Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ni Kazanabilir Mi ?

Default Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ni Kazanabilir Mi ?

İnterle Olan Kariyerimin Silinmesi Üzerine Fenerbahçe ile Yeni Kariyer Açmış bulunmaktayım...

Kuralları okudum, kabul ediyorum.

Logomuz :

Mabed ! =

Büyük Başkan =

Hayırlı Uğurlu olsun...
    Last edited by Bursaspor : 24.Temmuz.2009 at 01:01

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyeriniz onaylandı.

Başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Başarılar dilerim.
    Teşekkür ederim...

ilk hazırlık maçımız basitti ve güzel geçti... Darısı sonraki maçlara...

Fransız stade lavallois mayenne football club Çıktımız Maçımızı Güzel Bitirdik Az pozisyon verdik fakat Kaleci ve defansımızda sıkıntılar var...

....
    Last edited by umutcanerkut : 24.Temmuz.2009 at 01:48

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

basarılar fenerbahcemizi iyi yerlere tasımanı diliyorum

Quote Originally Posted by steal View Post
    basarılar fenerbahcemizi iyi yerlere tasımanı diliyorum
    Teşekkür ederim

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

başarılar dilerim kardesim.
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

şampiyonlar ligini almada naparsan yap şaka yaptım Başarılar kardeşim

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    başarılar dilerim kardesim.
    Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    şampiyonlar ligini almada naparsan yap şaka yaptım Başarılar kardeşim

Teşekkürler...

Tuncayımız Takımımıza Geri Döndü Sonunda Arkadaşlar...

Last edited by umutcanerkut : 24.Temmuz.2009 at 18:53

Nesil
    2009
    Yer
    Sıfır Beş

Başarılar..
    Tuncay'ın gelmesi güzel aslında büyük katkı sağlayabilir

Quote Originally Posted by Meart05 View Post
    Başarılar..
    Tuncay'ın gelmesi güzel aslında büyük katkı sağlayabilir
    Teşekkürler

veeee Sergio Asenjo Fenerbahçede...

veeee javi martinez Fenerbahçede...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Transferler cok güzel. Özellikle Tuncay Fenerbahce forması altında bir baska oynuyor.
    TariboWest

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Transferler cok güzel. Özellikle Tuncay Fenerbahce forması altında bir baska oynuyor.
    Formanın Asaletinden Ümitcigim

Şampiyonlar Ligi Elemelerinde Eşleştigimiz Takımına 2. maçta gol pozisyonu bile vermedik

kardeşim fenerbahçenin ilk sezonki transfer bütçesi ne kadar ayıptır sorması =D

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şu ekran görüntüsünde görüldüğü üzere arkadaşımız hile yapmaktadır. Çünkü Shortlist işaretinin sağındaki bu işaret ve yanındaki diyalog kutusu işareti sadece oyunda sizden başka menajer daha varsa çıkan bir işarettir.

4- Kariyerinizde herhangi bir hile veya kandırıcı birşeye kalkışmayın. Anlaşıldığında rezil olmaktansa aynen aktarın. Moral bozucu yorumları özel mesaj atarak bildirebilirsiniz, biz hallederiz. Hile yok!
    Kurallarda belirtildiği üzere bundan sonrasında devam edip etmemek arkadaşımızın takdiridir. Biz bir şey diyemeyiz. Bu mesajı okuduktan sonra sizlerden de ricam bu konuyu uzatmadan aynı şekilde davranmanızdır.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

İyi bulmuşsun gerçekten.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmit

Başarılar. Takip edeceğim.

yöneticilerin boş durmadığı ortaya çıkıyor böylece tebrik ederim..

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Şu ekran görüntüsünde görüldüğü üzere arkadaşımız hile yapmaktadır. Çünkü Shortlist işaretinin sağındaki bu işaret ve yanındaki diyalog kutusu işareti sadece oyunda sizden başka menajer daha varsa çıkan bir işarettir.

Kurallarda belirtildiği üzere bundan sonrasında devam edip etmemek arkadaşımızın takdiridir. Biz bir şey diyemeyiz. Bu mesajı okuduktan sonra sizlerden de ricam bu konuyu uzatmadan aynı şekilde davranmanızdır.
    Pardon ama 4-1 lik maçta hile yapıcak halim yok arkadaşımın ricası üzerine manager hesabi açmıştım galatasaray'a ordan kalan birşeydir o bence soruşturulmadan hile denmesi gayet mantıksız bir olaydır. saygılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

arkadaşını emekli et seçeneği var onu kullanabilirsin..

