Hakem: Craig Thomson
Tarih: 28 Temmuz Salı
Saat: 21.45
Maç Trt 1 Tarafından Canlı Olarak Verilecek
Allah Yiğidolarımızın Yardımcısı Olsun
Hakem: Craig Thomson
Tarih: 28 Temmuz Salı
Saat: 21.45
Maç Trt 1 Tarafından Canlı Olarak Verilecek
Allah Yiğidolarımızın Yardımcısı Olsun
Ben Sivasspor'un 2 maçtada yenilmeyip Anderlecht'i eleyeceğini düşünüyorum
Sivasspor'a başarılar diliyorum.Deplasmanda avantajlı skor alabilirseler turu geçebilirler bence.
Deplasmandan Bir Avantajlı Skor Alırsak 1200 Rakımlı Sivasta Turu Belçika Ekibine Vermeyiz Diye Düşünüyorum Allah Hepsinin Yanında Olsun Türkiyedeki 7 Milyon Sivaslı Sizinle
Temsilcimiz Yiğidolara başarılar.Allah yüzümüzü kara çıkarmasın.
Bugra 7 Milyon Sivaslı mıoha
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sivas en azından bu turu geçmeli,birdahaki turda zorlu ekipler gelecek.
Anderlecht kadro kalitesi olarak ahım şahım bir takım olmasa da Avrupa tecrübesi var. Belçika'da Sivasspor'un kesinlikle gol bulması lazım. Her iki takımın da tur şansını %50 olarak görüyorum. Başarılar Sivasspor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bizim memlekette de bolca Sivas'lı var (Bandırma'da) olabilir vardır 7 milyon ben inanırım
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
7 milyon mu bu baya bir abartı oldu.
Maç nerede oynanacak ?
Sivassporumuza basarılar...
Neyse Konumuz Maç Olsun Nüfus Değil
Sivassporumuz Yarın Özel Uçakla Belçikaya Gidecek
Bizim Takımdan Mehmet Yıldız Ve Sezer Badur Sakatken
Anderlecht Takımında Mbark Boussafanın Oynamama İhtimali Varmış
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlk Maç Belçikada
Last edited by bugra 1905 : 25.Temmuz.2009 at 18:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sivas'ın hazırlık maçlarındaki performansına bakarsak bu turu geçme ihtimali az gibi ...
Sivasspor'a yürekten başarılar İnşAllah bu turu geçerler.İlk maçta tahminim beraberlik olacak skor olarak 1-1 iyi olur
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
bülent uygun un gerçek yüzü ortaya çıkacak bence. gönül ister sivas elesin ama b.uygun buna engel olabilir, bugüne kadar yaptıkları bi yana tabi ama haddini çok aşıyor ve kendini çok üstün görüyor. daha 40 ına bile gelmedin destur bre, ne oluyoruz.. neyse inşallah sivas bir sürpriz yapar da eler ama çok zor. çok tecrübesizler ve sistem değişikliği oldu takım içinde ayrıca çok önemli oyuncular takımdan koptu.. saygılar..
Anderlecht, iki yıl önce Fenerbahçe'ye elendi. Geçen yıl BATE'ye elendi. Bu yıl niye Sivasspor'a elenmesin? Sivasspor umarım buradan avantajlı bir skor ile döner.
Sivasspor'un bu maçta gol veya goller atması lazım,skor önemli değil.Deplasmanda avantajlı bir skor alıp Sivas'ta işi bitireceğiz.Sivasspor'a güvenimiz sonsuz,maçı TRT'nin yayınlayacak olması da güzel olmuş.
Gerçekçi olmak gerekirse Sivasspor'un şansı sıfır tabi futbol bu herşey olabilir ama ihtimal dahilinde görmüyorum Sivas'ın bu maçı kazanacağını..
Anderlecht Takımında Van Damme Maçta Oynamak İstemediğini Takımdan Ayrılmak İstediğini Söylemiş Anderlecht Defansının En Önemli İsmi Bu Maçta Yok Bizim İçin Çok Güzel Bir Haber
eger anderlecht erman kılıcı bıraz bos bırakırsa erman macın yıldızı olur....
Hadi Yiğido'lar. Yapabilirsiniz...
Yanlız neden Çarşamba günü yapmazlar şu maçı. Sınavdan bir önceki akşama maç mı konulur yahu?![]()
I'm back...