1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Türkiye Kupası maçları TRT'de !

Default Türkiye Kupası maçları TRT'de !

Türkiye Kupası maçları artık TRT ekranlarında.

Yarım asırlık heyecan fırtınası yine TRT'de... Türkiye Kupası maçları iki sezon boyunca TRT ekranlarından şifresiz ve ücretsiz olarak izleyiciyle buluşacak.

Süper maçların iki yıl boyunca yayınlanması için en yüksek teklifi TRT verdi. Çok sayıda kuruluş ve firma da isim hakkı için TRT ile temaslara başladı.

Türkiye Kupası'nın yayın hakkına ilişkin resmi açıklama yarın (21.08.2009) Futbol Federasyonu'nca yapılacak.

Yayıncılıkta çıtayı daha yükseğe çeken TRT, yeşil sahalardaki rekabeti yepyeni programlarla süsleyecek. Maç öncesi ve maç sonrası yayınlarla ekran başından ayrılamayacaksınız.

5'er takımdan oluşan 4 grubun mücadelesi Ekim ayından itibaren TRT'den yayınlanacak. 33 maçlık kupa heyecanı Mayıs ayında noktalanacak.

Fenerbahçe kupa özlemine son verebilecek mi? Son şampiyon Beşiktaş yine kupayı kaldırabilecek mi? Yeni yıldızlarıyla güçlenen Galatasaray kupayı müzesine taşıyabilecek mi? İşte bu sorular cevabını TRT'de bulacak.

Türkiye Kupasının isim hakkının pazarlama hakkı da TRT'ye ait olacak. Bu konuyla ilgili çalışmalar başladı.

Futbolun kalbi sezon boyunca TRT'de atacak. Deneyimli kadrosuyla Türkiye'nin ekranı adeta bir futbol resitali sunacak.

Kupa heyecanı için 2 yıl boyunca adresiniz TRT olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hiç değilse takımımızın birkaç maçını izleyebileceğiz, iyi oldu. Gönül ister ki Avrupa Maçlarını da TRT alsın...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşaAllah şifreye girmez Türkiye-Ukrayna maçını izleyememiştim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    pardon şifresizmiş zaten güzel oldu bu
    Last edited by C h A o S : 21.Ağustos.2009 at 00:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Keşke Avrupa maçlarını alsa..LigTv'de olunca HD'yle güzel oluyodu İnşallah TRT yine saçmalamaz maç oynanırken reklam vs. gibi şeyler yapmaz.

Ligtv`de kalsa daha iyi olurdu spikerler,goruntuler falan TRT`den cok daha iyi ama bu da cogu kisi acisindan iyi oldu diye dusunuyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Trt süperligi almayı düşünüyorsa bunları yapa yapa kendini geliştirmesi lazım.Ve Olimpiyatlar Avrupa Kupası Dünya Kupasını alarak kendilerini çok iyi yetşitiriyorlar.Trt bu işin altından çok rahat kalkacaktır gibime geliyor benim ama bakalım hayırlısı....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006

Çok güzel oldu, umarım TSL yayın haklarınıda alırlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sadece grup maçlarını yayınlayacak.

Grup maçlarından önce 3 tur var ve elenecek 51 takım var. Bu maçları da yayınlasınlar bir zahmet.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Sadece grup maçlarını yayınlayacak.

Grup maçlarından önce 3 tur var ve elenecek 51 takım var. Bu maçları da yayınlasınlar bir zahmet.
    Kesinlikle hiç olmassa her tur üç maç yayınlasalar yeter.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Türkiye Kupasının tamamının TRT'de yayınlanması gerekir ...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

TRT spikerleri beni bayıyor.Zaten tatsız olan Bundesliga'yı iyice çekilmez hale getirdiler.Bereket versin,basketbol maçı yayınlamıyorlar.Neydi o olimpiyatlarda çektiğimiz işkence..Ağız tadıyla Kobe'yi,LeBron'u,Wade'i izleyelim dedik; burnumuzdan getirdiler..Zaten 30 yıla yakın Türkiye kupası alamıyoruz.Kim yayınlarsa yayınlasın..(Ömer Üründül'ün basmakalıp laflarına katlanın katlanabilirseniz..)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ömer Üründül 8 metreden aşagı düştü ve kalçasını kırdı. Onun anlatacagını sanmıyorum maçları.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Ömer Üründül 8 metreden aşagı düştü ve kalçasını kırdı. Onun anlatacagını sanmıyorum maçları.
    Duymamıştım.."kanat varyasyonu"hazırlarken mi olmuş?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Dün Trt'de gördüğümde sevindim bu habere.Takımımızın hazırlık karşılaşmasını dahil ücretsiz seyredemez hale gelmiştik.Bu bir nebze rahatlattı bizim gibi Digiturk,D-Smart gibi platformlara ekstra ücret ödeyemeyecek durumda olan futbolseverler için..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Lig Tv elindekileri yavaş yavaş kaybediyor.Bence seneye Lig maçlarını da kaybedecekler.Ya da aksi bir düşünce ile Türkiye Kupası'nı kaybettikleri için Lig maçlarını almak için daha çok çabalayacaklardır.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Önümüzdeki sene lig maçlarının ihalesi paket paket yapılacakmış.Sanırım Anadolu takımlarının maçları ayrı,İstanbul takımlarının maçlarının ayrı şekilde olacak.Trt Anadolu takımlarının maçlarının yayın hakkını alabilir.Böylece başka şehirde olup takımını canlı seyretme imkanı olmayanlar için iyi bir olay olur.Böylece Trt bu alanada el atmış olur..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Seneyede Süper Lig'i TRT alırsa hiç şaşırmam..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

En azından maç izleyebileceğiz vallaha sesi kapatır radyodan dinlerim görüntüye bakarım ama yinede izlerim
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim TRT'de özüne dönmeye başladı eskisi gibi maçları fazladan gösteriyorlar 2.Lig B'nin de maçlarınıda alsalarda izlesek eskiden yanlış hatırlamıyorsam 2.Lig Dosyası diye bi programı vardı en azından onu yayınlasınlar bari..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Maçları izliyeceksiniz ama şikayet ediyorsunuz be kardeşim..

Mesaj Yetkileri