Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 175 sonuç

Konu: Menajer FTH [Kariyerde 5. Sezon] [Roma&Rusya]

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

uefadan yarı değil çeyrek finalde elenmişsin

Türkiye Kupası

Gruptaki 4. Maç: Fenerbahçe-Giresunspor

Giresun bizi sahadan sildi be arkadaş

Gruplardan çıkmayı garantileyen takımımız bu son maça tamamiyle yedek ve paf takım oyuncularıyla çıktı sahaya. Son on dakikada 3 as oyuncumuzu aldık oyuna ve 4 net pozisyondan yararlanamadık. V. Babacan bu maç 8 not aldı ve maçı kurtaran adam oldu

Gruptaki son durum

Ve yeni rakibimiz

Türkiye Kupası Çeyrek Final 1. Maçı: Fenerbahçe-Trabzonspor

Rakip Trabzonspor kolay olmayacaktı, skora aldanmamak gerek TS'de çok iyi oynadı. 3-0 şahane bir avantaj

TSL 17. Hafta: Beşiktaş-Fenerbahçe

2-0'dan 2-2 korkuttu bizi ancak Fernandez'in frikik golü ve Carbonaro'nun kendini ispat etme çabaları galibiyeti getirdi takımımıza.

Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanş Maçı: Trabzonspor-Fenerbahçe

Gençlerimiz skor avantajını koruyamadı, bizde 3 asımızı sahaya sürdük istediğimizi aldık

Türkiye Kupası'ndaki yarı finalistler

TSL 18. Hafta: Antalyaspor-Fenerbahçe

Sürpriz bir puan kaybı yaşadık, şans her zaman yanımızda olmayabiliyor ancak hatalarımıda şans faktörün altına süpürmüyorum, erken müdahale edebilirdim

Transfer dönemi kapandı.

Birçok isim pilot takımlarına gönderilirken devre arasında bir futbolcu kadroya katıldı (Yessu) ancak onuda Nantes'e gönderdik

Last edited by fthz : 09.Temmuz.2009 at 04:01 Reason: transferler

Default Menajer FTH [Kariyerde 5. Sezon] [Roma&Rusya]

İş ve üniversitede tatil dönemi başladı, bu yaklaşık 3 aylık dönemi sosyal aktivitelerin dışında FM ile de değerlendirmek gerek diye düşünerek bir kariyer hikayesini birlikte an ve an tanık olalım istedim.

Klasik bir hikaye olarak: Fenerbahçe...
    İnandık size bu sene, görmek isteriz şampiyonluklar içinde. Şampiyon olunca tüm Türkiye inleyecek en büyük Kanarya diye.

Oyunumuz FM'nin 9.0.3 yaması üzerinden TSL 4 büyükler (FB-GS-BJK-TS) maddi durumları aynı oranda ve gerçeğe yakın şekilde iyileştirilmiş versiyonla başlıyoruz. Başladıkta

Oyunda açık olan ligler: Almanya, Brezilya, Fransa, Hollanda, İngiltere, İspanya, İtalya ve Türkiye.

Şimdi detaylara geçmeden önce ilk vazifemi yaptığımı belirtmek isterim:
    Kuralları okudum ve kabul ettim...

Kariyer dile gelsin

Kariyerimizde şu anki tarih 09.Kasım.2008 (TSL'de 10. hafta sonlandı, ŞL'de 4. hafta sonlandı.)

İlk önce transfer dönemi:

Transferde hareketli günler geçiren Fenerbahçe yerli piyasasından isimleri kadroya katarak yeni sezona ilk etapda Türkiye'de lig şampiyonluğu hedefinde girdi. Dikkat çekici transferler ise takımdan kısa süre önce ayrılan Tuncay Şanlı, Bayern Munih'den Hamit Altıntop ve bir başka Alman ekibinde Dortmund'da top koşturan Nuri oldu.

Fenerbahçe formasını giyme fırsatı bulan diğer transferlerimiz ise Sivasspor'dan Hayrettin ve Abdurrahman, Ankaraspor'dan Özer Hurmacı oldu.

Takımla ilişkisi kesilen futbolcu Maldonado (Sivasspor) olurken Josico'da R. Betis'e kiralık olarak gönderildi.

Transferler sonra kadronun son şekli şöyle oldu:

Hazırlık dönemi:

Hazırlık maçlarını seven bir menejer değilim, onun için 4 tane maçı yeterli gördüm.

Bu maçlarda büyük şoklar yaşadım. 1-5 ve 2-3 art arda alınan mağlubiyetler beni tedirgin etti. Diğer iki maçın ise zoraki kazanılması ŞL ön eleme müsabakaları öncesi kara kara düşüncelere itti beni. Yanılmadım, 2. tur ilk maçında Anorthosi'ye 0-1 mağlup oldum.

Resmi maçlar başlıyor, az sonra...
    Last edited by fthz : 18.Haziran.2009 at 06:09 Reason: Konu başlığında versiyonu düzelteyim dedim ama olmadı =)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyeriniz onaylandı.

Başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Başarılar Dilerim ..

başarılar......

Teşekkür ederim Turksportal sakinleri

Resmi maçlar:

Resmi maçlara Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ile başladım.

Tablo karamsar, 0-1 mağlup olmuşsunuz 90 dakikalık müsabakada neredeyse pozisyonunuz yok. Diken ucunda çıkacağınız bir rovanş maçı var.

Fenerbahçe menejerine korkmak yakışmazdı ama yeteri kadar yapılmayan hazırlık maçlarının faturası az kalsın bize ŞL'den alıkoyacaktı. Çok şükür en büyük kozumuz Saracoğlu Stadyumu'nda takımımız rakibini 3 farklı yenmeyi başardı.

İkinci turu atlayan ekibimizin 3. turdaki rakibi Partizan oldu. Her iki maçta da Partizan'ı yenmeyi başaran Fenerbahçemiz bu iki maç arasında Turkcell Süper Ligi'nde ilk müsabakasına da çıktı.

Öncelikle Partizan ile yapılan ilk maç sonucuna bakalım.

Deplasmanda oynadığımız maçta takımımız rakibine büyük baskı kurdu ve istediğimiz galibiyeti aldık.

Partizan maçında yara almayan ekibimiz Turkcell Süper Ligi ilk hafta müsabakasında güçlü rakibi Trabzonspor'a konuk oldu. Bol gollü maçta bir gol fazla atmayı başaran Fenerbahçemiz lige galibiyetle başladı. Bu maçta tek kusur kalecimiz Volkan Demirel'di, kötü performansı ile Trabzonspor'un iki golünde de hatası bulundu.

Trabzonspor galibiyetiyle büyük moral bulan takımımız Saracoğlu'nda Partizan'ı konuk etti:

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara katılabilmemiz için son maç olarak önümüzde Partizan maçı vardı. Hedefleri her zaman en yüksekler olan futbolcularımız bu müsabaka güzel futbol ve bol gollü galibiyet elde etti.

İlk yarısı 2-0 biten maçta ikinci yarı Alex'in iki penaltı golü vardı. İlk yarıda golleri ise Semih ve Tuncay kaydetti.

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan Fenerbahçemiz kuralarda denk bir gruba düştü. Rakiplerimiz Chelsea, Roma ve Bordeaux idi.

Şampiyonlar Ligi ilk hafta maçından önce iki TSL maçı bizi bekliyordu.

İki zorlu müsabakadan çıkan Kanarya ligde ilk puan kaybını daha 2. haftada yaşıyor ve Es Es ile golsüz berabere kalıyordu:

TSL 3. hafta müsabakasında ise Tuncay Şanlı parlıyordu. Antalya'yı Antalya'da 2 golle geçerken Edu ligdeki 2. golünü atıyordu:

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Güzel başlamışsın, transferler de güzel ama deplasmanda zorlanıyorsun gibime geldi. Başarılar Dilerim...

2008-2009 Şampiyonlar Ligi heyecanı başlıyor

İlk rakip Bordeaux... Genç menejer Fatih'in heyecanı gözlerinden okunuyordu ancak bunu takıma yansıtamamışki Fransa'da talihsiz bir golle ŞL'ye mağlubiyetle başlıyoruz.

Moral bozmak yok daha ilk haftasındayız ŞL'nin ve ayrıca deplasmandaydı maç, ilk etapta mühim olan içerde puan kaybı yaşamamak. Ancak bir gerçekte var ki grupta dişimize en uygun rakip Bordeaux idi.

Önümüzdeki maçlara bakıyoruz.

Edu'nun ligdeki 3. golü... Özer'de Fenerbahçe forması altında ilk resmi golünü kaydetti

Denizlispor deplasmanında da Nuri Fenerbahçe forması ile ilk golüne ulaşıyor.

Şampiyonlar Ligi grup maçları 2. hafta:

İkinci maçta da beklenileni veremedik, maçın başında yediğimiz golü çıkartamayıp sahadan 0-1 mağlup ayrıldık, hemde Saracoğlu'nda

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Güzel başlamışsın, transferler de güzel ama deplasmanda zorlanıyorsun gibime geldi. Başarılar Dilerim...
    Haklısın deplasman sıkıntısı yaşıyorum ama ŞL'de durum çok farklı. Oyunda şu an TSL 14. haftasında, ŞL'de ise son haftaya girilecek, Denizlili Fenerbahçemizin talihsiz rekorunu egale etmek üzereyim

Kariyer anlatımına devam, bazı hedefler şaşsada durmak yok son nefesimizde bile son sözümüz Fenerbahçe...

Derbi Ateşi

Maç öncesi iddialı konuşan GS teknik direktörü Saracoğlu'nda takımını bizden daha üstün oynatmış olsada yine mağlubiyetten kurtulamıyor ve Nuri GS'ye golü atarak 'Gerçek Fenerbahçeli' oluyor

Chelsea maçı öncesi ligdeki zor deplasmandan biri daha yaşanıyor.

3842'ninde dediği gibi deplasman sıkıntısı baş gösteriyor, Antep ile golsüz berabere kalınıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde iki müsabakadır puansız sahadan ayrılan Fenerbahçemiz grubun 'Amiral'i ile karşılaşıyor:

Lampard ve Cole'n uzak mesafe şutlarıyla sahadan yenik ayrılan ekibimimiz 3. maçındanda puan çıkaramıyor. Fenerbahçemizin gruplardaki ilk golünde de Guiza imzası var.

Şampiyon Ligi'ndeki kötü sonuçların ektisi midir bilinmez ama ligde de tökezledik.

Hamit'te ilk resmi golüne imza attı.

Sırada ŞL grup maçları 4. hafta maçı: Chelsea...

Kadıköy'de rakibine boyun eğen Fenerbahçe İngiltere'de direnç gösteremedi

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şampiyonlar Ligi grup maçları 4. hafta sonunda puan tablosu hiç görülesi gibi değil:

Şampiyonlar Ligi'nde büyük hayalkırıklığı yaşatan Fenerbahçemiz teselliği Süper Lig'de arıyor.

Ankaraspor karşısında zorlanan ekibimiz son dakikalar diken üstünde oynarken galibiyete yetecek kadar performansı sergilediler.

Ankaraspor maçı ile ligdeki onuncu hafta tamamlandı:

Mağlubiyeti bulunmayan ekibimiz aldığı 4 beraberlikle sıralamada 3. sırayı alabildi.

Türkiye Kupası'ndaki grubumuz: Altay, Ankaragücü, Elazığ ve Gaziantepspor.

Gaziantep Türkiye Kupası Maçı: 1-2

Türkiye Kupası için ilk maçımıza çıkıyoruz. Rakip Antep ve deplasmandayız, yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktık müsabakaya.

Maç hızlı başladı: Dakika 8'de Guiza ile öne geçti ancak Antep bu gole ilk yarı bitmeden cevap verdi: 1-1

İlk yarı etkili olamayan Burak yerini Özer Hurmacı'ya bıraktı. İkinci yarının başlarında baskılı oynayan ekibimiz bir kontra atakla yıkıldı: 1-2

Böylelikle kupaya mağlubiyetle başladık.

Lige geri döndük. Maçın başında geriye düşünce biraz afalladım ama Guiza paniğe gerek yok dedi ve skoru eşitledi. Çok geçmeden galibiyet golleride ilk yarıda geldi.

Bu sene Edu harikalar yaratıyor rakip fileleri havalandırarak. Bu Edu'nun 4. golü idi.

Nihat Kahveci

Kocaelispor maçı sonrası İspanya'ya uçan Aziz Yıldırım ve Ali Koç, Nihat transferini bitirmeye kararlıydı. Sıkı pazarlıklar sonucunda 12 milyon euro'su peşin olmak kaydıyla 18.25 milyon Euro'ya Nihat Fenerbahçemize kazandırıldı.
    Resmi sözleşme Konyaspor maçı sonrasında İstanbul'da atılacak ve Nihat Kahveci devre arasında takıma dahil olacak.

Gökhan Gönül'ün yıldızlaştığı maçta taraftarlar 3 gollü galibiyetin tadını çıkardı. Konyaspor'da 65 ve 68. dakikalarda görülen kırmızı kartlar galibyeti pekiştirdi.

Şampiyonlar Ligi'nde 5. perdede mutsuz kapandı:

Erken yenilen gol dengeleri bozdu, tecrübesiz menejer Fatih maçın daha 5. dakikası olmasına rağmen takıma hücum emri verdi, ancak iyi kapanan Bordeaux bir kontra atak ile farkı 2'ye çıkardı. İkinci yarı ise takım oyundan erken koptu.

Moral bozuk Fenerbahçemizi ligde de Beşiktaş bekliyordu:

Hacettepe maçında ise zorlanmadık ancak farkta yapamadık:

Last edited by fthz : 18.Haziran.2009 at 05:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

gol yollarında bir sıkıntın var ve bunu nihatı alarak kapatıcağını umuyorum...kariyerinde başarılar dilerim...sana golcü tavsiyesi olarak altidore önerebilirim nihatın takım arkadaşı..hem genç hemde gelecek vaad eden bir golcü...

Teşekkür ederim bizzy, tavsiyelerle kariyerim farklı boyutlara ulaşacaktır eminim. İkinci devreye kadar farklı bir sistem deneyeceğim, aşı tutmazsa boş olan 2 kontenjanı kaliteli isimlerle takviye edeceğim maddiyatın el verdiği sürece. Mevkilerde biri forvet. Bir tanede ofansif ortasaha, artık Alex'in devri kapanıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde rekorumuzu egale ettim, taraftarın yüzüne nasıl bakacağım ben

ŞL'de iddiası kalmamış takımımızın formalite maçı hüsranla bitti. Bu maç sonunda oluşan puan tablosuda o derece utanç verici:

TSL'ye dönersek beklenmedik bir beraberlik daha aldık:

Son puan durumu ile gecenin son mesajını tamamlayayım.

Last edited by fthz : 18.Haziran.2009 at 06:07

şampiyonlar ligi kötü olmuş hakkaten keşke bordoeux takımını en azından 1 maçta yenebilseydin...olsun takıma çok takviye olduğundan bu sene alışma dönemleri olucak...seneye daha iyi olursun umarım...ligde en azından sık dişini en azından 2.bitir...alex yerine farklı oyuncular alabilirsin tabi hoffenheimdaki carlos eduardo olabilir bende şuan gs ile başlıyorum tekrardan ve almak için uğraşıcam...bu arada oynattığın taktiği ve ilk 11ini görebilirmiyiz?

