"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Model güzel rengin beyaz olması temizken güzelde kirlenince başa bela..
Güzel ayakkabı ama mavi şeritlisi felan varsa daha güzel olurdu.Yine de senin seçimin tabiki..
Buda güzel ama,Gel sen Samsun'a.Samsun Çarşı'da daha iyileri mevcut
.
yeşil şeritlisi var onu almaya karar verdim sanırım yani sanırım diyorum anne sözü dinlemekte üstüme yokta![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ne alırsan al Stan Smith al.
http://giyim.gittigidiyor.com/adidas...cs=1&CatLink=1 gittigidiyor.com'da birsürü model var ordan bakabilirsin.
Ben şahsen bizzat kendim kullanıyorum gayet memnunum.
yukarıdaki model hoş gercekten ama ben siyah almayı düşünmüyorum var çünkü çok benzeri adidas degil onu nike'tan almıştım bide beyaz alıyım diyorum burdada cok model yok bakalım samsuna giderim yada yesil cizgili beyaz alırım
Hayır Beyazı İso.
Bunun lacivert ve gri tonları olandan sarı gibi gözüken yerlerinin.
Bu konuya çok mesaj attım 1 tane daha atayımDünden beri Stan Smithleri giyiyorum ve alacak arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye ederim. Ama bilek çorapla giyerseniz 2 günde 38 saat kadar ayakta kalırsanız ilk zamanlarda ayağızın arkasına sürtme yapar. Kii mümkün değil o kadar ayakta kalmak
![]()
Ben de Stan Smith diyenlerdenim, Stan Smith 2.5 galiba kullandığım model, siyah, arka üstteki sarı gibi olan yerler gri, normalden bir farkı da tabanda Adidas yerine, Stan Smith yazıyor, metalik gri ile. Şık duruyor, severek kullanıyorum, tavsiye edilir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Last edited by uAburak89 : 20.Temmuz.2009 at 02:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)