BASKANIMIZ
MABEDİMİZ
ACILAN LİGLER
Almanya,İngiltere,İspanya,İtalya,Türkiye ve 2. ligleri
Evet arkadaslar 1 ay süreden sonra tekrar Fenerbahce kariyeri acmaya karar verdim. Bu sene Fenerbahce ile cok kez karsınızda oldum. Kimisi oyun hatasından kimisini de kendi istegimle kapattım. Ama bu son Fenerbahce kariyerim olacak. Gittiği yere kadar oynamayı düsünüyorum ve desteklerinizi bekliyorum.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954 (okudum ve kabul ettim.)
TariboWest
Başarılar dilerim.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Basarılar![]()
Başarılar Ümit
Başarılar.Kupaları görelim![]()
Başarılar.
Avrupada başarı bekliyoruz.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Başarılar.
başarılar .
TRANSFERLER
Wolsburg da oynayan Josue Fenerbahceye transfer olmustur.
Tuncay Sanlı yuvaya döndü.
Serdar Tascı da Fenerbahceyi secti.
Gurbetci oyuncu Mehmet Ekici de Fenerbahce de
Bir baska gurbetci Deniz Naki 1 yıllıgına kiralandı.
Son Fenerbahceli ise Bekir İrtegün oldu.
GİDEN OYUNCULAR
Alex De Souza (Man. City)
Edu Dracena(Fulham)
Can Arat(Serbest)
Maldonado(Serbest)
Josico(Büyüksehir-Kira)
Ali Bilgin(Büyüksehir-Kira)
Gökhan Emreciksin(Büyüksehir-Kira)
Gürhan Gürsoy(Caykur Rize)
İlhan Parlak(İstanbulspor)
Gelenler ve Giden oyuncuların maliyetleri ise söyle:
Bu arada ŞL 2. ön eleme maclarını da oynadım.
ŞL 2. ÖN ELEME 1. MAC
Rahat kazanacagımız asikardı. Sonuc bizim acımızdan cok iyi oldu.
ŞL 2. ÖN ELEME 2. MAC
Yedek takımla cıktıgımız macta galip geldik. 3. ön eleme oynamaya hak kazandık.
3. Ön Elemede rakip Atl. Madrid oldu. Fakat bir sorun var. Yeni transferleri 3. ön elemede de oynatamıyorum. Yani macları Josue Tuncay ve Serdarsız oynayacagız.
TariboWest
Başarılar ÜmitUzun bir aradan sonra seni görmek güzel
![]()
Başarılar Ümit, transferler çok güzel.. Taktiğini de öğrenebilir miyiz referans için![]()
Başarılar Ümit keşke benim yamdan oynasaydın 100 mn bütçe vardı.
başarılar Fenerimizi kupalara doyur
ŞL 3. ÖN ELEME 1. MAC
Bu macta yeni transferleri oynatamadık. Oynasalardı farklı olacagına eminim. Her geldikleri gol oldu nerdeyse.. Böyle ŞL bileti kacmıs oldu.
TSL BASLIYOR!!!!
TSL 1. HAFTA
Kazım ın ve Semih in golleriyle sezona iyi basladık.
ŞL 3. ÖN ELEME 2. MAC
ŞL yi kaybettiğimizi düsündüğüm için tatile cıktım. Bu macta da beraberlik aldık. Böylece bize UEFA yolları gözüktü.
UEFA daki rakip Artmedia oldu.
TSL 2. HAFTA
Yedek oyuncuları formda tutmak için görev verdik. Mehmet Ekici muhtesem bir performans gösterdi. İlginctir beni diğer etkileyen isim Burak Yılmaz oldu.
TariboWest
Şampiyonlar Ligi işinin yatmış olması çok kötü olmuş,bu arada Josue yerine genç bir adam alabilrdin sonuçta aman aman bir adam değil...
TSL 3. HAFTA
Güzel bir mactı. Bi biz attık bi onlar.. Ama evmizde galip gelmeyi bildik.
UEFA KUPASI 1. TUR 1. MAC
Macta cok büyük üstünlüğümüz vardı. Deplasmanda 2 farklı kazanarak rahatlamıs olduk.
TSL 4. HAFTA
Bu macta en büyük hatayı Volkan Babacana güvenmekle yaptım. İnalmız sekilde bir kornerden gol yedi bir de orta sahadan ve takımın içine etti..
TSL 5. HAFTA
Denizliyi de eze eze galip geldik.
UEFA KUPASI 1. TUR 2. MAC
Evimizde de Artmedia aynı skorla gectik. Takım olarak iyi top oynuyoruz.
TariboWest
Bir kaç maç dışında iyi.. Ama At.Madrid'e elenmen hiç iyi olmamış.
Gençler maçı dışında iyi gidiyorsun.ŞL Ön elemedede şanssızlık olmuş Atletiko ile eşleşmen![]()
Başarılar hocam umarım diğer fb kariyerleri gibi kısa sürmez.
Artmedia'yı parçalayamasanda iyisin iyi![]()
UEFA GRUBUMUZ BELLİ OLDU.
TSL 6. HAFTA
Gercekten bu mac motorunu anlamak güc. O kadar iyi oynadım goller kacırdımki anlatamam. Taktik takıma oturmadı. Takım komutlarını biraz degiştirmeyi düsünüyorum.
TSL 7. HAFTA
Takım komutlarında degişiklik yaptım. Fakat Hacettepe macına yansımadı. Yine aynı oyun tarzı sergiledik.
UEFA KUPASI GRUP 1. MAC
Portsmouth a da kaybettik. Takım moralinden ziyade takım komutlarını degiştirmek sanki ters tepti.
TSL 8. HAFTA
Penaltılar sayesinde Kocaeli deplasmanından 3 puanla döndük.
TSL 9. HAFTA
Gercekten üstünlük bendeydi. 6 sutum kaleyi bulmazken Kaue vurdugu gibi golü buldu. Trabzonun cok gerisinde kaldık.
PUAN DURUMU
Bu arada muhtesem bir ismin pesindeyim. Takımdan 2 oyuncumu sattım. Cok büyük meblaya transferi gerceklestirecegim. Tabi takıma katılmayı kabul ederse...Sizce kim olabilir?
TariboWest
Abi Fenerbahçe için biraz defansif olmamış mı taktik, ama neyse iyi gidiyorsun, transferler de güzel, Edu ve Alex'ten iyi para kazanmışsın ayrıca![]()