1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: FİFA Türkiye'ye ret etti!!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    TAM35 izmir /KARABURUN

Default FİFA Türkiye'ye ret etti!!!!!

FIFA'dan TFF'nin tüm itirazlarına ret

Futbol Federasyonu'nun İsviçre maçı sonrasında aldığı cezalara karşı yaptığı tüm itirazları reddetti.

FIFA Tahkim Komitesi, olaylı Türkiye-İsviçre maçı sonrası Türkiye'ye verilen cezaların tamamını onayladı.

Tahkim Komitesi, Türkiye'nin altı maç tarafsız ve seyircisiz oynama cezasının yanısıra bireysel cezalara karşı yaptığı tüm itirazları reddetti ve hiçbir cezada da indirime gitmedi.

TFF'nin, altı maç tarafsız ve seyircisiz oynama cezası ile birlikte futbolcular Emre Belözoğlu ve Alpay Özalan'ın altışar maç, milli takımın eski antrenörü Mehmet Özdilek'in bir yıl hak mahrumiyeti cezalarına karşı Uluslararası Spor Mahkemesi'ne başvurma hakkı bulunuyor.

Mehmet Özdilek ve Alpay Özalan'ın savunmalarını yapan avukat Ayhan Çopuroğlu, Lozan'da bulunan Uluslararası Spor Mahkemesi'ne (CAS) gidip gitmemesi konusunda henüz karar vermediklerini, fakat gitme ihtimallerinin bulunduğunu söyledi

Şimdi banlanmak istemiyorum ....(!)(!)
    -

ben hala seyircinin suçunun ne olduğunu anlamış değilim ?

Nesil
    2006
    Yer
    TAM35 izmir /KARABURUN

Quote Originally Posted by ŚοniĆ
    ben hala seyircinin suçunun ne olduğunu anlamış değilim ?
    fifanın işileri işte suçumuz türk olmak sewmiyolar bizi kardeşim

Bence FİFA başkanının İsviçreli olması

Çok fanatiklik yaptılar çoook ..
    -

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

ee başkan isviçreli olunca böyle olur diyecek fazla söz yok

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by __Trex__
    fifanın işileri işte suçumuz türk olmak sewmiyolar bizi kardeşim
    bundan başka sölenecek sey yok gecmişte canlarını cok acıtmısız o yüzden ellerine ne zaman fırsat gecse celme takıyolar pis herifler

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

yok çok iyi bir savunma hazırlarsak hiç bir ceza almayız diyen adamlara mı kızalım yoksa casa'a-fifa'ya mı bilmiyorum...yoksa bu olaylara sebebiyet veren kişilere mi???

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

isviçrede düzenlenecek şampiyonada istenmiyoruz.fifanın tavrı açık ve net.birde cezanın 6dan 3e düşmesi yada 3ü seyircili 3ü seyircisiz gibi şekillere getirelemeyeceği kesin.fifa bu cezayı grubumuzda 6 maç oynayacağımız için 6 maç verdi.indirim olmamasıda bu yönden haklı gözüküyor ama seyirciliye çevrilmesi gerekirdi cezanın.bunuda casta elde edeceğiz sanırım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

evet bencede seyircisiz oynama cezasının verilmemesi lazım biz taraftarın o mactaki tek sucu türk olmak

bende nokap'a katılıyorum adamlar turklerı sevdegınden bole yapıyolar bu fıfa baskanı kafayı bıze takmıs turkıyeyı ve turk takımlarını hıc sevmıyo adam

aadamların geçmişten olan kuyruk acıları varya hani ezikler ya ondan olsa gerek...

adamların tek amaçı bizi avrupa şampiyonasına göndermemek şu anda itibaren milli oyuncularımızın çalışıp bu adamlara günlerini göstermeli biz burda ne desek boş haydi çocuklar gösterin şu isviçrelilere

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Artık tek umudumuz CAS...

bu adamlar bıze kancayı takmıs bız bunları mıllılerle ezsek bıle adamların bıze hıc ıyı gozle bakmayacagı bellı...

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Şaşırmadım bu karara, bekliyordum açıkçası...

Ama CAS'da bazı küçük iyileştirmeler olabilir diye düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

isviçrede türkiye kadar ceza almalıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by emirduman
    Şaşırmadım bu karara, bekliyordum açıkçası...

Ama CAS'da bazı küçük iyileştirmeler olabilir diye düşünüyorum..
    Ama benim yinede bazı şüphelerim war. çüki bu CAS sadece cezaları indirmesiyle değil artırmasıylada ünlü bi mahkeme. Bazen fifanın verdiği cezayı hafif bulup kendi de ceza koyabiliyo yani savunmanın ii yapılası lazım.

Nesil
    2005
    Yer
    Zonguldak***KDZ Ereğli

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    Ama benim yinede bazı şüphelerim war. çüki bu CAS sadece cezaları indirmesiyle değil artırmasıylada ünlü bi mahkeme. Bazen fifanın verdiği cezayı hafif bulup kendi de ceza koyabiliyo yani savunmanın ii yapılası lazım.
    bence orasıda yardım edemeyecek bakalım görecez ne olacak insallah iyi haber gelir ordan

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

adamlar gerçekten tamamen takmış durumdalar.herşeye objektif yaklaşmaya çalışmama rağmen art niyetli bir yaklaşım seziyorum fifadan.fifa tüzüğünde derki futbol bir seyir bir zevk oyunudur,seyircisiz futbolun ne anlamı varki?tabi ki başta federasyon seyircimiz ve futbolcuların suçu var.kışkırtma ortamına gittik.adamlara yumurta atacağımıza gs'li taraftarların yaptığı gibi beşbin kişi havaalanı gider welcome to the hell diyerek karşılamaktı.neyse olan oldu artık biz onların ellerine istedikleri fırsatı verdik.burada tek çıkar yolumuz 2008 avrupa şampiyonasına katılmak.şerefimiz için,onurumuz için(biraz kurtlar vadisi vari oldu,polat'ımı çağırsak )o turnuvada taraftarımızla bütün olarak isviçre'de bizi bu cezaya çarptıran fifanın merkezinde taraflı başkanın memleketinde şampiyon olup kupayı blatter'in elinden almaktadır.(başkanla ilgili münasip bişilerde yapılabilir ama ceza almayalım değmez isviçreliler için)verebileceğimiz en iyi cevap budur...

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    Olabilir, ancak bu durumda biz haklıyız isteğimizde, bunu da göz önüne koyarlar diye umuyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ya tabi bağımsız bi mahkeme olduğu için umudum fifa mahkemesinden daha fazla. İşimiz Çok zor

Nesil
    2006
    Yer
    KastamonuDüzceBolu arası

Quote Originally Posted by barman
    isviçrede türkiye kadar ceza almalıydı.
    bizden daha fazla

Mesaj Yetkileri