1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Keita'dan Şampiyonluk Duası

Default Keita'dan Şampiyonluk Duası

Keita'dan şampiyonluk duası

Galatasaray'ın bu sezon Brezilyalı yıldız Elano Blumer ile birlikte flaş transferi olan Abdul Kader Keita, Şenlikköy Camii'nde şampiyonluk için dua ediyordu...

Sabah'ın haberinde, sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'ne yakın olması nedeniyle Şenlikköy'de bir ev kiralayan Keita dün oğluyla birlikte Şenlikköy Camii'ne geldi. Aynı dakikalarda camide olan muhabirler Yaşar Yalçın ve Süleyman Gültekin karşılarında Kader Keita'yı görünce, Fildişili yıldızdan fotoğraf çekebilmek için izin istediler. Arkadaşlarımızı kırmayan ve oğlu Juninho ile birlikte bu özel kareleri veren Keita, kulübün koyduğu röportaj yasağı nedeniyle uzun bir söyleşi yapmasının imkansız olduğunu ancak kulübün bu yasağı kaldırması sonrasında ilk röportajını verebileceğini sözlerine ekledi.

RİJKAARD'IN ADI YETER

İnançlı bir müslüman olduğunu ve Fransa'da forma giydiği yıllarda da ibadetini aksatmadığını belirten Keita, oğluyla beraber geldiği Şenlikköy Camii'nde namazını kıldı ve çevredeki vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. "Müslüman bir ülkede Avrupa çapında bir takıma geldiği için mutlu olduğunu belirten Keita, Rijkaard için kısaca "Adı yeter" yorumunu yaparken, yeni transfer Elano'yu ise "Süper yetenek" olarak tanımladı.

"KADERE İNANIRIM"

Galatasaray'ın O.Lyon'dan 8.5 milyon euro karşılığında transfer ettiği Abdul Kader Keita, sarı-kırmızılı kulübe imzası sonrasında Galatasaray TV'ye verdiği röportajda "Ben kadere inanırım. Bütün iyiliklerin Allah tarafından geldiğini düşünürüm. Mesela bir golü attıysam, 'Allah bana o golü attırdı' derim. Şimdi bana kaderim ne gösterecek göreceğiz. Ancak benim şahsen istediğim, her şeyden önce iyi çalışmak. Dolayısıyla Galatasaray'a verebileceğim her şeyi verebilmek" demişti. Teknik direktör Frank Rijkaard'ın UEFA Avrupa Ligi 2. ön elemesinde Maccabi Netanya ile oynanan ilk maçta son yarım saatte sahaya sürdüğü Keita'nın, Perşembe günü oynanacak rövanş karşılaşmasında sahaya yedek ağırlıklı kadro ile çıkacak G.Saray'da ilk onbirde şans bulması bekleniyor.

KOLYESİNDE NE YAZIYOR?

Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'ne 10 dakika mesafedeki Şenlikköy Camii'nde arkadaşlarımız Yaşar Yalçın ve Süleyman Gültekin ile bir araya gelen Abdul Kader Keita'nın boynunda taşıdığı pandantifde "Allah" yazması dikkatlerden kaçmadı.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Böyle Futbolcuları Daha Fazla Görmek İstiyorum Maçtan Sonra Sevgilileriyle Görüneceklerine Camide Görülsünler

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İbadet kul ile Allah arasında kalmalıdır..bu şekilde fotoğraflanmasını doğru bulmuyorum..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Keita nın bir suçu yok tabikide malzeme basın sağolsun
    Last edited by erdemzorer10 : 04.Ağustos.2009 at 17:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Oho o zaman bu kuran cdleri filan satanlar nasıl oluyo .Adamlar vcd filan hep öle kuran okuyup namaz kılıp fotoğraflıyorlar .Keita'nın böyle birşey yapması gerçekten güzel.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Dua ile olsaydı Suudi Arabistan Dünya'nın en iyi Milli Takımı olurdu .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Oho o zaman bu kuran cdleri filan satanlar nasıl oluyo .Adamlar vcd filan hep öle kuran okuyup namaz kılıp fotoğraflıyorlar .Keita'nın böyle birşey yapması gerçekten güzel.
    benim demek istediğimle senin söylediğin arasında dünya kadar fark var arkadaşım ne demek istediğimi anlamadın sanırım

ben böyle özel ve kişisel şeylerin öyle kalması taraftarıyım..kullanılmaması için..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bilmem.Ben burda pek bişi göremedim böyle bişey yapması hoş bir olay.Bence sorun yok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Allah kabul etsin Abdül

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Dua ile olsaydı Suudi Arabistan Dünya'nın en iyi Milli Takımı olurdu .
    Çok sevinme sen açık ara şampiyonuz biz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abdul'e bak sayesinde doğduğumdan beri bayağı bir yaşadığım yer haber oldu

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    Çok sevinme sen açık ara şampiyonuz biz
    İmam tutup görelim .

Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Vayy Keita`ya bak bizim Camii`ye gitmis.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Helal olsun Böyle adamları almak lazım. İşte sana akıllı adam. Yok Tanrının eli yok Tanrının oğlu gibi saçma saplantısı yok..

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

allah kabul etsin abdul... ımza töreninde müslümanım demişti zate

Bu arada helal olsun Keita`ya..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Eger aynı şekilde aynı karede Hakan Şükür olsaydı , vah halimize
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir