Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: A milli takım aday kadrosu açıklandı

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Arrow A milli takım aday kadrosu açıklandı

A milli futbol takımının 1 mart çarşamba günü İzmir'de Çek Cumhuriyeti ile yapacağı özel maçın aday kadrosu açıklandı.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 2008 Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçları öncesi ay-yıldızlı ekibin ilk hazırlık sınavı özelliğini taşıyan karşılaşma için, aday kadroya 23 futbolcu davet etti. Hakan şükür Milli takım'a çağrılmadı...

Çağrılan futbolcular şunlar:
    • Fenerbahçe: Rüştü Reçber, Volkan Demirel, Servet Çetin, Tuncay Şanlı
    • Galatasaray: Ümit Karan, Necati Ateş, Hasan Şaş, Orhan Ak
    • Ankaraspor: Mustafa Sarp, Ersen Martin
    • Beşiktaş: Gökhan Zan, İbrahim Akın
    • Trabzonspor: Fatih Akyel, Hüseyin Cimşir
    • Gençlerbirliği: Uğur Boral
    • Kayserispor: Mehmet Topuz, Gökhan Ünal
    • Rizespor: Fahri Tatan
    • Malatyaspor: Bilal Kısa
    • FC Shakthar Donetsk: Tolga Seyhan
    • Borussia Dortmund: Nuri Şahin
    • Hertha Berlin: Yıldıray Baştürk
    • Kaiserslautern: Halil Altıntop

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

bence bayaa eksik var! örneğin bi emre belözoğlu yok (sakat mı orasını bilemiom) nihat kahveci yok! hamit altıntop yok!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

emre ceza aldı yok çağrı.serkan ve alpay da aynı sebepten yoklar.
    sanki yetersiz bi kadro gibime geliyo

bir de gökhan zan'ı anlayamadım yani.niye ibrahim toraman değil?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

İbrahim Toraman sakat olabilir mi acep?? Sanki öyle bişeler vardı..Son maçında oynadı mı bilmiyorum ama....
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

belki de terim özel maç diye böyle yapmıştır. eleme maçlarında düzgün bi kadro çıkartır. şimdi çoğu oyuncuyu deneme amaçlı almıştır belki de kadroya... terim bişey bilio da yapıyodur bence. bilmeden etmeden bişeyler yapacağını sanmam. bi cinlikler düşünüyodur

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

fatih terim beni tamamiyle hayal kırıklığına uğrattı.yaklaşık 1 yıldır yeni milli takım diye ortalarda dolaşmasına rağmen kadroya bir tek yeni oyuncu çağırmamış.ersen martinden fatih akyelden ne bekliyor anlamış değilim.birde madem yeni bir kadro kuruluyor neden bu kadar dar bir kadro seçimi yapılmış anlamadım.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

ama kurallar gereği zaten 20 kişilik kadro seçmesi gerekmiyor mu?
    ayrıca fatih akyel ve ersen martin konusundaki fikirlerine katılıyorum. madem hakan şükürü fln almıyorsun bence fatih'i de alma! onlar zaten o dönemin futbolcuları! madem revizyona gidiyon bunu yapabilmen için özel maçlarda denemen lazım. eğer sen gidipte resmi maçlarda yaparsan bunu biz 2008'i de göremeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Nuri Şahin-Mehmet Topuz-Gökhan Ünal-Uğur Boral-Fahri Tatan-Bilal Kısa....

Gerçekten bu futbolcuları bu kadroda görmek çok güzel...Sanırım yavaş yavaş gençlere yatırım yapılması gerektiğini anlamaya başladık...Hem hazırlık maçı hem de futbolcuları deneme amaçlı bir kadro olduğu için yukarıdaki saydığım isimleri kadromuzda görmek çok sevindirici...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ayrıca da ben anadoludan daha çok adam çağırılır diye bekliyordum...20 kişilik kadroda 3 kaleci 7 forvet var.2 adam oynatılacak forvete 7 adam çağırıp da 4er adam oynatılacak ortasahaya 5er adam çağırmak da şaşırtıcı???

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

hamit sakat bıldıgım kadarıyla nıhatında ufak bı sakatlıgı var kndı takımında da oynamıyo zaten..servet ve ersan martın greksız bence,,ozellıkle de 5 forvet olması takımda..halıl ve gokhan oynamalı bence forvette

Kadro gayet iyi en azından gençlerin önünü açmış oluruz. Ayrıca Kayserispordan, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuzun seçilmesinede sevindim

Nesil
    2003
    Yer
    The Land Of Fire

kadro iyi değil. gözüme ilk çarpan Servetin kadroda Serkan'ın ise kadro dışı olması

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

hazırlık maçı olması buna bir sebep gösterilebilir i.toraman ın sakatlığı vardı o yüzden yok

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

baya eksik var hazırlık maçı diye böyle bi kadroyla çıkmamıza gerek yok

bu arada çek cumhuriyetinde PAVEL NEDVED ve MAREK HEİNZE var benim en sevdiğim futbolcular
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by ertyq
    kadro iyi değil. gözüme ilk çarpan Servetin kadroda Serkan'ın ise kadro dışı olması
    Sanırım Serkan FIFA'dan ceza aldığı için çağırmadı..Nasıl olsa resmi maçlarda oynayamayacak, "takım serkan'sız yenmeye çalışsın" mantığı ile yapılmış bi hareket olabilir.
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Quote Originally Posted by ertyq
    Evet Serkan Balcı nerde? Hmm, doğru cezası vardı .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadroyu beğendim.Fatih Terim yeni bir takım oluşturmaya çalışıyor ve bu takım için doğru isimleri seçmiş bana göre.

Özellikle son dönemlerde Anadolu kulüplerinde Şampiyonluk yarışının içinde bulunmasından ve tüm takımlarla başa baş mücadele etmesinden dolayı bir çok Anadolu kulübünden futbolcu gelmiş.. İşte şimdi gerçekten Ülke takımı olmaya başlıyoruz..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

evet bencede iyi ve genç bir kadro kurmuş.emre ve nihat gibi genç ama tecrübeli isimlerle bu kadroyu kaynaştırırsa bence çok süper bir jenerasyon yakalarız.yaş ortalaması nerdeyse 23-24 ve bence bu çok güzel bir olay.

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

bı anda bu kadar yenı oyuncu denemek cagırmka abartı bence..gokhan mehmet bılal fahrı!!defansa acıl onlem bulmalıyız dogru durust stoperımız bıle yok

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

Arkadaşlar ortasaha ve forvetde bir sıkıntı çekmeyiz bize alpayın daha gelişmiş hali bir futbolcu lazım böyle iri yapılı ve hava toplarında saglam biri gerekli ve yanına daha hızlı ve yerden gelecek toplarda etkili birisini bulmalıyız eger böyle kişiler bulursak biz 2008 'e daha kolay gideriz

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mustang
    Arkadaşlar ortasaha ve forvetde bir sıkıntı çekmeyiz bize alpayın daha gelişmiş hali bir futbolcu lazım böyle iri yapılı ve hava toplarında saglam biri gerekli ve yanına daha hızlı ve yerden gelecek toplarda etkili birisini bulmalıyız eger böyle kişiler bulursak biz 2008 'e daha kolay gideriz
    Gökhan Zan'ı Terim o yüzden çağırdı.biraz daha kendini geliştirirse Alpay'ın yerini alır.

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

Artık bilmem birisini bulmalıyız yoksa çok geç olur

abi allah aşkına biri bana fatih akyelle , hüseyin cimşir in futbol mantığını anlatabilirmi ben bi anlamıorm acaba

bide serkan konusunda haklısınız, nası olsa resmi maçlarda oynayamıcaktı
    gökhan zan ı da fatih terim ilk geldiğinde de kadro ya almıştı ama sakatlanmıştı ozmanda

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    Gökhan Zan'ı Terim o yüzden çağırdı.biraz daha kendini geliştirirse Alpay'ın yerini alır.
    gokhan zan daha bjk de dogru durust oynayamıyo mıllı takıma nasıl ılac olcak kı??huseyın kadar gereksız bı adam yok yanıı su takımda

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

abi orhan ak sol bek için.bana başka sol bek söyleyin...

fatih akyelin alınma mantığını gerçekten ben de anlamadım...

ayrıca ümit özat,hakan şükür,ergün,ibrahim üzülmez,tümer gibi futbolcuların alınmaması iyi bir adım...

tümerin o iki maçtan sonra formunu kaybetiiği hatta tabiri caizse biraz da şımardı kanaatindeyim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Bence, Ümit,İbrahim ve Tümer de alınmalıydı....Neyse Fatih hocanın vardır bi bildiği...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Quote Originally Posted by comandanteche
    abi orhan ak sol bek için.bana başka sol bek söyleyin...

fatih akyelin alınma mantığını gerçekten ben de anlamadım...

ayrıca ümit özat,hakan şükür,ergün,ibrahim üzülmez,tümer gibi futbolcuların alınmaması iyi bir adım...

tümerin o iki maçtan sonra formunu kaybetiiği hatta tabiri caizse biraz da şımardı kanaatindeyim.
    umit ozat tan daha ıstıkrarlı bı oyuncu daha var mı turkıye de??bence alınmalıydı kadroya

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by imperius
    gokhan zan daha bjk de dogru durust oynayamıyo mıllı takıma nasıl ılac olcak kı??huseyın kadar gereksız bı adam yok yanıı su takımda
    tümer'de ilk çağrıldığında Beşiktaş'ta yedekti.ayrıca Gökhan daha öncede çağrıldı ama sakatlıktan dolayı oynayamadı.Beşiktaş'ta oynayamamasının sebebi sakat olması.emre aşık'ın nasıl milli takıma çağrıldığını hatırlarsan Terim'e hak verirsin.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri