1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: Bank Asya 2.Lig

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Default Bank Asya 2.Lig

Transfer haberleri bölümünde her kulübün ve ayrıca Bank Asya 1.Lig'in transfer haberleri bölümü var ancak TÜRKİYE'de şu kadar Galatasaray'ı,şu kadar Fenerbahçe'yi,şu kadar Beşiktaş'ı tutanalr var diyorlar kabul ediyorum ama bunun dışında kendi sevdası memleketi olanlar 3 büyüklerle ilgisi sadece Avrupa maçlarında olanlar var ..

Benim sevdamda SAKARYASPOR ve takımım Bank Asya 2.Lig'de ben takımımın transfer haberlerini de takip etmek istiyorum benim gibi bu ligde yer alan il ve ilçe takımlarını destekleyen arkadaşlarında sitede olduğunu düşünüyorum benim ve benim gibi sevdada olan arkadaşlar için Bank Asya 2.Lig transfer haberleri ve 3.Lig transfer haberleri linkinin açılmasını diliyorum...
    Saygılarımla ...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Teşekkür ederim Rossoneri
    Last edited by sitte : 22.Temmuz.2009 at 22:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bunun olması çok iyi olur bende ilçemin takımını sonuna kadar takip ediyorum.Bafraspor 3. ligte her türlü transfer haberini paylaşabilirim ama tabiki 3.lig bölümü olmadığı için yapcak bişi yok

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Konular açılmıştır. Konu kilitlenir.
    (/s)

Mesaj Yetkileri