1 ile 2 arası toplam 2 sonuç

Konu: bu oyuncu alınmalı mı ?

Default bu oyuncu alınmalı mı ?

arkadaşlar galatasaray ile 2021 yılındayım. feyenoord altyapıdan bi oyuncu çıkardı ve bu oyuncu mükemmel !! henüz 20 yaşında bir DC

fiziksel özelliklerinde 16dan aşağı bir değer yok zihinsel olarak normal deneyimli bir oyuncu gibi konsantrasyon, pozisyon alma, sakinlik, çalışma azmi 15üstü
    top kapma 19, teknik 18, markaj 17, kafa 18 > bi DC de bulunması gereken özelliklerinin hepsi mükemmele yakın yani.

bunun yanında frikik kullanma 18. özelliklerinde de falsolu şut atmayı ve güçlü frikik kullanmayı sever yazıyo. izlemesi için görevlendirdiğim gözlemci onun hakkında kaliteli bir transfer olur dedi ve 5yıldız verdi.

oyuncu feyenoord'da yıllık 700£ kazanıyo. bonservis olarak 14MN£ anlaşıyoruz fakat oyuncu benden yıllık tam 4,7 MN istiyo ki ben takımıma getirdiğim dünya çapı yıldızlara bile o parayı vermedim.takımımda en fazla parayı alan oyuncum yıllık 2,4 MN£ ile ispanyol Elorriaga ki kendisi geçen sezon 26 golle gol kralı oldu transfer sezonunda ise peşinde barcelona, real madrid, valencia gibi dev ispanyol klupleri vardı. 25MN£ kadar teklif geldi fakat satmadım.

şimdi bu oyuncuyu alıp almama kanusunda tereddüte düştüm. kadromda görmeyi çok istiyorum çünkü oyunun çıkardığı en iyi regen şimdilik bu görünüyo ve peşinde -şimdilik!- sadece ben varım. klübü ikna etmek de kolay fakat 20 yaşındaki bir oyuncuya yıılık 4,5 MN£ verilir mi? maaş bütçemi hiç ama hiç etkilemiyo bu para çünkü zaten var olan maaş bütçesi 67 MN ve ben şu an 20 MN kadar kullanıyorum.

aldığım zaman kadro uyumunun bozulmasından korkuyorum.

bu gibi konularda tecrübesi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

Sheriff Misafir

Arkadaşlar bu tür konular için yeni başlık açmanıza gerek yok.
    http://forum.turksportal.net/vb/show...=69089&page=25
    Üstteki başlığa mesajı aynen yazarsanız, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

Mesaj Yetkileri