Quote Originally Posted by bizzy View Post
    şampiyonlar ligi kötü olmuş hakkaten keşke bordoeux takımını en azından 1 maçta yenebilseydin...olsun takıma çok takviye olduğundan bu sene alışma dönemleri olucak...seneye daha iyi olursun umarım...ligde en azından sık dişini en azından 2.bitir...alex yerine farklı oyuncular alabilirsin tabi hoffenheimdaki carlos eduardo olabilir bende şuan gs ile başlıyorum tekrardan ve almak için uğraşıcam...bu arada oynattığın taktiği ve ilk 11ini görebilirmiyiz?
    Bu kadronun Şampiyonlar Ligi'nde de şansı yüksekti ve şu an menejer sıkıntısı yaşanıyor Aragones'den farkım yok anlaşılan TSL'de ise ilk 3 banko diye düşünüyorum ama şampiyon olacağız

Eduardo'da güzel futbolcu, sanada başarılar kariyerinde. Taktik ve ilk on birde gelsin:

İlk on birde sakatlıkları bulunmadığı taktirde Deniz'in yerine Selçuk Şahin, Nuri'nin yerinde Emre Belezoğlu yer alıyor. Nihat takıma daha yeni katıldı.

Taktik ise genellikle Nannar arkadaşın paylaştığı: http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=71151

sakary Ali Misafir

34M parayı nerden buldun ya..

Konunun ilk mesajını okursan 4 büyüklerin maddiyatlarında aynı oranda iyileştirme yaptırdığımı belirttim.

taktiğin güzel ama bence hamiti orta alanda oynatarak daha çok verim alabilirsin nuri var gerçi ordada ya 4 4 1 1 taktiğine dönüceksin yada 4 4 2 yapıcaksın...denizin yerine güzel bi dmc bulabilirsin mesela cruziero (ismi yanlıs yazmıs olabılırım) takımından ramires adlı oyuncuyu önerebilirim...

Lige devam...

Bu sezonun yeni transferleri Gençler maçında takımı sırtlayan futbolculardı. Maç boyu kontrolü elinde tutan ekibimiz Gençler'e göz açtırmadı ve haftayı kayıpsız kapattık.

Bu hafta puan tablosunda üst sıramızda bulunan iki rakibimiz birbirleriyle karşılaştılar. Trabzonspor: 1-1 :Beşiktaş... Bu skor şüphesiz bizim istediğimizdir.

Türkiye Kupası'nda zayıf rakibimiz karşısındayız:

İlk yarı Fenerbahçemizin 1-0 üstünlüğü ile biterken soyunma odasında futbolculara daha cesaretli olmalarını telkin ettik ve fark geldi.

Ligde ise renktaşımız karşısına çıktık. Tabiki zorlu geçecekti maç bu asil renklerle...

Edu gollerine devam ediyor, 5. golüne imza attı.

Türkiye Kupası'ndaki rakibimiz ikinci lig ekiplerinden Altay'dı. Grup maçlarının sonuncu:

Türkiye Kupası'na genellikle yedek kadro ağırlıkla çıkarak forma şansı bulamayanlara güzel bir fırsat doğuyor.

Nihat takımı adına 2 gol kaydederken Fenerbahçe forması altında ilk golleriydi. İkinci yarı ise sakatlığından dolayı yerini Kazım'a bıraktı.

Bu maç farklı skorla bitsede rakibin bulduğu pozisyon sayısı düşündürücü...

Türkiye Kupası'nda grupların son şekli ve yeni eşleşmeler:

Deivid'in sözleşme süresinin dolmasına 6 ay'dan az kalmıştı. Yeni sezonda Deivid'i düşünmediğimiz için kontrat yenilemedik. Yeni sezonda Deivid Portekiz takımı Porto'da.

Türkiye Kupası'nda çeyrek final ilk maçı:

Deplasmanda karşılaştığımız Kocaeli karşısında tek golle istediğimizi aldık. 2. maç Saracoğlu'nda olduğu düşünülürse bir üst tura adımızı yazdık, eminiz

Türkiye Ligi'ndeki 17. hafta müsabakasını galibiyetle kapattık:

Rakibimize pozisyon vermedik diyebilirken son vuruşlardaki sıkıntı bize puan kaybı olarak dönebilirdi ama tek golle bu engelide aşmayı başardık.

