1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: FM Genie Scout 2009 HATASI

Default FM Genie Scout 2009 HATASI

arkadaslar acil bi el atın oyunum orjinal işletim sistemim vista ancak FM Genie Scout 2009 u çalıştırmaya çallıştığımda "cannot create fıle c:wındows\fonts\verabd.ttf." erısım engellendı
    dıyor bır hata cıkıyor bu yuzden programı acamıyorum ne yapmam gerekıyor ne olur bi yardım edin.saygılar...

Nesil
    2003
    Yer
    Kırklareli, Ankara

903 kullanıyorsan ve Scout buna uyumlu değilse bu yüzden yapıyordur muhtemelen. Kullandığın sürüme uygun scout bulman gerekiyor buna dikkat et öncelikle. Eğer bunlar uygunsa o zaman hatayı tekrar bir araştıralım.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Belirtilen yazı biçimini internetten indirip belirtilen uzantıya atmayı dene.

Nesil
    2003
    Yer
    Kırklareli, Ankara

Erişim engellendi diyor ayrıca bunun sebebi şu vista'da olan sürekli onaylama gerektiren olaydan oluyor olabilir.

Vista'nın denetim masasından kullanıcı hesaplarına gir orada Kullanıcı Denetimi gibi birşey vardı kullanan biri varsa sana daha açık yardımcı olur onun işaretini kaldırıp yeniden başlattıktan sonra öyle açmayı denersen muhtemelen sorun çözülecektir.

Bendede aynı hatayı veriyor. Ben 9.03 kullanmadan öncede,version 0.2'dede aynı şey oluyordu. Vista kullanıyorum ve oyunum orjinal. Şİmdi Pentagram_15; senin dediğin denetim masası>Kullanıcı denetimine girdimde sadece benim kullandığım hesap var ?

bu sornun cözümü varmı

Nesil
    2007

Programı Yönetici olarak çalıştırmayı dene...

Veya o dosyayı bul kendin at...

Mesaj Yetkileri