Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 127 sonuç

Konu: Bursaspor'la hedef UEFA (9.0.3)

Default Bursaspor'la hedef UEFA (9.0.3)

FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! BURAK YAPICI REAL BETİS'TE !!!!!

Real Betis kulübü başkanı José León Gómez teknik direktörlük görevine tecrübesiz teknik adam Burak YAPICI'yı getirdiklerini açıkladı.
    Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan başkan "Mehmet Aurelio'dan sonra takımın başına da başarılı olacağına inandığımız genç,dinamik bir teknik direktör arıyorduk.Bu profile uygun olarak Burak YAPICI'yla anlaştık kendisi bundan sonra takımımızın yeni teknik direktörüdür."diyerek sözü YAPICI'ya bıraktı.

Gazetecilerin sorularına kısa ve öz yanıtlar veren teknik direktör YAPICI "Real Betis'te bulunmaktan çok mutluyum.Oldukça kaliteli bir kadroya sahip Real Betis'te 1-2 oyuncu takviyesi ile büyük işler başaracağımıza inanıyorum.İlk sezon için hedefimiz Avrupa'da mücadele edebilmektir.Bunun için ligi UEFA'ya katılabileceğimiz bir pozisyonda bitirmek istiyoruz "dedi.

Transfer çalışmalarına başlayacağı için fazla vaktinin olmadığını belirten YAPICI basın mensuplarına vakit ayırdıkları için teşekkür ederek toplantıyı bitirdi.

Transfer ayrıntıları az sonra ......

Kuralları okudum kabul ediyorum.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Default Kariyer Onaylandı..

Başarılar Dileriz..

teşekkürler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Salihamidzic Real Betis'te!!!!

Juventus'ta umduğunu bulamayan başarılı sağ kanat oyuncusu Real Betis'i seçti.
    Transfer 1 Milyon Euro'ya gerçekleşmiştir.Kulübümüze hayırlı olsun

Last edited by handsomeb : 15.Temmuz.2009 at 03:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Sıfır Beş

Başarılar.

Daniel Aquino Real Betis'i seçti.

Murcia'da mutlu olmayan Aquino hedefleri büyük bir kulüpte oynamak istediğini Real Betis'ten teklif gelince de yönetime gitmek istediğini bildirdi.4 Milyon Euro karşılığı Daniel Aquino bundan sonra Real Betis için ter dökecek.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Meart05 View Post
    Başarılar.
    Teşekkürler
    Last edited by handsomeb : 15.Temmuz.2009 at 03:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar aquino iyi transfer

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Transferler güzel.Özelliklede Aquiano çok iyi Başarılar.

Nesil
    2009
    Yer
    Sıfır Beş

her iki trasferde güzel ama imageshack tan yapıyorsan resimleri forum( 1)den yap büyük olur

ROBERT LEWANDOWSKI'de REAL BETİS'İN YOLUNU TUTTU !!!!

20 yaşındaki yetenekli genç forvet 1,25 milyon EURO'ya transfer edilmiştir.Forvette Ricardo Oliviera ile birlikte iyi işler başaracağına inanıyoruz.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Başarılar aquino iyi transfer
    teşekkürler

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Transferler güzel.Özelliklede Aquiano çok iyi Başarılar.
    teşekkür ederim.daha 2 transferim var

her iki trasferde güzel ama imageshack tan yapıyorsan resimleri forum( 1)den yap büyük olur
    bu SS ekleme işlerinin acemisiyim aslına bakarsan kariyer olayında da acemiyim
    Last edited by handsomeb : 15.Temmuz.2009 at 03:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Sıfır Beş

Bu transfer daha güzel olmuş.Ama dediğim gibi forum(1.) yerinden yaparsan resimler büyür

REAL BETİS'TE ŞOK KAVGA !!!!!!!

Teknik direktör Burak YAPICI'nın kadroya katmak istediği Stephen Appiah'ı başkan José León Gómez istemeyince aralarında tartışma çıktığı kulüpten sızan ilk bilgiler arasında, teknik direktör YAPICI'nın transfer konusunda işine karışılmasından hiç hoşlanmadığı eğer transfere izin verilmezse istifa edeceği kulislerde konuşuluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Sıfır Beş

Istifa Istifa Istifa !!!!! dd

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

asarılar Dilerim
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

YAPICI'nın istediği oldu

Teknik direktör Burak YAPICI Stephen Appiah'ın transferinde geri adım atmayınca başkan geri adım atmak zorunda kaldı.Stephen Appiah 4 haftalık deneme süresinden sonra Real Betis'le 3 senelik sözleşme imzalayacaktır.Kendisinin iyileştiğinde iyi bir performans sergileyeceğine inanıyoruz.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    asarılar Dilerim

teşekkürler inşallah güzel işler başarıcaz Real Betis'te
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Aurelio'dan sonra 2'nci Türk oyuncu Real Betis'te !!!

Gaziantep Belediye Spor'un başarılı oyuncusu Hakan ALBAYRAK Real Betis'le 5 senelik sözleşme imzalamıştır.Oyuncu 175000 EURO karşılığı transfer edilmiştir.
    Önümüzdeki sezon İspanya'da ses getireceğine inanıyorum.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    MARİONA PAVONE REGGİNA'DA !!!!!

Teknik direktör YAPICI'nın kadroda düşünmediği Mariona PAVONE 4 milyon EURO karşılığı Reggina kulübüne transfer olmuştur.Kendisine bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz.
    Last edited by handsomeb : 15.Temmuz.2009 at 03:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Gelen ve gidenlerin özeti

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hazırlık Maçlarımız

Last edited by handsomeb : 15.Temmuz.2009 at 03:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Sıfır Beş

Hazırlık kampı güzel geçmiş

LA LİGA BAŞLIYORRRR!!!!!!

1.Hafta

Şansıma bakın ilk haftada Real Madrid'le karşılaşıyorum.Performans olarak kötü değildik öne geçmeyi de başardık.Ama sonuçta karşımızda Şampiyonlar Ligini 9 kere kazanmış dünyanın en büyük kulüplerinden biri vardı futbolcularımı sergiledikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum.

2.Hafta

Malaga deplasmanında güzel bir galibiyet aldık

3.Hafta

Söylenecek birşey yok Eto gibi bir insan azmanı varken Barcelona karşısında durmak zor goller bu kadarla kaldığı için kendimizi şanslı sayıyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    Sıfır Beş

3 maçın 2 si zormuş beraberlik alsaydın oda iyiymiş neyse başarılar ss bekliyoruz

4.Hafta

Ligin zayıf ekiplerinden Almeria'yı tek golle geçiyoruz.

5.Hafta

İçimin en çok yandığı maç maçın başından sonuna kadar biz üstündük Ama 90+2'de yediğimiz golle 1 puana razı oluyoruz maalesef

Kötü başlamışsın lige fikstür de zormuş ama yani diğer maçlar da kötü.Hayırlısı İNŞALLAH.

Nesil
    2009
    Yer
    Sıfır Beş

Puan durumunu alabilirmiyiz

6.Hafta

Mallorca'yı güzel bir oyun ve 3 golle uğurladık

7.Hafta

Deportivo deplasmanında 1 puanla dönüyoruz.

8.Hafta

Lewandowski ne kadar isabetli bir transfer olduğunu gösterdi.Bu arada Emana'ya dikkat bu adam acaip birşey

9.Hafta

Deplasmanda henüz istediğimiz performansı sergileyemiyoruz.Kötü bir oyun sonucunda bir puana razı olduk.

10.Hafta

Nihat Kahveci'yi tutamadık 3 puan ona feda olsun
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ahmed0393 View Post
    Kötü başlamışsın lige fikstür de zormuş ama yani diğer maçlar da kötü.Hayırlısı İNŞALLAH.
    toparlanıyoruz yavaş yavaş defansı ve kalecisi tam bir felaket bu takımın bende profillerine aldanarak defans ve kaleci düşünmedim ama devre arasında kaleci transferi ve defansa takviye düşünüyorum.

Puan durumunu alabilirmiyiz
    Arkadaşlar sabah erken kalkıcam malum iş güç koşuşturmaca yarın akşam yeni maçlar ve puan durumu ayrıca oyuncu profillerini eklerim.Mesajlarınız için teşekkürler
    Last edited by handsomeb : 15.Temmuz.2009 at 04:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

başarılar dilerim
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    başarılar dilerim
    teşekkürler

16. haftaya kadar geldim SS'ler az sonra
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    11.Hafta

İlk yarıda bir anda 3-0 öne geçtik ikinci yarı tam bir kabus gibiydi ama Forlan hattrick yapamayınca bu önemli deplanmandan 3 puanla dönüyoruz
    Last edited by handsomeb : 15.Temmuz.2009 at 12:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

12.Hafta

Sevilla derbisinde gülen taraf Real Betis oldu!
    Gene ilk yarıda sergilediğimiz müthiş futbolla Sevilla'yı iyice ligin dibine ittik.Bu Emana değişik bir adam mesafe tanımadan vuruyor ve genelde golü buluyor

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    13.Hafta

Espanyol deplasmanından da Oliviera ve Sergio Garcia'nın müthiş futboluyla 3 puanla dönüyoruz

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    14.Hafta

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    15.Hafta

Emana'nın süper oyunuyla güzel bir deplasman galibiyeti aldık.Az sonra bu futbolcunun profilini koyacağım şu an transfer etmek isteyen 4 kulüp var sezon sonunda bana iyi para kazandıracak gibi duruyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    16.Hafta

Kazanmamız gereken bir deplasmandı ama harika defansımız sayesinde 1 puana razı olduk
    Last edited by handsomeb : 15.Temmuz.2009 at 12:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

16.Hafta sonunda oluşan puan durumu

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İspanya Kupası 4. Tur Maçları

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ortasahamızın dinamosu Emana'nın profili

Bu da transfer piyasasındaki durumu

Last edited by handsomeb : 15.Temmuz.2009 at 12:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Yönetim transfer bütçemizi arttırdı.Ara transfer döneminde para harcamayı düşünmüyorum defans ve kaleci mevkiine sözleşmesi biten veya bitmek üzere olan 1-2 isim var onlarla kadroyu takviye edip sezonu öyle bitiricez.Önümüzdeki sezon bazı oyuncuları satıp onlardan kazandığımız parayla daha güçlü bir kadro ile mücadele edicez.Defans ve kaleci mevkii için önerileriniz varsa memnun olurum

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kötü başlamışsın ama devamı iyi gelmiş. Bence o parayla 1 tane genç yetenek alıp takıma ısıtmalısın.

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Kötü başlamışsın ama devamı iyi gelmiş. Bence o parayla 1 tane genç yetenek alıp takıma ısıtmalısın.
    Teşekkür ederim.Ortasaha ve forvet hattımızın güzel performansı sayesinde bu sıralamaya yükseldik
    Kaleci ve defans yüzünden her maç yüksek tansiyon sorunu yaşıyorum

Özellikle kalecim Ricardo beni öldürecek onu kalede görünce dehşete kapılıyorum (Bu beyanat tanıdık gelmiş olabilir ama aynı hisleri paylaşıyorum )

Kaleye Shovkosky (ismi yanlış yazmış olabilirim) bedava gelmeye hazır ama ben biraz daha genç birini istiyorum önerileriniz varsa alabilirim.Defans içinde isim alabilirim.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Real Betis inanilmaz derece sevdigim bir kluptur. Potansiyeli cok yuksek birklup. Umarim en kisa surede takimi toparlarsin. Gerci ligde gidisat cok iyi, ama daha iyi transferler yapabilirdin.

Basarilar.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri