1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Bjk-2007

Default Bjk-2007

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören 2007'de yapılacak Bjk olağan genel kurulunda yeniden aday olacağını açıkladı. Başkan Demirören, seçim listesine 100. yıldaki şampiyonluğumuzda büyük emeği geçen Sinan Engin'i de dahil etti. Transfer konusundaysa (seçimde yardımcı olacaktır tabi ki bu) gündemdeki isimler brezilyalı yıldız Cafu(Milan), Matias Delgado (Basel), Pascal Feindouno (Saint Etienne), Grafite (Le Mans)... Ne diyelim. hayırlısı olsun...

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

Pascal Feindouno sinan enginin akrabasımıdır nedir adam her programda besiktasa zamanında bu oyuncuyu onermiştim diyip duruyor yildirim demiroren cok iyi niyetli super bi insan ama daha fazla zorlamasın derim ben

Bence de Demirören bırakmalı. Onun yerine Nevzat Demir pekala olur. Ama Sinan Engin de gelmeli Beşiktaş'a. Bunun için de Demirören'in seçilmesi gerek herhalde. Bilmiyorum artık ne olacak, ne olmalı...

herseyın hayırlısı tabı..ama bence demırören kalmalı cunku bjk cok degerlı uyeler getırdı ve sınan engının yenıden kongrede olması ıcın kalması lazımm bu transferlerı gerceklestırırsek gercekten guzel bı 11 kurula bılır takımdan ama bırazdaha yas ortalaması duscek gıbı.....

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

cafu menajer olarak mı alıncak sormaıs ayıp..adam 37 e gırcek bee

Nesil
    2005
    Yer
    34

cafu yu alırlarsa artık bizzat protesto duzenlicem akaretlerde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tigana'yla aynı yaşta hemen hemen Cafu.Arkadaş olurlar birbirlerine.

Nesil
    2005
    Yer
    Zonguldak***KDZ Ereğli

Talking

Quote Originally Posted by Berkaiser
    Tigana'yla aynı yaşta hemen hemen Cafu.Arkadaş olurlar birbirlerine.
    ozaman sırayla maca cıkarlar ikisi haheaheha

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Onu bilmem de, Tigana "Biraz yırtınsam ben bile oynarım şu orta sahada" diyordur..
    Koşan adam sıkıntısından metal sorunlu İbrahim Üzülmez'i orta sahaya çekti adam..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

bence beşiktaşa sinan engin gibi bir adam lazım.soyunma odasında olan herşey dışardan duyuluyor.arada köprü yok,futbolcular taraftarın önüne yem olarak atılıyor.bizim enişte ile kayınbirader babalarının çiftliği gibi beşiktaşı sürüyorlar.

Mesaj Yetkileri