-
24.Haziran.2009, 05:54
kasım-ocak arası takım performansındaki düşüş
birkaç kişi daha yaşamış bu durumu. sezona çok iyi bir başlangıç yapıp kasım ayına kadar birinci gittim bursasporla. ama kasım ayının başlangıcı ile çöküş başladı. ardarda yenilgiler ve uefa'da rezil sonuçlar. haliyle squad harmony de düşüyor. daha da kötü oluyor. ama bu durum ocak ayı bitince ve şubat başlayınca durum yeniden eski halini alıyor.ama o 3 ayda kaybedilen puanlar ve avrupa'daki telafisiz kayıplar bir daha geri gelmiyor. niye nöyle bir şey var? taktik 3 aylığına mı çözülür. niye hep kasım, aralık, ocak?
-
24.Haziran.2009, 17:09
arkadaşım o aylar kış ayları eğer taktiğin kışa karlı havalara uygu değilse takım maçlarda tabi zorlanır ipuçlarındada belirttiği gibi kötü hava koşullarında mesla kısa pasla oynayan takım zorlanır o aylara farklı bir taktik yapabilirsin mesela
-
25.Haziran.2009, 14:40
Oyuncularının staminaları düşük ise, kış şartlarında zorlanırlar. Bu dönemlerde staminası yüksek oyuncular kullanman yararına olacaktır
-
26.Haziran.2009, 10:11
Benim de buna yakın bir sorum olucak , başlık açmayayım.
Takım ilginç bir şekilde maç seçiyor Barcelona'yı evimde mahvediyorum ancak lig 15.'si Malatyaspor benden iyi oynayarak puan çıkartıyor. Bu sadece bir örnek , sorun hep var. Çözümü için ne yapabilirim ?
-
26.Haziran.2009, 15:44
Oyuncular kendilerine aşırı güveniyorlardır büyük ihtimalle. Oyuncular maçı kolasınaymış gibi oynuyorlardır. Bunun çözümü de takım konuşmalarını iyi yapman ve kadronda uzaktan şut çekip bu tür maçları çevirebilecek oyuncular bulundurman. Tabi bir de oyuncuların karakterlerine(Personality diye geçer oyunda) de dikkat etmek gerekir.
Mesaj Yetkileri