Tarih: 06.08.2009 20:00
Yer: Ali Sami Yen Stadı
Hakem: Michael Leslie Dean (İNG)
İlk Maç: 4-1
Tarih: 06.08.2009 20:00
Yer: Ali Sami Yen Stadı
Hakem: Michael Leslie Dean (İNG)
İlk Maç: 4-1
Derbi maçtan sonra konu tekrar açılacak. kilitli.
(/s)
Devam edebilirsiniz.
(/s)
Ali Sami Yen'deki maç sadece formalite olacak.Değişik bir ilk 11 çıkarabilir Rijkaard.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ben olsam aslarla çıkardım..
Şov maçı olur. Lig öncesi son olarak takımı görme acısından hazırlık macı havasıında bir mac olur. As oyuncularla cıkmalıyız bencede. Takımın artık birlikte oynamaya dahada alışması lazım. Bu dakikadan sonra deneme yapılmaz. Zaten haberlerde de denildigine göre as kadro ile cıkacakmışız. Sakatlık falan olmasın yeter.
Çok rahat maç Galatasaray için.Forumda topic açmaya bile gerek yok nerdeyseElini kolunun sallayarak çıkar GS.
Çok rahat alırız.Zaten turu geçtik
6-1 Alır Galatasaray. Gollerin hepsi Baros'tan gelir.
Umarım farklı bir skor ile galip geliriz yinede ilk mac 0-0 bitmiş gibi ciddiyet ile oynamalıgız
Allah yardımcımız olsun![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
1,2 fark atar yolumuza bakarız![]()
İnşallah şunlara 6-7 tane atarızda, ki atabilicek bir takımızRahat kazanıcağımızı düşünüyorum
Galatasaray'ın turu geçtiği kesin, büyük ihtimalle TOBOL önünde ki gibi yedek ağırlıklı bir kadro olur, o yüzden farklı galibiyet beklemiyorum. 2-0 veya 3-0 gibi bir skor elde edilir.
Maç D-Smarttan verilecek.Hangi kanaldan olduğu daha belli değil.
iddaada +7 denicem as takım cıkarsa 6-1 5-2 gıbı bı sonuc cıkabılır
Güle oynaya kazanırız.Ülke puanını Fenerbahçe ile arttıralım bol bol (:
fener maçıda türkiyede onu atv veriyor gs maçını d-smart veiyor anlamadım gitti sadece deplasman maçlarını vermiyormuydu normal kanallar
Ara sıra deplasmanda ki macları veriyor yerel kanallar.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
pardon fener maçı deplasmanda minik bir hata yapmışım![]()
Yeni oyuncular oynar heralde bu maç rahat bir galibiyet gelir yine
Aslan Mor Forma İle!
Galatasaray'ın çok konuşulan Mor renkli yeni sezon formaları görücüye çıkıyor. İsrail'in Maccabi Netanya ekibiyle bu gece Ali Sami Yen'de 21.00'de karşı karşıya gelecek sarı-kırmızılı ekibin maçta mor renkli formalar ile sahada olacağı açıklandı.
Kulübü resmi internet sitesinden taraftara yapılan çağrı ise şu şekilde;
'Bugün Yine Tek Yürek Olacağız'
Galatasaray Avrupa’da bir zafer yürüyüşüne daha başladı. Ve bugün Ali Sami Yen Stadı’nda bu yürüyüşün bir adımı daha atılacak.
Avrupa’nın aslanları köklerinden gelen Avrupa hedefinde, üzerlerinde 2288 formalarıyla sahaya çıkacak. Avrupa’nın aslanlarını, onların mücadele ettiği gibi destekleyelim!
Müthiş sonu hayal ediyorsak, başlangıcında da orada olmalıyız. Haydi Galatasaraylılar 2288 formalarımızla büyük bir yürek oluşturalım…"
Kaynak:Sporx
İlk 11i bilen var mı ?
1.Leo Franco 2.Emre Güngör 3.Uğur Uçar 4.Emre Aşık 5.Hakan Balta 6.Tobias Linderoth 7.Barış Özbek 8.Arda Turan 9.Aydın Yılmaz 10.Kader Keita 11.Shabani Nonda
Tam Oyundaki yedek takım![]()
Sentugo.
Golle başladık Barış Özbek
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Popito attı 2-0![]()
Last edited by IcedEarth : 07.Ağustos.2009 at 00:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Coştuk.![]()
Aydın sahanın en iyisi. Sola gecen coşuyoKeita'ya yaptıgı asist mükemmeldi. Keita da iyi bitirip taklasını attı.
3-0 oldu. Golü kim attı bilmiyorum. ATV öyle yazıyor.![]()
I'm back...