1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Keita ve Elano Tam Benlikti

Default Keita ve Elano Tam Benlikti

Keita ve Elano tam benlikti

Şükür, "Bu sezon kurulan kadroda çok daha başarılı olurdum" diye konuştu.

"Keita ve Elano ile oynamak isterdim" diyen Hakan Şükür, "Bu sezon kurulan kadroda çok daha başarılı olurdum" diye konuştu.

GSaray'ın efsane golcüsü Hakan Şükür, sarı-kırmızılı takımın bu sezon kadrosuna kattığı Keita ve Elano için "Onlarla aynı takımda oynamak isterdim" dedi.

Radyospor'a açıklamalarda bulunun Hakan Şükür, antrenör diplomasını aldığını ancak bu sezon yorumcu olarak görev yapacağını belirtti. İşte Kral'ın açıklamaları: "Futbolu bıraktığım için çok üzüldüm. G.Saray'ın geçen sezon ve bu sezon kurduğu kadrolar tam bana göreydi. Bu kadroların içerisinde çok daha başarılı olurdum. Rijkaard'in en büyük avantajı, takımın geçen sezon kötü bir dönem geçirmesidir. Elano çok kaliteli bir oyuncu, Dunga kendisini sürekli milli takımda oynatıyor. Lincoln Türkiye'ye dönemez. 16 seneyi Galatasaray'da geçirdim. Güzel günler yaşadım, başarılar elde ettim. G.Saray'daki başarımı kimse gölgeleyemez."

SABAH

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yeter artık bıraktın futbolu artık önüne bak , yok o bana göreydi yok Fenerbahçe'ye gidebilirdim ohoo . . .

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Her transferden sonra tam benlikti diyor Anlamak güç

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Elano Türkiye'de kimlik degilki zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

valla hakan her sezon transferlerden sonra o benlikti şu olsa daha çok gol atardım diyip duruyor yeter artık olmıyacak birşey için habire konuşmaya gerek yok hakan git sen boynuna bi kazak bağla yorumculuk yap

Nesil
    2007
    Yer
    34

Galatasaray genç kaleci arıyormuş tam benlik

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

kolpa haberdir hakan sükürün böyle gereksiz sacma sapan aciklamada bulunacagini sanmiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gördük ne pozisyonlara girdin atamadın daha gençken şimdi mi atacan
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    kolpa haberdir hakan sükürün böyle gereksiz sacma sapan aciklamada bulunacagini sanmiyorum
    Aynen Hakan Şükür böyle açıklamalarda bulunmayacak bir insandır..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

malzeme basının bir uydurması daha..bugün Hakan yarın bi başkası diğer gün bi başkası..basına malzeme gerektiğinde futbolcuların ağzından çıkmasa bile yaratıcılıkları ile haber yapmayı başarıyorlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Aynen Hakan Şükür böyle açıklamalarda bulunmayacak bir insandır..
    Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Siz daha sanmayın. Yahu geçen sene Stadyum'u hiç mi seyretmediniz. Ben olsam şöyle yapardım böyle atardım en az bu kadar oynardım bi 5 sene daha oynardım falan dediğini.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Siz daha sanmayın. Yahu geçen sene Stadyum'u hiç mi seyretmediniz. Ben olsam şöyle yapardım böyle atardım en az bu kadar oynardım bi 5 sene daha oynardım falan dediğini.
    Babam onun yüzünden stadyumu izlemeyi bıraktı Emre abi ben de sırf Mehmet Demirkol için izliyodum programı o da ara sıra öyle yapardım böyle yapardım benim gibi bir forvete ihtiyaçları var öyle var böyle var el insaf ya 500 küsür maçta 260 gol attın 1260 tane kaçırdın berberler iflas ediyodu millet kendi saçını kendi kısaltıyodu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hakan Şükür ün için de böyle konuşuluyor ya vay halimize..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    edit : Hakan Şükür için de
    Last edited by erdemzorer10 : 06.Ağustos.2009 at 05:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Hakan Şükür ün için de böyle konuşuluyor ya vay halimize..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    edit : Hakan Şükür için de
    Abi nesi varki tamam çok şeyler verdi Türk futboluna da saç bırakmadı başımızda abi nesini konuşalım başka ayrıca söylediklerimizde bir gerçek yani adama Jübile + Florya'ya Heykel + Futbol okullarına adını verelim dediler yok ben 1 sene daha futbol oynıcam dedi noldu oynayamadı...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Abi nesi varki tamam çok şeyler verdi Türk futboluna da saç bırakmadı başımızda abi nesini konuşalım başka ayrıca söylediklerimizde bir gerçek yani adama Jübile + Florya'ya Heykel + Futbol okullarına adını verelim dediler yok ben 1 sene daha futbol oynıcam dedi noldu oynayamadı...
    4 kıtada da adın biliniyorsa o zaman futbolculuğun eleştrilmemeli bence

söylediğin mevzuda sana katılıyorum bırakıp efsane olmalıydı , ama kişisel kararıydı 1 yıl daha oynamak istedi ..

Mesaj Yetkileri