1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: regen bulma nasıl olur?

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

Default regen bulma nasıl olur?

arkadaşlar benim sorum su olacak regen oyuncular nasıl bulunur?bu konuda hiç bi bilgim yok paylaşım yaparsanız sevinirim..şimdiden tşk ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

benim bildiğim ilk senen bittiğinde yada 2. yarıya geçtikten sonra takımların u18 lerinde yeni oyuncular çıkar bunlar herkeste farklıdır eğer iyi bir scout un varsa ona u18 maçlarını izlemesi için görevlendirebilirsin oda sana maçlarda beğendiği güzel oyuncuları tavsiye edecektir yada sen kendin takımların u18 lerine girip oyunculara bakıcaksın ama bu baya zorlar seni

regen denilen şey zaman ilerledikçe çıkan yeni oyunculardır.

yani sen 2020 yılındasın ve bulduğun adam 17yaşında ise regendir bu.

yada profilinde sanal resim oluşuyorsa buda regendir.

---

bulma konusuna gelince;

gözlemcilerini yollarken( set assingment verirken) yaş sınırlaması koyarsın
    örneğin
    *max 18 yaşında olsun dersn

eğer oyun yılın ilerideyse bulunan oyuncuların büyük çoğunluğu regen olur.

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

arakadaşlar tşk ederim biraz bilgim oldu çok tşk ederim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Biraz değil tamamen açıklanmış zaten
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yahoo17 (yahya'ydı galiba ) sakın 18 olarak koyma yaşı. 21 olarak koy. benim oyunda 20 yaşında regenler çıkıyor. bazıları taş gibi. sana iki tavsiyem var.

1-judging potential'i çok yüksek olan scoutlar al. haziran 15'te ve devre arasında ülkeleri gezdir. ne kadar yüksek değerli scout ne kadar fazla scout bulursan o kadar iyi.

2- bu hileye girer ama fm genie scout bulup netten çekebilirsin. orada regen seçeneği olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam. o seçeneği açarak aratırsan sadece regenleri gösteriyor programda.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=53085 böyle bir konuda mevcut bayağı yarar sağlayacaktır..

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Regeni En iyi Nannar Bulur.Baksa Bizede öğretse ben şansa buluyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    34

bol bol scout alıp onları görevlendireceksin. onların raporlarında en fazla potansiyel yıldızı olanları alabilirsin. küçük bütçeli takımsan trial yapabilirsin. Ayrıca bol vakit harcayarak ülkelerin u18,u20 vb. takımlarındaki gençlere bakmalısın o oyuncular hakkında scoutlarından rapor alabilirsin. En doğru yol budur. Fakat genie scout tarzı program kullanarak da biraz kolay yola da kaçabilirsin ozaman eğlencesi kaçıyo biraz tabii ki.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by morbious View Post
    Regeni En iyi Nannar Bulur.Baksa Bizede öğretse ben şansa buluyorum.

Ben bulmuyorum, gözlemciler buluyor,ben takibe alıyorum ve en uygun anda kapıyorum

Öncelikle kulübün size izin verdiği sayıda kaliteli gözcüler edinin. 5-7-11-13 ne kadar çok gözlemciye izin veriyorlarsa o kadar gözcünüz olsun Sonra onlardan birini kendi liginizde U18 ligi varsa orayı gözlemeye yollayın, birini U21 ligi varsa oraya yollayın ( U18de gözden kaçanlar olursa diye ), geri kalanları gözcüye görev verdiğimiz ekrandan "world" seçerek , yaşını da 20 yaş altı olarak falan ayarlayın. muhtemeleren "roaming" seçeneği işaretli olacaktır.Onun anlamış gönderdiğin gözcü tüm dünya ülkeleri yavaş yavaş ve teker teker sürekli gezip ana 20 yaş altında buldugu iyi gençleri bildirecekti. kariyerin boyunca o gözcü sende oldugu sürece sana aylık rapor vermeye devam eder Ama işin asıl önemli kısmı bundan sonra başlıyor.Herkes farklı takım yönetiyor sonuçta. Kiminiz Barcelona , kimimiz ben gibi Afyonkarahisarspor Yani gözcülerin önerdiği gençlerin yıldızlarını iyi okumak lazım. Afyonkarahisarda çalışırken bana gelen 7 yıldızlı genç , Galatasaray için muhtemelen 3 ya da 4 yıldız olur. Yani 1-7 arasında verilen o yıldızlar o gencin sizin takım için seviyesini gösterir. sizlere tavsiyem hangi takımda olursanız olun 5 yıldızın altındaki gençleri almayın... 5-6-7 iyidir. Zaten 7 fazla çıkmaz . 7 yıldızlı her genç de wonderkid olmaz Şu anki Betis kariyerimde 3 tane wonderkid'im var kadroda, hiçbiri 7 yıldız değil...Aylık gözcülerin verdiği raporlar geldiğinde 5 yıldız üstü olan gençleri listenize ekleyerek takibe alın. dikkatini çeken oyunculara ara ara özel gözcü yollayıp gidişatını kontrol edin. Bazı gençler 17sinde oyuna ilk çıktıgında 6 yıldızken sonraları 4 yıldıza falan düşüyorlar. takibe aldıgınız oyuncuları ücretiyle ya da kontrat bitiminde kaparsınız ..

Aşağıda benim şu anki listemin üzerinde 1-2 önemli bilgi vereyim...
    yazdıklarımın faydası olmuştur umarım

Not : Liste aslında daha kalabalık durumda fakat o gördüğünüz 132 kişilik (tamamı görünmüyor tabiki orada) sadece bana gelme ihtimali olan oyuncular...Tüm gözlemlediklerim onlar değil yani.Zaman içinde kulübün stature yani saygınlığı arttıkça o listede görünmeyen yeni isimler oluyor...
    Last edited by nannar : 09.Şubat.2009 at 11:08
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Ben Fiorentina'dayım ilk sezon 12 gözlemciye izin verdiler 1 gözlemcimi İtalya 18 yaşaaltı liginde görevlendirdim kalanların 6-7 tanesini İspanya-Almanya-Türkiye-Fransa gibi liglerde görevlendirdim 2 tanesini Arjantin-Brezilya ve 1 tanesini de Güney Amerika'da görevlendirdim ve çok kaliteli Regenler buldum, genellikle 15-16 yaşındakileri eğer çok üst düzey olursa 17-18 yaşındakileri alıyorum bir bölümünü alt takımlarıma kiralıyorum bir bölümünü de genç takımda oynatıyorum ve sonunda ilk meyvesini aldım Fransa'dan 500.000 $'a aldığım bi adamı Lyon'a 7.500.000 $'a sattım.

arkadaslar burada benimde bir sorum olacak bu regenlerle ilgili benim merak ettigim sey bizim yonettigimiz takimin altyapisindan cikacak olan regenlerin kalitesini ne belirliyor bizim gozlemcilerimizin bizim altyapimizdan cikan regenlere bir etkisi varmi yani mutlaka tesislerin onemi vardir ancak direk olarak bizim altyapidan cikan adamlarin kalitesini iyilestirmek icin neler yapabiliriz???

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Mesaj Yetkileri