17. hafta sonunda oluşan puan tablosu:

Sezon sonu için konuşmak şu an için doğru olmaz ama BJK, TS ve GS yarışı sonuna kadar götürecektir.

TSL 18. Hafta Müsabakası: Trabzonspor-Fenerbahçe

Rakibimiz bizden daha üstün bir futbol sergiledi, bu istatistiklerede yansıdı ancak 3 puanı golü daha fazla atan alır. Bugün kazandığımız için oldukça mutluyuz çünkü sıralamadı Trabzonspor'u geride bıraktık.

Selçuk'un sakatlığı ciddi 5 hafta sahalardan uzak kalacak.

TSL 19. Hafta Müsabakası: Eskişehirspor-Fenerbahçe

Çekindiğim bir deplasmandı. Es Es'in özellikle forvette etkili silahlarını savunmamız yeteri kadar markedebildi. Erken bulduğumuz gol olmasa belki puan kaybı bile yaşayabilirdik.

Yasin ise Edu'nun yokluğunu aratmadı.

TSL 20. Hafta Müsabakası: Fenerbahçe-Antalyaspor

Saracoğlu'nda rakibimize göz açtırmadık. Ligde zor günler geçiren Antalyaspor bu maçta da bir varlık gösteremedi.

Türkiye Kupası Yarı Final Eşleşmesi:

Transfer

Genç yetenek Gökhan Emreciksin'in bonservisini Lucescu'nun takımına verdik.

ilk sezon için transfer bütçesi nasıl bu kadar yüksek oluyor?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Arkadaş belirtmiş konuyu açarken, değişiklikler yaptım database üzerinde diye..

pardon o zaman.başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Başarılar.Şl biraz moral bozucu onun dışında şampiyon olacağına inanıyorum.26 senelik özlemi de bitirirsin artık.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Teşekkürler arkadaşlar, Brainwashed'e bir teşekkür daha Bu oyunda birçok şeyi forumdaki arkadaşların deneyimleriyle zevkli hale çevirdim, burada olmanın güzelliği ayrı. Böyle kariyer hikayelerini takip etmek ve uygulamakta çok zevkli.

ŞL tüm şinesemi bozdu takım yavaş yavaş oturuyor sistemede adepte oluyor şimdi her şeyden çok eminim şampiyonluğa ama Türkiye Kupası için stres var sonuçta 26 senelik bir yük var omuzlarda

Kadro güzel de bu kadroyla bari UEFA'ya kalsaydın ama olmamış ligde de şampiyon olursun umarım

yaramı kanatmayın arkadaşlar çıldıracak gibiyim kendimi aragones gibi hissediyorum hantal ruhsuz

Daha başarılı olmanı beklerdim bu bütçeyle

hakkaten bu kadroyla daha iyi bir başarı gelebilirdi ama olsun şimdi çok transfer yapmışsın takımın oturması alışması ile bu seneyi iyi kötü atlattın artık seneye daha başarılı olman lazım özellikle avrupada

Olacağım olacağım çiçeği burnunda bir menejerim camiamızdan sabır bekliyorum

TSL 22. Hafta Müsabakası: Fenerbahçe-Denizlispor

Her iki yarıda da üstün futbol sergileyen takımımız golleri ikinci yarı Nihat'ın ayaklarından buldu. Şampiyonluk yolunda bir puan bile çok değerli ve kayba tahammül yok.

Yönetim Güven Güncellemesi:

Türkiye Kupası Yarı Final Müsabakası: Fenerbahçe-Beşiktaş

Beşiktaş çok şanssız bir 90 dakika çıkardı, sakatlıklar olsun goldeki büyük hata olsun.. 1-0'lık bir avantajımız olsada bu müsabakalar derbi, İnönü çok zorlu bir deplasman..

Last edited by fthz : 20.Haziran.2009 at 05:18 Reason: müsabaka

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri