başı para gibi alternatifleri kullan... hücum adamlarına yüksek gol primi öner, kalecine de yüksek gol yememe bonusu, aldığın para ödülleri bunları fazlasıyla karşılar zaten...
    * asistanına güveniyosan bırak ilk 11 o belirlesin. emin ol çıkabilecek en iyi 11'i ondan iyisi bilemez...

hala bişey olmuyosa galatasaray'a git kardeşim. demek ki kabahat sende değil
    *

Sabit taktik biraz sabır durumu çözecektir sonrasında ise diğer yöntemlere başvurabilirsin benimde aynı şekilde başıma geldi bu şekilde hallettim.

Default kadro uyumu çözümü

arkadaşlar bu sorunu düzeltmeyi sonunda buldum. kadro uyumunun normal ve üst seviyede olması için takımdan ayrılmak isteyen oyuncuları satın. gelişimlerini tamamlamış oyuncuları genç oyunculara idol olarak gösterin(direk kadro uyumuna etki eder.) 65. dk den önce oyuncu hafif sakatlansa dahi değişiklik yapmayın. takım konusmalarında hep olumlu mesajlar verin hatta direk baş antrenöre yaptırın kopnusmaları en iyisini zaten o söyler. basın toplantılarındada her zaman takımınıza güvendiğinizi belirtin. hep olumlu konusun. bi oyuncunun eğer 3-4 maç içindeki ortalama puanı 7.5 üzeri ise kesinlikle form düzeyinden memnuniyetinizi belirtin. 24 yas altı oyunculara yeni özellikler kazandırın(oyuncu etkileşimi menüsünden). orta sahalara "ortaya doğru girmesi gerektiğini söyle" ve "öldürücü toplar denemesi gerektiğini söyle"deyin.kanat oyuncularına "sağ/sol kanada topla inmesi gerektiğini söyle"deyin. forvetlere "kanallara topu tasıması gerektiğini söyle" deyin. bunları yaptıktan sonra kadro uyumu sorunu gitmiş olacak hatta üst seviyelere vuracak. su an kendi kayıtlı oyunumda olduğu gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Gerekli bütün cevaplar verilmiş. Konuyu kilitleyelim.
    I'm back...

Mesaj Yetkileri