Hayır zaten Diğer aşağıdaki maçlara bakarsanız silinmiş 1 maçta bir kullanıcı gördünüz die hemen hilekar oldum, orda 3 maç var istatislikler hep aynı sadece birinde hile yapsam oda diyarbakırspor olmazdı... ki aşağıdaki maçlarda gördünüz gibi hemen ardından yapılan maçlardır kullanıcı yoktur...
    Last edited by Bursaspor : 07.Ağustos.2009 at 00:48

Nesil
    2007
    Yer
    34

Kanıtlamayı düşünüyorsan Atletico Bilbao'nun , Valladolid'in, Middlesbrough'un ve Galatasaray'ın geçmşteki önemli olaylarını resim alıp koyabilirsin

orda 2 menejer ekli yazıyo yalnız 1 tane eklesen o kutuda 1 yazar arkadaşın 2 takım mı istedi senden.oyuncu bedellerini de koymamışsın ayrıca satılan alınan oyuncuları kıllandırmıyor değil insanı.

üstelik diyarbakır maçı ilk maç yani transfer dönemine denk gelen maç,o ara transferleri halledip sonra emekli etmiş olabilirsin.keşke uğraşmayıp editörden yapsaydın öyle oynasaydın şimdi boşuna zaman kaybı...
    Last edited by misakisan : 05.Ağustos.2009 at 17:58 Reason: ekleme yapmak

Yahu Nie uraşayımki Editör var artmoney var lütfen arkadaşlar o maçların arasındaki fark 1 maç ve hala transfer donemine denk geliyor farkındaysanız transferler son dönemden itibaren yapılmış bu kadar uraşcak olsam data editörden oyunun yaşını 100 yapardım sözleşmesini biticeği güne ayarlardım daha basit olurdu

Quote Originally Posted by erebosss View Post
    kardeşim fenerbahçenin ilk sezonki transfer bütçesi ne kadar ayıptır sorması =D
    bu yüzden sadece artmoney kullanılmıştır sezon bütçemiz 30.000.000 € ya yükseltilmiştir... 27.000.000 Transfere ayrılmıştır...
    Last edited by umutcanerkut : 06.Ağustos.2009 at 23:36 Reason: alıntı

dedektiflik falan değil amacımız böyle zevk alıyosan devam et ama tüm şüpheleri kaldırmak için middlesbrough valladolid galatasaray ssleriyle beraber transfer döneminin ss sini koyarsın yaygara yapmak yerine,neyse arkadaşlar bizde konuyu uzatmayalım:d

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Sen bizi kınıyosun.. Bizi bilgilendirmezsen bizde hile sanarız tabi ki.. Bizi kınamadan önce kendi hatanı düzelt..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

oyuncuların profillerini bile koymuyorsun
    sonra da kınıyorum felan diyorsun.
    yapmışsın işte...
    Last edited by Bursaspor : 07.Ağustos.2009 at 00:39

Nesil
    2008
    Yer
    London

Proif koy Transfer ss koy kendini akla arkadaşım

İstanbulda değildim iş için Yalovadaydım 2 günlügüne Pardon arkadaşlar Koyuyorum Screenleri

Transferler: (30.000.000€ bütçe hazırlanmıştır... Yukardaki yazılarımda okuyabilirsiniz )

Fikstür :

Managerlerin silindigi rapor Arkadaşımın ricasi üzerine Deneme amaçlı açılmış managerlerdi ve hiçbir TRANSFER MAÇ işlemi yapılmadan bir sonraki maça silinmiştirler...

Saygılar U.Erkut

İstenilen başka bir ss varsa anında koyulur saygılar...
    Last edited by Bursaspor : 07.Ağustos.2009 at 00:41

yalnız sonradan ekledin artmoney kullandım diye,ne dersen de artmoney menejer eklemekle aynı şeydir benim gözümde,ister messiyi al ister ronaldoyu takibimde olmayacak kariyerlerdendir,çoğu kişide benle aynı şeyi düşünüyordur eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by misakisan View Post
    yalnız sonradan ekledin artmoney kullandım diye,ne dersen de artmoney menejer eklemekle aynı şeydir benim gözümde,ister messiyi al ister ronaldoyu takibimde olmayacak kariyerlerdendir,çoğu kişide benle aynı şeyi düşünüyordur eminim.
    Aynı fikirdeyim ama seni de foruma ve oyuna küstürmek istemiyorum.Bu yüzden birdahaki oyunlarında oyunla ilgili bilgileri eksiksiz ulaştırırsan yada fantastik bir oyun denemek istiyorsan bunu da bizimle paylşırsan hepimiz zevk alırız ve tatsızlık olmaz.Eleştirilerimizin yapıcı olduğunu unutma...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri