Sayfa 1 / 14 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 393 sonuç

Konu: İstanbul Yanıyor..! [Ortak Kariyer]

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Default İstanbul Yanıyor..! [Ortak Kariyer]

Tr.Captain Fenerbahçe , Alicanfmfan Galatasaray

Data; 9.3.0
    Boyut; Large
    Açılan Ligler; Türkiye,İngiltere

Okuduk , kabul ediyoruz...
    Last edited by Alicanfmfan : 21.Haziran.2009 at 06:10
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyeriniz onaylandı.

Başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Oooo güzel kariyer..Muhammed Abi götürür bu işi Alican'da izler benden söylemesi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim favorim Alican sana güveniyoruz Alican

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Söz veriyorum artık oyundan yakınmıcam zevkine oynuyoruz çünkü

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Galatasaray'da Sıcak Saatler

Galatasaray kulübünün menajerinin takımda istemedigi oyuncuların listesi yönetime ulastı , yönetiminde bu isimler ile yollarını ayıracagı acıklandı ve gelen teklifleri degerlendirmeye alan yönetim listedeki futbolcuları yolladı.

- Hedef tahtasının ortasında yer alan Ümit Karan da beklenen gelişme olumlu sonuclandı , Ümit Karan bonservisini 675 bin € karsılıgıda Freiburg'a verdi.

- 2.isim ise Shabani Nonda oldu , Nonda 1.1 Milyon € karsılıgında Sheff Utd.'a transfer oldu. Nonda'nın çalısma izni olmadıgı için transfer 1 hafta askıya alındıgı gelen haberler arasında.

- Kronik sakat Linderoth'un yabancı kontejyanı acılması için yol verildigi ve Porsmuth'un Galatasaray kulübüne 5.5 Milyon € ödedigi bildirildi.

- Son isim ise herkesin bildigi gibi ''Çöp Adam'' diye lanse edilen , Mehmet Güven'i ,Galatasaray 1 Milyon € bonservis bedeli ilen Ankaragücüne sattı.

- Orkun Usak 1.1 bonservis bedeli ilen Psv'ye transfer olmustur , 3.kaleci olarak ''A'' takıma Emirhan Ergün yükselmiştir.

Gelecek oyuncular hakkında , yönetim agzını açmadı.
    Last edited by Alicanfmfan : 21.Haziran.2009 at 06:11

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sağol Tarık.

FM09 devrinin yavaş yavaş sona yaklaşmasıyla birlikte son bir ortak kariyer düzenleyelim dedik. Ve en güzel tercih olarak Fenerbahçe-Galatasaray'ı düşündük.

Yönetim bütçe olarak 12 M TL verdi. Çok az diyerek ek bütçe istedik ama terslendik. Oyuncu satışıyla bu bütçeyi arttırmaya çalışacağız. Takımda kanatlar ve defansif ortasaha bölgesi sorunlu. Bütçemiz elverdiğince çözmeye çalışacağız.

Dedikodular:

Alou Diarra: Mücadeleci yapısıyla önplana çıkan Alou Diarra 27 yaşında ve 13 kez Fransa Milli Takım formasını giydi. Tahmini değeri 10-15 M YTL. Fenerbahçe'nin Alou Diarra'yla yakından ilgilendiği belirtiliyor.

Fernando Gago: Real Madrid'te aradığını bulamayan genç Arjantinli kendisini transfer listesinde buldu. Real Madrid'in 15 M TL bonservis ücreti belirlediği yıldız oyuncu Avrupa'nın birçok takımının listesinde. Fenerbahçe Gago'yu almak için Fiorentina, Atletico Madrid, Inter gibi takımlarla çekişmek zorunda.

Mahamadou Diarra: Real Madrid'in savaşçı ortasahası Mahamadou Diarra da kendini kapı önünde bulanlardan. Tahmini bonservis bedeli 15 M TL olan Diarra için en ciddi talip eski kulübü Olympique Lyon.

Mathieu Bodmer: Lyon'un satılık değil açıklamasına rağmen Bodmer'in talipleri kolay kolay vazgeçecek gibi gözükmüyor. Başta Milan olmak üzere birçok Avrupa devinden teklifler alan Bodmer için Fenerbahçe'nin şansı çok az.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İsmi olmayan orta derecede vasat 2 transfer yaptık nedenleri alacagım isimler belliydi ama hemen hemen her kariyerde alındıgı için bıkkınlık derecesi oldugundan başka oyunculara yöneldik

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Şampiyonlar Ligi 2.tur elemelerinde rakip belli oldu; IFK Goteborg

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Kaptan varsa Sorun yok..Başarılar Kaptan!..

Abi bunların içinden alınacak en iyi isim bence Alou Diarra hem fiyatı daha uygun hem de çok iyi oyuncu fiziği falan..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bodmer Bodmer Bodmer diyorum

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sağol Aykut.

Hepsiyle ilgileniyoruz Tarık. Bütçemiz kısıtlı olduğundan ince eleyip sık dokuyarak bu isimlerden bir tanesini kadromuza katmaya çalışacağız.

Edu Dracena Monaco'da

Ortasaha için kaynak arayışına giren Fenerbahçe Edu'ya gelen 10 M TL'lik teklifi reddedemedi. Brezilyalı savunma oyuncusunun yerine forma bekleyen Önder'e güvenilip güvenilmeyeceğini önümüzdeki günler gösterecek.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Galatasaray Hazırlık Kampı

Saglık Raporu : Takımımızın Brezilyalı oyuncusu Cassio de Souza Soares Lincoln , Hamburg maçında ayagına aldıgı darbe sonucu macı tamamlamayarak hastaneye kaldırılmısı , yapılan kontroller dogrultusunda Lincoln'ün cok ciddi birşeyi olmadıgını ve bir iki hafta içinde antremanlara cıkacagı açıklandı.

Yeni Kaptan Arda Turan

Sezon öncesi kadroda istedigi tür değişiklikleri yapan Galatasaray'ın çiçegi burnunda Menajeri Alican yeni sezon öncesi kamp programından sonra Arda Turan'ı takımın yeni kaptanı olarak sectigini resmen acıkladı , Arda karar ile ilgili ''Cok büyük bir gurur anlatılamaz yaşanır'' dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ve Beklenen Bomba Patladı !

Fenerbahçe prensipte anlaşma sağladığı oyunculardan olan Real Madrid'in yıldızı Mahamadou Diarra ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Bodmer için Lyon kulübüyle sıkı pazarlığa girişen Fenerbahçe fiyatı 20 M TLye kadar çıkarmasına rağmen Lyon'un olumsuz tavırları nedeniyle bu transferden vazgeçti. Fernando Gago, Alou Diarra ve Mahamadou Diarra ile daha önceden prensipte anlaşan Fenerbahçe tercihini Real Madrid'in yıldızı Mahamadou Diarra'dan yana kullandı. Diarra'nın yıllık 5 M TL alacağı gelen bilgiler arasında. Real Madrid'e ödenen bonservis bedeli ise; 14.5 M TL.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bodmer olmadıysa en iyisi de Mahamadou'dur Güzel bir transfer yapmışsın Kaptan, takıma sol kanat ta almalısın bence ama.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Hayırlı olsun..Başka yabancı alacakmısın abi ? Sol kanat veya stoper..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Harika bir kariyer olacağına inanıyorum sola Vicente'yi al kaptan
    Alican bakalım sen neler yapacaksın...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Danko Lazovic İstanbul'a Geldi

Galatasaray forvet transferinde mutlu sona ulastı , Psv'nin genç Sırp oyuncusu Danko Lazovic'i , İstanbul'a getiren Haldun Üstünel'in bir hayli memnun oldugu gözlerden kaçmadı bu transfer için Galatasaray , Psv kulübüne 4.8 Milyon Euro bonservis bedeli ödedi , takımın kampına katılan genç oyuncuya 33 numaralı forma verildi.

Mehmet Yıldız'da Mutlu Son

Galatasaray forvete bir altenatif alarak transferi noktaladı , Galatasaray'ın sag bek transferi için birçok girişimin oldugu ancak bunların olumsuz sonuclanması üzerine 1.5 Milyon
    Euro bonservis bedeli ilen Mehmet'i kadrosuna kattı. Bu transferin gerçekleşmesi Galatasaray'ın önümüzdeki sezon farklı bir taktiksel anlayıs içerisinde 3 forvet olarak oynama ihtimalini kuvvetlendirdi.

Favorim GS
    bAşarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Lyon Bodmer'i vermedi. Dediğin gibi Murat sol kanat lazım fakat para çok kısıtlı.

Genç bir yabancıyla daha anlaştık Tarık. O da devre arası katılacak takıma. Kanat için kaliteli bir Türk oyuncu düşünüyorum. Ama tabi yönetim kıyak yaparsa 1 yabancı transferine daha ihtiyacım var.

Kazım Kazım Wigan'da !

Fenerbahçe'de yaprak dökümü devam ediyor. Edu'dan sonra takımdan ayrılan ikinci isim Kazım Kazım oldu. Sık sık İngiltere'ye dönmek istediğini dile getiren Kazım'a Fenerbahçe'den onay çıktı. Wigan'ın yaptığı 9.5 M TL'lik teklifin bütçeye önemli katkı yapacağı düşünülüyor.

Yasin Çakmak Gençlerbirliği'nde !

Rizespor'dan büyük umutlarla alınan fakat aradığı şansı bir türlü bulamayan ve ayrılma isteğini kulübe bildiren Yasin için Fenerbahçe, Gençlerbirliği kulübünün yaptığı 3.5 M TLlik teklifi kabul etti.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Oyundada Mehmet Topuz bos durmadı bizi kandırdı ve Fenerbahçe'ye imza attı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mehmet Topuz Fenerbahçe'de !

Galatasaray, Westham, Portsmouth gibi takımları peşinden sürükleyen Mehmet Topuz Fenerbahçe'ye imza attı. Kayserispor ile Fenerbahçe arasında süren uzun bonservis pazarlıkları 5 M TL'de son buldu ve Mehmet Topuz Fenerbahçe'ye imza attı. Ortasahanın heryerinde oynayabilen yıldız oyuncunun 7 numarayı giyeceği bildirildi.

Franco Zuculini Fenerbahçe'de !

Arjantin'in gelecek vaadeden oyuncularından Franco Zuculini devre arasından itibaren Fenerbahçe forması giyecek. Genç oyuncu için 1 M TL bonservis ücreti ödendi.

Bütçe 4 lira kaldı Burak, eğer bir yerden 3-5 liralık kaynak bulabilirsem Vicente'yi almaya çalışacağım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şampiyonlar Ligi Ön elemedeki rakibimiz Yunan temsilcisi Panathinaikos olmustur.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Defansın kilit ismi olan Lugano'nun yerine Can Arat oynamasına rağmen Goteborg'u rahat geçtik. Yeni rakibimiz Wisla Kra-kow.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Vicente'yi alma bence Kaptan.Kariyerlerin çok klasik isimi kendisi.

Onun yerine sol kanata başka bir isim düşün bence.

Ayrıca Alican keşke Lazoviç yerine Koevermans'ı alsaydın.Daha etkiliydi en son hatırladığım kadarıyla.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Pek takip edemedim kariyerleri bu nedenden dolayı kariyerlerin klasik isimlerini pek bilmiyorum. Uyardığın iyi oldu Murat. Değişik isimlere yöneleyim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Koevermans hosuma gitmiyordu daha önce denemiştim , Lazovic i hiç denememiştim farklı bir renk,heyecan olsun diye transfer ettik.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mehmet Yıldız da iyi iş yapar Alican.Forvet hattın yeterince güçlenmiş zaten Baros'da var.

Sol kanata Türk alabilirsin Kaptan, mesela aklıma Caner geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Valla Yaser'de var forvet hattında

Lazovic'i cok begendim ilk maçta gözüme çarpan özelikleri hosuma gitti topu tutması , top kaybı yapmaması hemen hemen bütün pasları olumlu kullanması , gol atamadı ama olsun

Ayrıca belki bir yerli transfer yapabiliriz.

Sayfa 1 / 14 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri