1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: oyuncu seçme Sorunu

Nesil
    2008
    Yer
    aydın

Default oyuncu seçme Sorunu

Devre arası aldığım futbolcuları seçemedim.O yüzden aldıgım yabancıları oynatamıyorum.İlk defa böyle bişey oldu.Oyuncu kaydetmelisniz diye birşey gelmedi..Bunun nedeni ne olabilir ?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Aslında 31 Ocak'ta gelmiş olması gerekir bir haberlere arasına tekrar bak derim gözden kaçırmış olabilirsin.

Nesil
    2008
    Yer
    aydın

hayır gelmiyor.Oyundan cıktım eski kayıda girdim gene gelmedi.Normalde oyuncular taktikler bölümünde de görünmesi lazım ordada görünmüyor.Futbolcularıda zor aldım şimdi yarım sezon oynamıcaklar sorun cıkartıcaklar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu sorunumu çözene benden bir futbolcu bedava.Hemde en kalitelisinden
    Last edited by touceysf : 25.Haziran.2009 at 05:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    aydın

Yokmu bi fikri çözüm yolu olan

Bilader yok onun bi çözümü ben de oturttum butn transferleri 2. yarı.. ispanya liginde olmuştu.. yalnız bu konuyla ilgili eski konuları araştır.. eminim orda vardı aynı başlık altında çözümler.. hazıra konma hmen araştır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Genelde haber gelmeyenler o tarihte tatile çıkıyorlar ve sorun halloluyor.

Nesil
    2008
    Yer
    aydın

eski konukara baktım.Tatile çık yada hazırlık maçı düzenle olur diyorlar.hazırlık macı düzenledim olmadı..Tatilede malesef cıkamıyorum oyunda hata var

o zman geçmiş olsun kardeş.. bundan sora sna tavsiyem tek bir save doyasında tutma bi tane dha yedek al ayda bir ve ya 15 günde bir, özellikle transfer donemi başlayınca mesela.. bu bi çözüm deil tabi ama en azından çözüm bulucnca geri döneblrsn hazırlıklı olsursun hatalra..

Nesil
    2008
    Yer
    aydın

yok o dediğindede war.save dosyası war 20 aralıktan devam ediyor.transfer sezonu acılıyor gene yok gene yok.

Nesil
    2008
    Yer
    aydın

Oley oley Oleyy sorunu su an itibariyle çözmüş bulunuyorum.Bu sorunu yaşayanlar için söyliyeyim.Sezon arasında yeni bir futbolcu daha transfer edin.o transferden sonra kadro numaraları cıkıyor.sorunda çözülmüş oluyor.

kardeş bende ne haızrlık maı öncesine yeni oyuncu aldığımda ne de tatile gittiğimde olmuyor olmuyor olmuyorr!

Tatile çıkın retire yapıp tekrar takımın başına geçin ya da retire yapıp biraz bekleyin tekrar geçin yani change yapmayı hatırlatın oyuna.

Aynısı bana oldu oyunun bir kazığı gibi geldi ocak ayıydı girdim çıktım maç trafiği yoktu son auto save e döndüm bir oyuncu almıştım o imzaladı önceki sefer gelmeyen kaydetme, bu sefer geldi böyle kurtuldum.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Ben susuyorum resimler konussun

Mesaj Yetkileri